Γήτας: «Όσο πιο ψηλά γίνεται η Κρανούλα»

Γήτας: «Όσο πιο ψηλά γίνεται η Κρανούλα»

Αισιόδοξος ότι η Δόξα Κρανούλας μπορεί να πετύχει κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2 εμφανίστηκε ο Ξενοφώντας Γήτας λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Αιγινιακού.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Κρανούλας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport Heart» και τόνισε ότι στόχος είναι η Δόξα να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ξενοφώτα Γήτα:

Για τη Δόξα Κρανούλας: «Η ομάδα άλλαξε ριζικά το ρόστερ της, στηρίχτηκε σε έμπειρους Γιαννιώτες και πλαισιώθηκε και με νεαρά ταλέντα, που όλοι τα θεωρούν το «αύριο» του ποδοσφαίρου μας. Άργησε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για μία ακόμα χρονιά και φαίνεται ότι κανείς δεν μας υπολογίζει. Είμαστε σε καλό δρόμο, όμως, με την ομάδα, έχουμε καλό κλίμα, με δουλειά και πίστη μπορούμε να πετύχουμε και ακόμα περισσότερα».

Για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος: «Δύσκολα θα ξεχωρίσει κάποια ομάδα. Η Καλαμαριά έκανε ένα καλό ξεκίνημα και δεν περίμενα ότι θα ξεκινούσε με 3 νίκες σε 3 ματς για να είμαι ειλικρινής».

Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της Κρανούλας στο φετινό πρωτάθλημα επί του Αιγινιακού: «Γνωρίζαμε ότι ο Αιγινιακός είναι νεοφώτιστος, αλλά με έμπειρους παίκτες που είχε κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Ήμασταν δυνατοί, διαβασμένοι και οργανωμένοι στο παιχνίδι. Δεν κινδυνεύσαμε και βγάλαμε κάποια διαστήματα ωραίου ποδοσφαίρου. Το μεγαλύτερο όπλο μας φέτος είναι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Στο οικονομικό πάσχουν όλες οι ομάδες, αλλά κάναμε μια ωραία παρέα. Θέλουμε το κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα».

Για το ότι είναι ο μεγαλύτερος παίκτης σε ηλικία: «Ποδοσφαιρικά πιάνεις την κατηφόρα, αλλά είμαι ακόμα 33, έχουμε ίσως κάποια χρόνια ακόμα μπροστά μου. Στα αποδυτήρια με σέβονται, με ακούν, δεν έχω παράπονο και εγώ από την πλευρά μου ξέρω ότι ρέπει να δίνω το παράδειγμα».

Για τον φετινό ΠΑΣ Γιάννινα από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του: «Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα είναι τόσο δυνατός, στα πρώτα φιλικά έδειχνε να έχει ελλείψεις. Μετά και την Ξάνθη έδειξε ότι διαθέτει ένα δυνατό σύνολο, όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και οι νεαροί δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Κύριο μέλημα φέτος είναι να σωθεί η χρονιά και του χρόνου θα πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα».

Για τον Γιάννη Χριστόπουλο: «Είναι σοβαρός, μετρημένος, άκουσα ως τώρα τις δηλώσεις του, είδα το κουτσάρισμά του, μπορεί να αντεπεξέλθει σ' αυτό που ζητάει τώρα η ομάδα. Δεν είναι άνθρωπος που λέει κουβέντες, αλλά δουλεύει στο γήπεδο».

Για τη μέχρι τώρα καριέρα του: «Μου έμειναν πολλές καλές στιγμές. Πανηγύρισα ανόδους, είχα συμμετοχή στην Εθνική Ελπίδων παίζοντας τότε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανα μεταγραφές κτλ. Όταν ξεκινάς με κάποια όνειρα δεν τα εκπληρώνεις πάντα όλα. Είμαι ικανοποιημένος όμως εκεί που έφτασα. Έκανα λάθη, δεν μου έδωσαν πάντα ευκαιρίες, αλλά κι εκεί που έφτασα ήταν αρκετά καλά. Στις πιο πολλές ομάδες που αγωνίστηκα ήταν υγιή τα σωματεία. Στα 2 χρόνια στην Κομοτηνή πέρασα καταπληκτικά. Ο κόσμος εκεί με αγάπησε και δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Τον πρώτο χρόνο έπαιξα όλα σχεδόν τα παιχνίδια, το δεύτερο χρόνο είχα έναν τραυματισμό που με επηρέασε γενικότερα στην πορεία μου μετέπειτα. Τα χρόνια στον ΠΑΣ, βέβαια, δεν συγκρίνονται με τίποτα. Από εκεί ξεκίνησα. Ο τρόπος που με αντιμετώπισε ο κόσμος στο σύνολό του, αν και υπήρχαν και ορισμένοι που δεν με έβλεπαν με καλό μάτι, ήταν καλός. Δεν έχω παράπονα. Ο ΠΑΣ είναι θρυλική ομάδα. Όποιος αγωνίζεται το νιώθει και το καταλαβαίνει. Είναι από τις ομάδες που αγάπησα,. Ήταν ό, τι καλύτερο αυτά τα χρόνια. Εκεί θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου, άσχετα αν δεν έγινε».

Για το αν έχει σκεφτεί το μέλλον του όταν έρθει η ώρα σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Αν δει κανείς τις παρακάτω κατηγορίες θα διαπιστώσει ότι οι παίκτες και οι παράγοντες είναι ήρωες. Ώρες-ώρες αναρωτιέμαι αν αξίζει. Το ποδόσφαιρο, όμως, δεν κόβεται εύκολα».

Για τους στόχους του στην Κρανούλα: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Αν γίνει αυτό που ακούγεται για 2 ομίλους στη Β' Εθνική και άνοδο 5 ομάδων φέτος από κάθε όμιλο της Γ' Εθνικής, θα ήθελα πάρα πολύ να πετύχουμε έναν τέτοιο στόχο. Προς στιγμήν δεν έχουμε θέσει στόχους, γιατί δεν ξέρουμε τι θα ισχύσει απ' όλα όσα ακούγονται. Θα ήταν, πάντως, για όλους σημαντικό αν γινόταν κάτι τέτοιο, για όλα τα παιδιά και για τη διοίκηση».



Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved