Η Εθνική Ελλάδας Κ15 δεν… λύγισε από τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο!
Στο 1-1 έμεινε η Ελλάδα με την Πορτογαλία Κ15, η οποία είχε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα τον Έιντζελ Ντος Σάντος, γιο του CR7.
Το τουρνουά Εθνικών ομάδων Κ15 της Κροατίας, έχει γίνει viral. Αιτία είναι η συμμετοχή του Έιντζελ Ντος Σάντος. Πρόκειται φυσικά για τον μεγαλύτερο γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Με το «7» στην πλάτη αγωνίζεται με την Πορτογαλία. Οι Ίβηρες, πάντως, δεν κατάφεραν να… λυγίσουν τα παιδιά της Ελλάδας.
Η Εθνική μας Κ15 έπαιξε στο πλαίσιο του τουρνουά «Βλάτκο Μάρκοβιτς» κόντρα στην Πορτογαλία. Μάλιστα, οι Ίβηρες είχαν στη βασική ενδεκάδα για πρώτη φορά τον γιο του Κριστιάνο.
Αγωνίστηκε για μία ώρα και στο διάστημα αυτό η Ελλάδα ήταν μπροστά στο σκορ με το τέρμα του Λούσκα. Οι Ίβηρες ισοφάρισαν λίγο πριν το τέλος με τον Γκονζάλο Σάντος.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο τουρνουά υπάρχουν σκάουτερ από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Μεταξύ αυτών Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου.