Καλλιθέα: Πληρωμένοι οι παίκτες στις Σέρρες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία της Καλλιθέας ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Εθνικό Γαζώρου και η αποστολή αναχώρησε στη συνέχεια για τις Σέρρες.
Η διοίκηση των «γαλάζιων» αποφάσισαν να ταξιδέψει η ομάδα μια μέρα νωρίτερα για τις Σέρρες, προκειμένου να μπορέσουν οι παίκτες να ξεκουραστούν από το ταξίδι. Εξάλλου, ο Νίκος Παντέλης έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του πως στόχος σε αυτό το παιχνίδι είναι το θετικό αποτέλεσμα, καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσβατο.
Πάντως, οι διοικούντες την Καλλιθέα φρόντισαν να… ντοπάρουν την ομάδα, καθώς πληρώθηκαν μισθοί και δόσεις συμβολαίων παικτών, προπονητών και υπαλλήλων της ΠΑΕ.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι : Αρβανίτης, Ατματζίδης, Ντακόλ, Ντα Σίλβα, Καλτσάς, Κατσικογιάννης, Κατσούλης, Μαρουκάκης, Ματσούκας, Μιχελής, Πλάτανος, Ρουσάκης, Σταύρου, Φαρινόλα, Φερέιρα, Φουντουκίδης, Φραγκής και Χριστοφιλέας.