Κοροπούλης: «Τα παιδιά έκλαιγαν στα αποδυτήρια»

Κοροπούλης: «Τα παιδιά έκλαιγαν στα αποδυτήρια»

Για το ισόπαλο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό, την κατάθεση ψυχής των ποδοσφαιριστών του μίλησε ο Δημήτρης Κοροπούλης.

 

Για το ισόπαλο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό, την κατάθεση ψυχής των ποδοσφαιριστών του, το κομμάτι της διαιτησίας, αλλά και την στήριξη που εισπράττει η ομάδα από τον κόσμο της μίλησε στο Live Post Game του panionianea.gr ΤV από την Καλλιθέα ο Δημήτρης Κοροπούλης.

Αναλυτικα όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού:

Για την ισοπαλία: “Εύχομαι να έχουμε μια δημιουργική Μεγάλη Εβδομάδα. Είναι μία καλή ευκαιρία αυτές οι μέρες και ειδικά η σημερινή ημέρα, για μία ενδοσκόπηση. Ο Καθένας με ταπεινότητα ας αναλογιστεί τις ευθύνες του σε αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο και όλοι αγαπάμε. Όσον αφορά το παιχνίδι, για μία ακόμη φορά τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής, δεν έχω κανένα παράπονο. Είχαν να αντιμετωπίσουν πολλά θέματα σήμερα. Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μία πίκρα, ήδη όμως το έχουμε αφήσει πίσω. Είμαστε πολύ περήφανοι για τα παιδιά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.

Για τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Πανιωνίου πριν το πέναλτι του Εθνικού: “Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπαίνουν όλα τα γκολ. Σίγουρα μας μένει η πίκρα γιατί δημιουργήσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα και να παίρναμε τη νίκη. Κάνοντας μία συνολική ανασκόπηση της πορείας των παιδιών μέχρι τώρα πρέπει όχι απλώς να είμαστε ευχαριστημένοι, αλλα περήφανοι. Τα παιδιά βρίσκονται σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ και τα παιχνίδια κάθε Κυριακή ειναι πολύ ανταγωνιστικά. Έχουν διατηρίσει το αήττητο για έξι συνεχόμενα παιχνίδια και η ομάδα παραμένει πρώτοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχει καταφέρει και έχει συσπειρωθεί όλη η οικογένεια του Πανιωνίου γύρω από την ομάδα”.

Για την διαιτησία του αγώνα: “Η διαιτησία είναι ένα μέρος του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, ο δικός μας στόχος ξεφεύγει πάρα πολύ από μία μέτρια διαιτησία ή από έναν σκληρό αντίπαλο ή ακόμα και από μία κακή εμφάνιση. Κοιτάμε μακριά, κοιτάμε μπροστά. Αυτή η ομάδα έχει όραμα και δημιουργεί φιλοδοξίες. Ας μείνουμε με αυτή την εικόνα από την ομάδα και ας μην ασχολούμασε με πράγματα που μόνο τοξικά είναι και δεν προσφέρουν κάτι στον χώρο του ποδοσφαίρου”.

Για την στήριξη του κόσμου: “Θα ήθελα, αφού ευχηθώ σε όλη την Πανιώνια οικογένεια καλό Πάσχα, να ευχαριστήσω εσάς, όλο τον κόσμο που στηρίζει αυτή τη προσπάθεια και μέσα από τις δικες σας εκπομπές, αλλά και γενικότερα που στηρίζουν αυτά τα παιδιά. Έχουν ανάγκη στήριξης τα παιδιά. Είχα να αντιμετωπίσω μέσα στα αποδυτήρια παιδιά 17,18,19 χρονών που έκλαιγαν και δεν είχαν καλή ψυχολογική κατάσταση. Εμείς είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια και για τον όρκο που δώσαμε όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, ότι δεν θα υπάρχει παιχνίδι χωρίς να δίνουμε το 100% για να τιμήσουμε την φανέλα του Πανιωνίου, αυτό το έχουμε πετύχει έως σήμερα”.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved