Στήριξη στη διοίκηση
Σε καλό κλίμα διεξήχθη την Τετάρτη (15/6) η Γενική Συνέλευση του Πυρσού Γρεβενών στο διοικητήριο Γρεβενών.
Το παρών έδωσε ο πρώην πρόεδρος και χρηματοδότης της ομάδας, Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Πυρσού Γιώργος Γιανούλας, ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Παρασκευαΐδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Γιώργος Κοσματόπουλος, όπως και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Νατσιόπουλος. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι των παλαιμάχων, καθώς και αρκετοί φίλοι της ομάδας.
Αρχικά ο πρόεδρος του Πυρσού ευχαρίστησε τον Δημήτρη Παπαϊωάννου που για μια ακόμη χρονιά βρέθηκε κοντά στην ομάδα, τον πρώην δήμαρχο Αγιου Κοσμά, Γιάννη Παπαδόπουλου, για την βοήθεια που πρόσφερε, καθώς και τους επιχειρηματίες Καραιορδανίδη, Κατσάνο και Λάτσιο. Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Γιώργος Κοσματόπουλος, απηύθυνε έκκληση στην υπάρχουσα διοίκηση να παραμείνει στην ομάδα, καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον από νέα άτομα.
Παράλληλα, έγινε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει ΔΣ, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον της διοίκησης.
ΓΡΕΒΕΝΑ: Κώστας Μάρκου