Αδιανόητα επεισόδια σε αγώνα τοπικού (video)

Αδιανόητα επεισόδια σε αγώνα τοπικού (video)

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στο ντέρμπι ανόδου της ΕΠΣ Ρεθύμνου, ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και τον Αστέρα Περάματος

Εικόνες που θα θέλαμε να μην ξαναδούμε ποτέ στα ελληνικά γήπεδα… Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμη Ζωνιανών και τον Αστέρα Περάματος σε παιχνίδι για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου δεν τελείωσε ποτέ… Διεκόπη στο 62ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι σκόραραν το τέρμα με το οποίο έπαιρναν «κεφάλι» στο σκορ με 2-1.

Μετά το γκολ του Μυρθιανού υπήρξε ένταση στην κερκίδα η οποία μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, rethymnosports.gr υπήρξε εισβολή οπαδών των γηπεδούχων και ακολούθησαν συμπλοκές με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο παικτών του Αστέρα Περάματος, του Α. Σπανουδάκη και του Δροσάκη.

Ο διαιτητής αποφάσισε στη συνέχεια την οριστική διακοπή της αναμέτρησης. Αργότερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στον χώρο για να επιβάλουν την τάξη και να συνοδεύσουν τους παίκτες του Αστέρα και τους διαιτητές εκτός γηπέδου.

Η τύχη του αγώνα θα αποφασισθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Από το παιχνίδι θα προέκυπτε η ομάδα που θα κατακτούσε την πρώτη θέση στη βαθμολογία και θα έπαιζε μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ο Ερμής Ζωνιανών είναι δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα και ο Αστέρας πρώτος.

Δείτε το βίντεο: 



Παναθηναϊκός: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Ζαρουρί και.. βλέπει ΑΕΚ
Παναθηναϊκός: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Ζαρουρί και.. βλέπει ΑΕΚ
Αμερικανικό fund αγόρασε μετοχές της Μπενφίκα
Αμερικανικό fund αγόρασε μετοχές της Μπενφίκα
Σλούκας: «Ήδη μετράω αντίστροφα για επιστροφή»
Σλούκας: «Ήδη μετράω αντίστροφα για επιστροφή»
Έσπασαν τα… κοντέρ στο 10ο NFLAthens
Έσπασαν τα… κοντέρ στο 10ο NFLAthens
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved