Δαλούκας: «Όχι εν θερμώ αποφάσεις»

Δαλούκας: «Όχι εν θερμώ αποφάσεις»

Το ενδεχόμενο να μην αφήσουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου να διεξαχθεί το κυριακάτικο (8/01) παιχνίδι με τον Αετό Σκύδρας εξαιτίας των εμποδίων που υπάρχουν στη μεταβίβαση των μετοχών στον Γιώργο Δαλούκα σχολίασε ο τελευταίος σε οπαδικό σταθμό.

Συγκεκριμένα, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ μιλώντας στον Blue Star Fm συνέστησε αυτοσυγκράτηση και όχι εν θερμώ αποφάσεις και ζήτησε από τους οπαδούς να είναι κοντά στην ομάδα στο κυριακάτικο ματς.

Ακόμη, δήλωσε ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες στη μεταβίβαση των μετοχών, ενώ αποκάλυψε ότι η Νίκη Βόλου «δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές αυτή τη στιγμή, γιατί έχει βγει στην επιφάνεια μία οφειλή προς το ΙΚΑ» και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει: «Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να την πληρώσω, γιατί είμαι αυτή τη στιγμή έμμισθο στέλεχος, εκτελεστικός διευθυντής».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δαλούκα, όπως καταγράφονται από την ιστοσελίδα mycitynet:

«Θα ήθελα να παρακαλέσω από καρδιάς όλους τους φιλάθλους της Νίκης στο όνομα της προσπάθειας που αντικειμενικά λέγεται ότι οργανωτικά και αγωνιστικά οι φίλαθλοι δεν είχαν ξαναδεί, να συστρατευθούμε όλοι, να παίξουμε το ματς της Κυριακής και τη Δευτέρα με όλες τις εξελίξεις που θα έχουν γίνει, θα ενημερώσω τους πάντες για το πώς προχωράει το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών και τις δυσκολίες που συναντούμε. Δε σας το κρύβω ότι έχουμε πολλές δυσκολίες. Ούτως ή άλλως η μεταβίβαση των μετοχών δεν είναι σαν την αγορά ενός ζευγαριού παπούτσια. Ακόμα και τα παπούτσια πρέπει να τα δεις 15 φορές.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την αγορά μιας ομάδας που είναι καταχρεωμένη. Θα πρέπει όλοι να καταλαβαίνουν τις δυσκολίες μιας αγοραπωλησίας και τα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε εγώ και οι νομικοί μου. Αντιλαμβάνομαι και εγώ ότι πρέπει να τελειώσει το θέμα πάρα πολύ γρήγορα, γιατί όλο αυτό το διάστημα η ομάδα χάνει αγωνιστικά. Να πω ένα απλό πράγμα, ότι δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές αυτή τη στιγμή, γιατί έχει βγει στην επιφάνεια μία οφειλή προς το ΙΚΑ. Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να την πληρώσω, γιατί είμαι αυτή τη στιγμή έμμισθο στέλεχος, εκτελεστικός διευθυντής.

Με λίγα λόγια θέλω να παρακαλέσω τους φιλάθλους στο πρώτο ματς του νέου χρόνου να είμαστε κοντά στην ομάδα, για να πάρει αυτό το παιχνίδι, να αποφορτιστούμε όλοι και από βδομάδα να εξηγήσω τις εξελίξεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Απλά, ενόψει παιχνιδιού, δε θέλω να πω τίποτα. Επειδή άκουσα και τους φιλάθλους να λένε ότι θα μπουν μέσα στο γήπεδο και δε θα γίνει το παιχνίδι, αυτά τα πράγματα για μένα θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με μία αυτοσυγκράτηση.

Να μην παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ. Η ομάδα προσπαθούμε νʼ αλλάξει χέρια. Υπάρχουν δυσκολίες, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Με τέτοια κρούσματα, σʼ αυτή τη φάση που είναι η ομάδα, δε θα κάνουμε τίποτε άλλο παρά κακό. Ας πούμε ότι οι φίλαθλοι μπαίνουν μέσα και δε γίνεται το ματς. Αν υπήρχε μία πιθανότητα να πάρει ο Δαλούκας την ομάδα, αν γίνουν τα επεισόδια, κι αυτή τη μία πιθανότητα την  εκμηδενίζεις. Αν υπάρχουν πέντε άτομα να βοηθήσουν τον Δαλούκα, κι αυτούς τους ανθρώπους πάλι τους αποτρέπεις.

Πάμε μόνο για το ματς. Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν προσφυγές από τα λεγόμενα δικά μας παιδιά, κάτι το οποίο με έχει τρελάνει. Θα είμαι περισσότερο επιφυλακτικός στο μέλλον να πάρω παιδιά από τον Βόλο στην ομάδα. Αντιλαμβάνομαι ότι το θέμα της μεταβίβασης πρέπει να τελειώσει γρήγορα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ είμαι σε συνεχή ραντεβού, για να φτιάξουμε ένα νέο Δ.Σ και ταυτοχρόνως προσπαθούμε να τελειώσουμε και το θέμα των μετοχών. Συγκεκριμένος θα γίνω από βδομάδα.

Δε θέλω να πω κάτι τώρα και να αποπροσανατολίσω τον κόσμο από το παιχνίδι. Παρακαλώ τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Οτιδήποτε θέλουν να κάνουν, ας το κάνουν τουλάχιστον από Δευτέρα. Για να βγω να μιλήσω, συμβουλεύτηκα τους νομικούς μου και πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Δε θέλω το κακό της ομάδας. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της ιστορίας της Νίκης. Όσοι δεν το έχουν καταλάβει, θα το καταλάβουν από τη Δευτέρα. Προς γνώση και συμμόρφωση όλων αυτών που είτε ασχολούνται είτε εποφθαλμιούν τη Νίκη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους ονομάσω».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας mycitynet, το πρόβλημα που προέκυψε στη μεταβίβαση των μετοχών έχει να κάνει με το ποσοστό του κ. Τζώρτζη, που φέρεται να εκπροσωπεί ο κ. Βαλαχής. Συγκεκριμένα, ο Στράτος Γιδόπουλος υποστηρίζει ότι το έχει στα χέρια του εδώ και δύο χρόνια και αξιώνει οικονομικές απαιτήσεις για να παραχωρήσει το δικό του ποσοστό του στον Δαλούκα.



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved