Καλλιθέα: «Παρακολουθούμε με προσοχή»

Καλλιθέα: «Παρακολουθούμε με προσοχή»

Τις εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης των ΠΑΕ της Super League παρακολουθεί η ΠΑΕ Καλλιθέα όπως τόνισε και η ίδια με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης των ΠΑΕ της Super League. Η διακριτική  μέχρι σήμερα στάση και παρουσία μας, απόρροια της πεποίθησής μας ότι θα τηρηθούν με αυστηρότητα οι ισχύουσες διατάξεις, δεν πρέπει να παρερμηνευτεί. Εκείνος ή εκείνοι που θ’ αποτολμήσουν να παραβιάσουν τους νόμους, εκείνος ή εκείνοι που θ’ αποτολμήσουν να προσβάλουν, αυτή την κρίσιμη περίοδο, τον δεινά δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και να δώσουν την εικόνα μιας ουσιαστικά ασύντακτης πολιτείας που άγεται και φέρεται, δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι παρήλθε η εποχή της επιλεκτικής εφαρμογής των νόμων. Εάν όμως – παρ’ ελπίδα – διαπιστώσουμε ότι η νομιμότητα τηρείται μόνο ως προς τους μικρούς και αδύναμους, δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια».

Η άφιξη και το φιλικό…
 
Αύριο θα έρθει Βραζιλιάνος στόπερ για την ολοκλήρωσει και τυπικά της μεταγραφής ο οποίος θα ενσωματωθεί με την ομάδα μας. Επίσης αύριο στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας η ομάδα μας θα δώσει φιλικό αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Σας καλούμαι όλους να παρακολουθήσετε την ομάδα μας και τα νέα αποκτήματα της».



Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved