Θέλει και Αϊμάρ η Γαλατά!

Σε μεγάλη πρωταγωνίστρια του μεταγραφικού παζαριού τείνει να αναδειχθεί η Γαλατασαράι αφού οι Τούρκοι αυτή την φορά θέλουν να αποκτήσουν τον Πάμπλ Αϊμάρ.

Θέλει και Αϊμάρ η Γαλατά!

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η «τσιμ μπομ» έχει ξεκινήσει επαφές με την Μπενφίκα για να αποκτήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και μάλιστα προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον διεθνή άσο.

Ο 31άχρονος άσος ωστόσο κοστολογείται από την Μπενφίκα κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ και ο πορτογαλικός σύλλογος ζήτησε από την Γαλαρασαράι να αυξήσει την πρόταση της, κάτι το οποίο αναμένεται να κάνουν οι Τούρκοι.

Ο Αϊμάρ βρίσκεται στην Μπενφίκα από το 2008 και φέτος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «αετούς» της Λισαβόνας, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Europa League.

COMMENTS