Τα… θέματα του Παβόν, ο Τζαβέλλας, τα φιλικά και η αλλαγή του Ιβάν!

Τα… θέματα του Παβόν, ο Τζαβέλλας, τα φιλικά και η αλλαγή του Ιβάν!

Ο Μαρτυριάρης δεν πάει στις παραλίες και μας αναλύει τη μεταγραφική (και όχι μόνο) κατάσταση που ζούμε!

*Αν κατορθώσει ο Ολυμπιακός να πάρει τον Παβόν, θα μιλάμε για μεταγραφή άλλων εποχών! Επιπέδου Γκαλέτι για όσους θυμούνται, αλλά στο πιο νεαρό φυσικά. Και δεν είμαι υπερβολικός ούτε στο ελάχιστο.

*Θα μου πείτε «και πως ρε μεγάλες θα πάρει ο Ολυμπιακός τέτοιο παίκτη σε αυτή την ηλικία;». Μα είναι απλό. Στη μέχρι τώρα καριέρα του, έχει πάρει κακές αποφάσεις και αυτό τον έχει φέρει σε σύγκρουση με την Μπόκα σε αρκετές περιπτώσεις. Αλλά δε μιλάμε για σύλλογο που θα του πάρεις εύκολα τέτοιο παίκτη επειδή μπορεί να έχει… νεύρα μαζί του! Να ξέρουμε και τι λέμε.

*Δεν το βλέπω πιθανό να γίνεται η μεταγραφή με λίγα λόγια. Αλλά θα το ήθελα επειδή μιλάμε για παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο το Ελληνικό Πρωτάθλημα, μην κοιτάτε μόνο τη… μικρή εικόνα της μιας ομάδας (ξέρω με γράφετε τώρα που το λέω, αλλά εγώ το είπα).

*Στην ΑΕΚ ο χαμός… Νικά τη Φίτεσε, αλλάζει η ομάδα, «σφραγίδα» Βλάνταν κι άλλα τέτοια. Χάνει απ’ τη Φέγενορντ, φοβικοί οι παίκτες, παλιές αρρώστιες κτλ. Όλα αυτά σε πόσες μέρες μέσα; Δηλαδή και να ισχύουν τα συμπεράσματα, πώς πρόλαβαν να αλλάξουν απ’ το ένα ματς στο άλλο ρε σεις;

*Αν τα Ελληνικά κλαμπ ήταν σωστά, θα απαγόρευαν τη μετάδοση των φιλικών! Άντε μόνο των καλών που δίνουν ως πρόβα τζενεράλε. Ειδικά τα πρώτα, με τίποτα. Ούτε φωτογραφίες ρε, κλειστά και με λιμνούλες με κροκοδείλους γύρω γύρω για να μην πλησιάσει κανείς!

*Ως φίλαθλοι δεν είμαστε προετοιμασμένοι να διαχειριστούμε τα φιλικά που οι προπονητές βγάλουν 1.000 συμπεράσματα που αν μας τα αναλύσουν θα κοιτάμε τον ουρανό να δούμε αν σκοτείνιασε. Ηρεμία λοιπόν… Όχι επειδή θα γίνει κάτι καλό, δεν το ξέρω και κανείς δεν το ξέρει. Αλλά είναι νωρίς για πανικούς!

*Ένα… σοκ το έχουν πάθει στον Παναθηναϊκό με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Γιατί; Μα με την ευκολία με την οποία «κόβει» μεταγραφικούς στόχους. Ο Σέρβος είναι τόσο μεθοδικός που μπορεί να σταματήσει ενδεχόμενη μεταγραφή, επειδή ο ποδοσφαιριστής βαριέται να ποτίσει τον κήπο του και ξεράθηκε το γρασίδι! Για τέτοιο σημείο λεπτομέρειας μιλάμε.

*Κακό δεν είναι να ξέρετε… Απλά σε μια ομάδα που ο τεχνικός διευθυντής είπε να έρθει παίκτης με φυματίωση (Αντονίτο) και παλιότερα χωρίς χιαστούς στα γόνατα (Λεντέσμα), το πράγμα έχει πάει στο άλλο άκρο! Εμείς, πάντως, θα ποντάραμε περισσότερο σε αυτόν που ψάχνει την κάθε λεπτομέρεια.

*Μια και αναφέρομαι στον Γιοβάνοβιτς, ξέρετε ποιον… έκοψε για παράδειγμα; Αυτόν που πήρε η ΑΕΚ. Τον Τζαβέλλα! Ο έμπειρος αμυντικός είναι γνωστό πως ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αυτό το ήξεραν και στον Παναθηναϊκό πριν κάνει την κίνησή της η ΑΕΚ.

*Οι «πράσινοι» λοιπόν έκαναν κάποιες κουβέντες και είδαν πως μια τέτοια μεταγραφή είναι εφικτή και με το παραπάνω, καθώς το παιδί μόνο αρνητικό δεν ήταν. Αλλά τελικά δεν προχώρησε επειδή ο Γιοβάνοβιτς δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του.

*Μ’ αρέσουν οι μεταγραφές που γίνονται. Το μεγάλο ερώτημα της νέας σεζόν στο Πρωτάθλημα δε θα είναι ποιος θα πάρει τον τίτλο και ποιοι θα βγουν Ευρώπη. Το δύσκολο είναι να προβλέψει κάποιος το ποιοι θα υποβιβαστούν!

*Πολλοί θα σκεφτούν τον Ιωνικό επειδή είναι νεοφώτιστος. Εγώ αν μου έλεγε κανείς βάλε μισό ευρώ ρε παιδί μου, θα πόνταρα στην άνετη παραμονή των Νικαιωτών! Έτσι, προαίσθημα ρε παιδί μου!

*Καλός ο Ιούλιος, ζεστός, μήνας για μπανάκια και ξεκούραση. Ο Αύγουστος θα είναι… καυτός μεταγραφικά. Όπως βλέπετε εκεί θα γίνει ο χαμός. Και γιατί οι τιμές πέφτουν και επειδή θα έχουν μια εικόνα οι ομάδες ακριβώς τι χρειάζονται, αλλά και το πως κυλούν τα πράγματα στα Ευρωπαϊκά ματς (για όσες έχουν). Οπότε μην μου αγχώνεστε, έχουμε δρόμο ακόμη…



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved