Συγκλονιστικό μήνυμα Λαπόρτα σε Μέσι - Η πρόταση της Μπαρτσελόνα (video+photos)

Συγκλονιστικό μήνυμα Λαπόρτα σε Μέσι - Η πρόταση της Μπαρτσελόνα (video+photos)

O Ζοάν Λαπόρτα μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι στην τελετή παραλαβής της προεδρίας - Διέρρευσε η πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Αργεντινό

Αν κάτι ξεχώρισε από την τελετή παραλαβής της προεδρίας της Μπαρτσελόνα, αυτό δεν ήταν αλλο από το προσωπικό μήνυμα που έστειλε ο Ζοάν Λαπόρτα στον Λιονέλ Μέσι.

Με τον Αργεντινό σταρ να είναι στις εξέδρες του «Καμπ Νου» ο νέος ισχυρός άνδρας του Κλαμπ απευθύνθηκε σε αυτόν, λέγοντας πως θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να παραμένει στην ομάδα.

«Αν είχαμε ένα γεμάτο γήπεδο, δεν θα έφευγες και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Η πανδημία μάς έχει πληγώσει, αλλά θα προσπαθήσουμε να σε πείσουμε. Είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία. Συγχώρεσέ με που απευθύνομαι σε σένα τώρα, αλλά ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και πόσο σε αγαπά ο σύλλογος», τόνισε χαρακτηριστικά. 

 Στη συνέχεια, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Ρόναλντ Κούμαν: «Ρόναλντ, έχεις την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Η ομάδα έχει βελτιωθεί και προσπαθούμε να κατακτήσουμε τίτλους ξανά. Αν διορθώσουμε τα οικονομικά μας, θα είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί και στο Champions League. Μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά για όλα μας τα τμήματα. Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια για να συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες μας».

Επεσήμανε ακόμη για τα οικονομικά προβλήματα: «Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου έχει προκαλέσει ανησυχία και προτεραιότητά μας είναι να γίνουμε ξανά αυτάρκεις, με ένα ριζικό πλάνο για να αντιστρέψουμε την κατάσταση και μια ομάδα επαγγελματιών που είναι έτοιμοι γι’ αυτό. Δεν μας φοβίζει, αλλά θα πάρουμε γενναίες αποφάσεις αν χρειαστεί, ακόμη κι αν δεν έχουν ληφθεί ποτέ τέτοιες. Ο ιδρυτής μας πήγαινε πόρτα-πόρτα για να σώσει την ομάδα. Τώρα κι εμείς πρέπει να σηκώσουμε το μανίκια και να ψάξουμε χορηγούς».

Και κατέληξε με τη δεδομένη στροφή στους παίκτες της Ακαδημίας: «Η Masia είναι πυλώνας του συλλόγου. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε ανθρώπους και παίκτες, όπως ο Μορίμπα. Οι καρδιές μας χτυπούν κάτω από αυτό το έμβλημα».

Η πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Μέσι

Σύμφωνα με την ισπανική «Confidencial» η Μπαρτσελόνα και ο Ζοάν Λαπόρτα έχει ήδη έτοιμη την πρόταση που θα κατατεθεί στον Λιονέλ Μέσι.

Πρόκειται ένα συμβόλαιο...ζωής ώστε να κλείσει την καριέρα τους στους «μπλαουγκράνα» και παράλληλα στη συνέχεια να παραμείνει στο σύλλογο από ένα πόστο, είτε διοικητικό είτε στο τεχνικό τιμ.

Σε ό,τι αφορά τα νούμερα, το νέο συμβόλαιο θα έχει περικοπές ύψους 30% και θα είναι προσαρμοσμένο στα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει «τρύπα» με πάνω 700 εκάτ. ευρώ.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved