Συγκλονιστικός Μπετανκόρ μετά το έπος επί της Ρεάλ: «Ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο»
Ο Χέφτε Μπετανκόρ συγκίνησε με τις δηλώσεις του, μετά τη μυθική εμφάνιση και τα δύο γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε σοκαριστικό αποκλεισμό στους «16» του Copa del Rey από την Αλμπαθέτε, που είχε μεγάλο πρωταγωνιστική τον Χέφτε Μπετανκόρ.
O Ισπανός επιθετικός, δανεικός από τον Ολυμπιακό, πέτυχε δύο γκολ στο εκπληκτικό 3-2, με το δεύτερο μάλιστα να είναι «buzzer beater» και να της δίνει τη μυθική πρόκριση.
«Αυτό είναι το σπουδαιότερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ στο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που ονειρεύεσαι όταν είσαι παιδί. Έχουμε αποκλείσει μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Το αφιερώνω σε όλη μου την οικογένεια», τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Μπετανκόρ, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη στιγμή που σκέφτηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
«Πριν από εννέα χρόνια ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Δεν σκεφτόμουν καθαρά. Ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο και το έκανα για έξι μήνες. Άρχισα να εργάζομαι και να προπονούμαι στη γειτονιά μου με τους φίλους μου. Δούλεψα ακόμη και ως ηλεκτρολόγος για να καθαρίσω το μυαλό μου. Ήθελα να καθαρίσω το μυαλό μου. Δεν σκεφτόμουν καθαρά. Έλαβα πολλή βοήθεια από την οικογένειά μου, τον ψυχολόγο μου... Στο ματς δώσαμε τα πάντα από την αρχή, η ομάδα τα έδωσε όλα», τόνισε και έπειτα αφιέρωσε αυτή την εμφάνιση στον γιο του.
«Αυτή η φανέλα είναι για τον γιο μου, που βρίσκεται με τη γυναίκα μου. Σήμερα δεν μπόρεσαν να έρθουν και είναι αφιερωμένη σε εκείνους· θα τη βάλουμε σε κορνίζα».