Βούρας: «Αυτό που ζω στη Νίκη είναι ανεπανάληπτο»

Βούρας: «Αυτό που ζω στη Νίκη είναι ανεπανάληπτο»

Για την επαγγελματική δουλειά που γίνεται στη Νίκη Βόλου, τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει ομάδα, αλλά και για τον εαυτό του μίλησε ο Ηλίας Βούρας στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου αναφέρθηκε ακόμη στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι –όπως τόνισε- είναι πάντα δίπλα στους παίκτες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Βούρα:

Για την δουλειά στην ομάδα: «Η δουλειά που γίνεται στη ομάδα αυτή την στιγμή είναι 100% επαγγελματική και αυτό φαίνεται από την αγωνιστική μας παρουσία, αλλά και από τα αποτελέσματα. Θα ήθελα να αναφερθώ όμως και στην δουλειά που γίνεται στους τερματοφύλακες και συγκεκριμένα στον κ. Γρηγοριάδη, ο οποίος είναι εξαίρετος επαγγελματίας και άνθρωπος και η δουλειά που κάνει, καθώς και ο ζήλος του στην προπόνηση, οφείλω να ομολογήσω ότι λίγοι την κάνουν».

Για τους στόχους: «Όταν αγωνίζεσαι σε μία ιστορική ομάδα με την δυναμική της Νίκης Βόλου δεν μπορείς παρά να πρωταγωνιστείς και λέγοντας πρωταγωνιστείς πρέπει να πηγαίνεις για το πρωτάθλημα και την 1η θέση».

Για τους οπαδούς: «Αυτό που ζω από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα πραγματικά είναι ανεπανάληπτο. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και μας στηρίζει σε αυτό το δύσκολο και μακρύ δρόμο του πρωταθλήματος. Τους θέλουμε κοντά μας και στις χαρές και στις λύπες».

Ποιο το δυνατό και ποιό το αδύνατο σου σημείο στο ποδόσφαιρο: «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν δυνατά και αδύνατα σημεία σε οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, θα έλεγα ότι υπάρχει καλή και κακή ημέρα (ποδοσφαιρική ημέρα). Δηλαδή, σε ένα παιχνίδι μπορεί να λειτουργήσεις άψογα 90' και σε ένα άλλο να έχεις κάποιες κακές στιγμές, και αυτό συνήθως είναι θέμα ψυχολογίας».

Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου: «Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να πηγαίνω κινηματογράφο ή για καφέ με φίλους καθώς και να πηγαίνω γυμναστήριο και να ξεκουράζομαι».

Τι σημαίνει για εσένα το ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο για μένα είναι όλη μου η ζωή καθώς και τρόπος ζωής. Είναι αυτό που σου διαμορφώνει τον χαρακτήρα και σου προσδίδει προσωπικότητα».

Μίλησε μας για την θέση του τερματοφύλακα: «Δεν θα μιλήσω για την θέση του τερματοφύλακα , αλλά για την μοναξιά του τερματοφύλακα. Ο τερματοφύλακας είναι η πιο μοναχική, αλλά και η πιο ομαδική θέση, καθώς ενεργεί μόνος του αλλά συγχρόνως καθοδηγεί 90 λεπτά».



Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved