Serie A: Παλικαρίσια νίκη η Νάπολι, επικράτηση και για τη Ρόμα! (Videos+Photos)

Serie A: Παλικαρίσια νίκη η Νάπολι, επικράτηση και για τη Ρόμα! (Videos+Photos)

Serie A: Αν και με 10 παίκτες απ’ το 23’ η Νάπολι επικράτησε 2-0 της Βενέτσια με τον Μανωλά να αγωνίζεται σε όλο το ματς-Η Ρόμα του Μουρίνιο 3-1 την Φιορεντίνα!

Με τον Κώστα Μανωλά βασικό και να αγωνίζεται σε όλη την αναμέτρηση, η Νάπολι έκανε ντεμπούτο στο Ιταλικό Πρωτάθλημα. Οι «παρτενοπέι» υποδέχτηκαν στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» τη νεοφώτιστη Βενέτσια. Επικράτησαν 2-0, αλλά δεδομένα με περισσότερο σασπένς απ’ όσο θα περίμεναν κι οι ίδιοι.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος απ’ την αποβολή του Οσιμιέν. Ο Νιγηριανός επιθετικός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μόλις στο 23ο λεπτό κι άφησε την ομάδα του με δέκα! Δίνοντας ελπίδες στους νεοφώτιστους πως θα πάρουν κάτι καλό.

Στο 57ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι! Ο Ινσίνιε ανέλαβε την εκτέλεση αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι αν και με παίκτη λιγότερο και ψυχολογία όχι με το μέρος τους, συνέχισαν να πιέζουν.

Το δεύτερο πέναλτι ήρθε στο 62’. Ο αρχηγός των «παρτενοπέι» παρότι έχασε το πρώτο, δε δίστασε να αναλάβει και το δεύτερο. Αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 73ο λεπτό του αγώνα. Ο Ελμάς ήταν ο σκόρερ για την ομάδα του Σπαλέτι, ο οποίος αντιμετώπισε δυσκολίες λόγω της αποβολής, αλλά τελικά είδε τους παίκτες του να παίρνουν τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα της Serie A.

 

ΡΟΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 3-1

Χορταστικό ματς στο «Ολίμπικο» με την Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο να αρχίζει με νίκη το Πρωτάθλημα. Εκ των κορυφαίων ο Έιμπραχαμ που είχε δύο ασίστ για τους γηπεδούχους. Δύο αποβολές στην αναμέτρηση!

Μόλις στο 17ο λεπτό, ο Ντραγκόφσκι αποβλήθηκε για την Φιορεντίνα. Εννιά λεπτά αργότερα, ο Έιμπραχαφ βρήκε ωραία τον Μιχιταριάν που έκανε το 1-0! Αρχικά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως μετά από εξέταση του VAR μέτρησε κανονικά!

Στο 52’ επανήλθε η αριθμητική ισορροπία. Ο Ζάνιολο είδε τη δεύτερη κίτρινη κι άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Σα να μην έφτανε αυτό για τη Ρόμα, ο Μιλένκοβιτς στο 60’ έκανε το 1-1 για τους «βιόλα»!

Μετά από 4 λεπτά, όμως, ο Έιμπραχαμ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, γύρισε κι ο Βερετού σκόραρε για το 2-1! Κι αυτό το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μέχρι να εξεταστεί η φάση και τελικά να μετρήσει το τέρμα κανονικά.

Στο 79’ ο Βερετού και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 3-1, δίνοντας τη νίκη στους Ρωμαίους που άρχισαν καλά τη Serie A!

 



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved