Δαλούκας: «Μας έχουν αρρωστήσει»!

Δαλούκας: «Μας έχουν αρρωστήσει»!

Στους νέους όρους που έθεσαν οι μέτοχοι της Νίκης Βόλου για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ συμφώνησε ο Γιώργος Δαλούκας, όπως ο ίδιος δήλωσε σε οπαδικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ με δηλώσεις του στον «Blue Star FM» τόνισε ότι τη Δευτέρα (16/01) συμφώνησε στους νέους όρους που έθεσαν οι μέτοχοι για τη μεταβίβαση των μετοχών, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως αν κάποιος τους αλλάξει εκ νέου (σ.σ.: έχουν αλλάξει πέντε φορές), τότε θα είναι υπόλογοι στον κόσμο της Νίκης:

«Μας έχουν αρρωστήσει, μας έχουν σπάσει τα νεύρα. Αποδεχθήκαμε και τους σημερινούς όρους, παρότι τον όρο του κ. Γιδόπουλου δεν το βρίσκω λογικό, και απομένει να δούμε τι άλλο καινούργιο θα προκύψει. Όποιος αλλάξει ξανά τους όρους θα είναι υπόλογος στον κόσμο. Μετά ας το πάρει πάνω του ο κόσμος της Νίκης. Περιμένω επιτέλους τη συμφωνία. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι θέλουν να βολοδέρνει η Νίκη σʼ αυτήν την κατηγορία που λέγεται Γʼ Εθνική».

Αναλυτικά οι νέοι όροι, όπως καταγράφονται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας mycitynet:
α) του μεταβιβάζει ο κ. Βαλαχής, χωρίς κάποιον όρο από την πλευρά του έμπειρου παράγοντα, το 33%, ενώ ο ίδιος ο κ. Βαλαχής αναλαμβάνει να πληρώσει τις προσφυγές που έχουν τελεσιδικήσει σε τρεις δικηγόρους
β) αποδέχεται ο Γ. Δαλούκας πως το 27% που παίρνει από τον κ. Γιδόπουλο δεν πρόκειται να μεταβιβαστεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Το έγγραφο με την αποδοχή των παραπάνω όρων εστάλη μέσω φαξ στην Αθήνα το μεσημέρι της Δευτέρας (16/01) στις 15.00 και αυτό που απομένει είναι η αποστολή του αντίστοιχου υπογεγραμμένου εγγράφου από την πλευρά του κ. Γιδόπουλου ότι μεταβιβάζει τις μετοχές του στον κ. Δαλούκα.

Ο τελευταίος γνωστοποίησε ότι έχει αποδεχτεί τον όρο των μετόχων, που αναφέρει ότι η ΠΑΕ δεν θα περάσει στα χέρια ανθρώπων, που έχουν καταδικαστεί για κακουργήματα ή έχουν ασχοληθεί με το παράνομο στοίχημα. Ακόμη, είπε ότι τα έξοδα της μετακίνησης στη Λευκάδα τα πλήρωσε εκείνος, όπως και ότι είχε υποσχεθεί πριμ σε περίπτωση νίκης κόντρα στον Τηλυκράτη.

Σημειώνεται ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου έχουν κλειδώσει το «Παντελής Μαγουλάς» από τη Δευτέρα (16/01) εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εμπαιγμό των μετόχων στον Γιώργο Δαλούκα.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved