La Liga: Ατλέτικο-Ρεάλ με νικήτρια… Μπαρτσελόνα! (Videos+Photos)!

La Liga: Ατλέτικο-Ρεάλ με νικήτρια… Μπαρτσελόνα! (Videos+Photos)!

La Liga: Με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο τέλος, Ατλέτικο και Ρεάλ έμειναν στο 1-1 που δε βολεύει καμία, αλλά κάνει τη Μπαρτσελόνα να χαμογελά!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης για 87’ λεπτά, είχε τη νίκη στα χέρια της! Οι «ροχιμπλάνκος» στο μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής ήταν έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα προς τον τίτλο, αλλά η Ρεάλ ποτέ δεν γίνεται να ξεγραφτεί!

Οι «μερένχες» ισοφάρισαν την αναμέτρηση σε 1-1 στο τέλος του ματς κι έτσι το παιχνίδι στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» έληξε με… άχαρη ισοπαλία που δε βολεύει κανέναν. Πέρα απ’ την Μπαρτσελόνα, που μάλλον είδε τους Μαδριλένους να φέρνουν το αποτέλεσμα που ήθελε!

Λίγο πριν τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στον αγώνα, η Ατλέτικο μπήκε μπροστά στο σκορ! Η Ρεάλ είχε ψηλά τις γραμμές της για να πιέσει. Ο Γιορέντε από δεξιά «τσίμπησε» ωραία την μπάλα και βγήκε στο χώρο.

Την κατάλληλη στιγμή έκανε την πάσα στον Σουάρες που έφυγε στην πλάτη της άμυνας των «μερένχες» και πλάσαρε πάνω στην έξοδο του Κουρτουά για το 1-0!

 

Στο 40ο λεπτό υπήρξε μια αμφισβητούμενη φάση, όταν μετά από κόρνερ των φιλοξενούμενων ο Φελίπε βρήκε καθαρά τη μπάλα με το χέρι κι ενώ ήταν σε υπερέκταση! Παρ’ όλα αυτά, ο διαιτητής μετά από εξέταση της φάσης, δεν υπέδειξε πέναλτι με τη Ρεάλ να διαμαρτύρεται!

 

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν και είχαν τα ηνία της αναμέτρησης, με την Ατλέτικο να θέλει περισσότερο να διαχειριστεί το προβάδισμά της. Και το έκανε μέχρι το 88ο λεπτό!

Σε εκείνο το σημείο η Ρεάλ προσπαθούσε να επιτεθεί. Ο Λούκας έδωσε στον Μπενζεμά έξω απ’ την περιοχή. Με εξαιρετική κίνηση ο Γάλλος «έσπασε» την ισορροπία της άμυνας, μπήκε στην περιοχή, έπαιξε το ένα-δύο με τον Κασεμίρο και άνετα έγραψε το 1-1!

 

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και το σφύριγμα της λήξης δε βρήκε καμία απ’ τις δύο αντιπάλους να χαμογελούν. Η Ατλέτικο έφτασε τους 59 βαθμούς και είναι μόνη πρώτη, έχοντας όμως στο -3 την Μπαρτσελόνα (οι «ροχιμπλάνκος» έχουν ένα ματς λιγότερο). Όσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τους 54 βαθμούς και είναι πλέον 3η στη βαθμολογία, δύο πίσω απ’ την Μπαρτσελόνα!

ΑΤΛΕΤΙΚΟΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ν. Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο, Κόκε, Κορέα (82’ Κοντογκμπιά), Γιορέντε, Λεμάρ (57’ Σαούλ), Καράσκο (64’ Φέλιξ), Σουάρες

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζ. Ζιντάν): Κουρτουά, Βάσκεθ, Βαράν, Φερνάντεθ, Μεντί, Κασεμίρο, Κρος, Μόντριτς, Ροντρίγκο (60’ Βινίσιους), Ασένσιο (60’ Βαλβέρδε), Μπενζεμά



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved