Άνετα η Μπάγερν
Την νίκη πρόκριση με 4-0 πήραν οι Βαυαροί απέναντι στην Άαχεν και θα αγωνιστούν στα ημιτελικά του κυπέλλου γερμανίας.
Σε… χαλαρούς ρυθμούς πήρε την πρόκριση η Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Άαχεν, επικρατώντας εκτός έδρας με 4-0. Ο Γκόμεζ «άνοιξε» το σκορ στο 26’, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μίλερ ο οποίος πέτυχε ακόμα δύο γκολ (75’, 80’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Ρόμπεν στο 88’.
Στα άλλα δύο παιχνίδια υπήρξαν εκπλήξεις με ομάδες της Μπουντεσλίγκα να αποκλείονται από ομάδες της Τβάιτελιγκα. Ο λόγος για τις Χόφενχαϊμ και Καϊσερσλάουτερν.
Οι πρώτοι ηττήθηκαν με 1-0 από την Κότμπους με τέρμα του Σάο στο 84’, ενώ οι τελευταίοι με 2-0 από την Ντούισμπουργκ. Για τις «ζέβρες» σκόραραν οι Μπάιτς (36’) και Σούκαλο (58’) ολοκληρώνοντας την έκπληξη.