La Liga: Με Μέσι οδηγό και πεντάρα… ροκανίζει τη διαφορά! (Videos+Photos)

La Liga: Με Μέσι οδηγό και πεντάρα… ροκανίζει τη διαφορά! (Videos+Photos)

La Liga: Νίκη 5-2 της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Χετάφε με κορυφαίο τον Μέσι-Pasillo φορώντας μπλουζάκια κατά της ESL από τους φιλοξενούμενους!

Η 32η αγωνιστική της Primera Division «έκλεισε» με τη… σφραγίδα του σασπένς και της τεράστιας αγωνίας για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο! Η Μπαρτσελόνα μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Copa Del Rey, απέδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση κι επικράτησε 5-2 της Χετάφε (η οποία την προηγούμενη αγωνιστική είχε πάρει αποτέλεσμα απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης).

Η αναμέτρηση άρχισε με το καθιερωμένο Pasillo το οποίο έκαναν οι φιλοξενούμενοι, για να αναγνωρίσουν την επικράτηση της Μπαρτσελόνα στο Κύπελλο. Αυτό έγινε με τους παίκτες της Χετάφε να φορούν μπλουζάκια που έγραφαν «το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους», στέλνοντας το δικό τους μήνυμα κατά της European Super League!

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν θέλοντας να… δείξουν τα δόντια τους. Στο 4ο λεπτό ο Μέσι έπιασε εκπληκτικό σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να «σκάει» πάνω στη γραμμή!

 

Η Μπαρτσελόνα δεν άργησε να πάρει προβάδισμα πάντως. Στο 8ο λεπτό ο Μπουσκέτς έκανε ωραία πάσα κι ο Μέσι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε στα δίχτυα για το 1-0!

 

Η Χετάφε δεν άργησε να απαντήσει πάντως, καθώς στο 12’ ισοφάρισε με την βοήθεια του Λανγκλέ. Ο Κουκουρέγια έκανε τη σέντρα, ο Άνχελ έβαλε το πόδι του και η κόντρα πάνω στον αμυντικό της Μπαρτσελόνα έφερε την ισοφάριση!

 

Οι Καταλανοί στο 28’ πήραν το προβάδισμα εκ νέου. Με τρόπο… κωμικό, καθώς η Χετάφε σημείωσε ένα αυτογκόλ που δε σημειώνονται ούτε στα τοπικά Πρωταθλήματα! Ο Πέδρι είχε την μπάλα και έκανε λάθος, ο Τσάκλα χωρίς να πιέζεται προσπάθησε να γυρίσει στον τερματοφύλακα Σόρια, αλλά τελικά… τον πλάσαρε καθώς ο τελευταίος δεν πρόλαβε την μπάλα που πέρασε δίπλα του και την ακούμπησε όταν ήταν στα δίχτυα!

 

Σε φάση διαρκείας ήρθε το 3-1 στο 33ο λεπτό. Η μπάλα δεν απομακρύνθηκε απ’ τα καρέ της Χετάφε, έφτασε στον Μέσι που σούταρε με τη μία με το δεξί στο δοκάρι και ο ίδιος ο Αργεντινός… πήρε το ριμπάουντ για το 3-1!

 

Οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν πως είναι… σκληρό καρύδι και μείωσαν σε 3-2 στο 69’, με τον Ουνάλ να εκτελεί το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και να μην κάνει λάθος απ’ την άσπρη βούλα!

Τη νίκη της Μπαρτσελόνα «καθάρισε» ο Αραούχο στο 87’, με το νεαρό Ουρουγουανό αμυντικό να διαμορφώνει το 4-2! Το τελικό 5-2 έκανε ο Γκριεζμάν με πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις και μετέτρεψε σε γκολ ο Γάλλος! 

Με τη νίκη της αυτή η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 68 βαθμούς και ανέβηκε 3η, αφήνοντας 4η με 67 τη Σεβίλλη. Οι «μπλαουγκράνα» μείωσαν στους 5 απ’ την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης και στους 2 απ’ την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια η ομάδα του Κούμαν έχει ένα ματς λιγότερο! Η Χετάφε έμεινε στους 31 και είναι 15η.

 

 



Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved