Βίλα και επίσημα

Βίλα και επίσημα

Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε επίσημα την πώληση του Ντίντατς Βίλα στην Μίλαν.

«Ο αμυντικός Ντίντατς Βίλα είναι παίκτης της Μίλαν μετά την συμφωνία της Εσπανιόλ με τον ιταλικό σύλλογο. Ο 21χρονος αριστερός μπακ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο τις επόμενες ώρες και θα παρουσιαστεί από την Μίλαν», ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η Εσπανιόλ.

«Η Εσπανιόλ και η Μίλαν ολοκλήρωσαν την συμφωνία τους μετά από μια συνάντηση που κράτησε 3 ώρες. Ο Ντίντατς Βίλα έκανε το ντεμπούτο του την περσινή σεζόν με την Εσπανιόλ και φέτος ήταν από τους παίκτες που αγωνιζόταν πιο συχνά. Γεννήθηκε στο Μάταρο και ανήκε στην Εσπανιόλ περισσότερα από 10 χρόνια».

«Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που θα αγωνιστεί στο Καμπιονάτο ερχόμενος από την Εσπανιόλ αφού είχε προηγηθεί η πώληση του Βίκτορ Ρουίθ στην Νάπολι», κατέληξε η ανακοίνωση του Καταλανικού συλλόγου.

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά μεγέθη της μεταγραφής του 21χρονου Βίλα, αλλά εκτιμάται πως το κόστος της μετακίνησης θα φτάσει στα 4 εκατομμύρια ευρώ.



Ολυμπιακός: Η διαχείριση του Ροντινέι ενόψει ΑΕΛ - Πότε επιστρέφει στη δράση
Ολυμπιακός: Η διαχείριση του Ροντινέι ενόψει ΑΕΛ - Πότε επιστρέφει στη δράση
Η Καρδίτσα γράφει ιστορία
Η Καρδίτσα γράφει ιστορία
Αυλαία κόντρα στη Μπιλμπάο το Περιστέρι
Αυλαία κόντρα στη Μπιλμπάο το Περιστέρι
Τρία χρόνια χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαίδη
Τρία χρόνια χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαίδη
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Η Νατάσα Παζαΐτη είπε αλήθειες που δεν είχαν ακουστεί για την πρόληψη και τον καρκίνο του μαστού