Λαμπερνάκης: «Γρήγορη σωτηρία με την Επανομή»

Λαμπερνάκης: «Γρήγορη σωτηρία με την Επανομή»

Ο 25χρονος μέσος της Αναγέννησης Επανομής, Σάκης Λαμπερνάκης έβαλε στόχο τη γρήγορη παραμονή.

Για τις έως τώρα εντυπώσεις του με τους «πράσινους» και τον στόχο στο προσεχές πρωτάθλημα μίλησε ο Λαμπερνάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της Αναγέννησης Επανομής, τονίζοντας ότι οι Θεσσαλονικείς θα κυνηγήσουν τη γρήγορη σωτηρία.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Οι πρώτες εντυπώσεις από την προετοιμασία είναι πολύ καλές. Δουλεύουμε σκληρά από την αρχή για να φτάσουμε στο 100%, ατομικά και ομαδικά. Είμαστε μια νέα ομάδα, που χρειάζεται χρόνο και μεγάλη προσπάθεια. Πάντως, δείξαμε ενθαρρυντικά δείγματα γραφής σε φιλικά με ομάδες της κατηγορίας.

Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας, ώστε να βελτιωθούμε. Είμαστε σε καλό δρόμο και με τον καιρό θα γινόμαστε καλύτεροι. Στην Επανομή υπάρχουν ορισμένοι έμπειροι παίκτες στην κατηγορία, αλλά και αρκετοί που θα βρεθούν πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο. Αυτή η «χημεία» από έμπειρους και νεαρούς-φιλόδοξους παίκτες, θα είναι η δύναμή μας. Στα ατού μας είναι ότι καταφέραμε να γίνουμε γρήγορα μια οικογένεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

«Γρήγορη σωτηρία και καλή πορεία»

Για τους φετινούς στόχους είπε: «Θα παίξουμε σε ένα μεγάλο και δύσκολο πρωτάθλημα, με πολλές δυνατές ομάδες. Στόχος μας είναι η γρήγορη σωτηρία και ακολούθως μια καλή πορεία. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και αυτό αποτελεί μεγάλο κίνητρο και δέλεαρ για τους παίκτες της Αναγέννησης. Παράλληλα, η περσινή αξιοπρόσεκτη χρονιά μας γεμίζει ευθύνες και προσδοκίες που πρέπει να εκπληρώσουμε.

Προσωπικά, θα ήθελα να βάλω ένα... λιθαράκι σε αυτή την πορεία, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι. Θα δίνω πάντα το μάξιμουμ, για να δικαιώσω όσους με εμπιστεύονται. Και για μένα είναι πρόκληση η κατηγορία, είχα παίξει πριν χρόνια στη Β΄ Εθνική με το Αιγάλεω και πλέον ανήκω σε μια άλλη ιστορική ομάδα».

Το βάρος στα μετόπισθεν

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Κώστα Γαλτσίδη επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου (λόγω κακοκαιρίας δεν διεξήχθη κάποιο φιλικό). Το βάρος πέφτει στην ανασταλτική λειτουργία και γενικά το αμυντικό κομμάτι, με τον τεχνικό των πράσινων να δηλώνει ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών. Μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο Κυζιρίδης, ενώ θα δοθεί ένα τελευταίο φιλικό το Σαββατοκύριακο. Τέλος, στάση αναμονής τηρείται και για την κλήρωση του πρωταθλήματος την Τρίτη.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved