Τέλος ο… μήνας του μέλιτος  γι' Αμπέλ Φερέιρα! – Κριτική των οπαδών της Παλμέιρας! (photos)

Τέλος ο… μήνας του μέλιτος γι' Αμπέλ Φερέιρα! – Κριτική των οπαδών της Παλμέιρας! (photos)

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα δέχεται πλέον σκληρή κριτική στη Βραζιλία από τους οπαδούς  της Παλμέιρας.

Από τους πανηγυρισμούς στη σκληρή κριτική.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έφυγε από τον ΠΑΟΚ για την Παλμέιρας και λίγο αργότερα πανηγύρισε την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες (αντίστοιχο Champions League στη λατινική Αμερική) και το Κύπελλο Βραζιλίας.

Δεν μπόρεσε να πάει στον τελικό του Παγκοσμίου Συλλόγων, ώστε να κοντράρει την  Μπάγερν, ενώ πρόσφατα έχασε το σούπερ Καπ Βραζιλίας στα πέναλτι από τη Φλαμένγκο, ενώ επίσης στα πέναλτι έχασε και το Σούπερ Καπ της λατινικής Αμερικής από την ομάδα της Αργεντινής Ντεφένσα Ζουστίσια κι ενώ είχε νικήσει 2-1 στο πρώτο ματς. Τα ξημερώματα του Σαββάτου έχασε και για το Παουλίστα 1-0 εντός έδρας  από τη μεγάλη αντίπαλο, τη Σάο Πάολο και ξεκίνησαν τα όργανα.

 «Ξύπνα Αμπέλ» είναι ένα από τα μηνύματα που έγραψαν στους τοίχους του σταδίου του συλλόγου, με τον οποίο ο Πορτογάλος, πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, κατέκτησε το Κύπελλο Βραζιλίας και το Copa Libertadores το 2020. Οι φίλαθλοι ζητούν από τον Φερέιρα περισσότερο ποδόσφαιρο και λιγότερο «tic tok και social media».

Ο ίδιος με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν κατανοεί την καρατόμηση προπονητών που ζητούν οι οπαδοί συνέχεια στη Βραζιλία και παραπονέθηκε για το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του. «Δυστυχώς, οι προπονητές αξιολογούνται από το αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να γνωρίζουν τι κάνεις, τη δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνεις, οι άνθρωποι θέλουν απλώς αποτελέσματα. Έχουμε 14 ματς αυτόν τον μήνα και πολλούς τραυματίες».

Δείτε στη photo gallery τι έγραψαν οι οπαδοί της Παλμέιρας



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved