«Φαβορί για τη σωτηρία ο Πιερικός»

«Φαβορί για τη σωτηρία ο Πιερικός»

Ο τεχνικός του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος απαρνήθηκε τον χαρακτηρισμό του φαβορί της ανόδου.

Λίγη ώρα μετά τη νίκη του Πιερικού (2-1) σε βάρος του Βύζαντα Μεγάρων, ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για μία επικράτηση σε ένα δύσκολο γήπεδο.

Αναλυτικά ο Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από τέσσερις μήνες προετοιμασίας που είναι πολύ μεγάλος χρόνος αδράνειας για κάθε ομάδα. Είχαμε την τύχη να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα. Η καλή αρχή είναι πάντα σημαντική και εμείς την κάναμε σε ένα γήπεδο που δεν ήταν για να παίξεις ποδόσφαιρο. Καταθέσαμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο και είμαστε τυχεροί που δεν χτύπησε κανένας. Είπα στους ποδοσφαιριστές μου που με ρωτούσαν πως θα παίξουμε σε αυτό το γήπεδο πως δεν είμαστε μαριονέτες, είμαστε ποδοσφαιριστές και θα αγωνιστούμε όπως και οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα σε αυτό το γήπεδο.

Ο Βύζας είχε τον ενθουσιασμό στα πρώτα 15 λεπτά και τον έδειξε μέσα στο γήπεδο. Καταφέραμε να σημειώσουμε δύο γκολ και να πάμε στο ημίχρονο με προβάδισμα. Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα μας πιέσει στο δεύτερο και στο τέλος θα περάσει και ένα ψηλό παιδί μπροστά για να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Τους είχαμε δει στο ματς με την Βέροια. Για το πέναλτι που ζητάνε θα ήθελα να πω ότι το γκολ τους στο 2-1 είναι οφσάιντ αφού δεν καλύπτει κανείς τον ποδοσφαιριστή που σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αν είχε κάνει το 0-3 ο Θάνος.

Πήραμε ένα μεγάλο διπλό γατί οι παίκτες μου σεβάστηκαν τον Βύζα. Είναι ομάδα που έχει ενθουσιασμό και έπαιξε καλά. Με τα λόγια δεν κερδίζει, ούτε ανεβαίνει κανείς. Δεν γίνεσαι φαβορί για την άνοδο με μια νίκη όπως άκουσα πως είναι όσες ομάδες κέρδισαν την πρώτη αγωνιστική. Εγώ θέλω να πω ότι εμείς είμαστε φαβορί για τη σωτηρία».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μπάγερν Μονάχου: Επιστρέφει ο Στέφαν Γιόβιτς στη Βαυαρία
Μπάγερν Μονάχου: Επιστρέφει ο Στέφαν Γιόβιτς στη Βαυαρία
Η εξήγηση του Σενγκούν για το post με τη θάλασσα: «Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, ήταν λάθος»
Η εξήγηση του Σενγκούν για το post με τη θάλασσα: «Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, ήταν λάθος»
Τα είχε… όλα το Champions League: Νίκη με δέκα η Ρεάλ, επικό ματς στο Τορίνο και σοκ για Μπενφίκα!
Τα είχε… όλα το Champions League: Νίκη με δέκα η Ρεάλ, επικό ματς στο Τορίνο και σοκ για Μπενφίκα!
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Σέβομαι την Τουρκία, συγγνώμη» - Η απάντηση του για τα απρεπή σχόλια
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Σέβομαι την Τουρκία, συγγνώμη» - Η απάντηση του για τα απρεπή σχόλια
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved