«Έδεσε» Μουσιάλα η Μπάγερν

«Έδεσε» Μουσιάλα η Μπάγερν

Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με τη Μπάγερν υπέγραψε σήμερα (5/3) ο Τζαμάλ Μουσιάλα, δεσμευόμενος με τους πρωταθλητές Ευρώπης και Γερμανίας ως το 2026.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός μετακινήθηκε στο Μόναχο το καλοκαίρι του 2019, προερχόμενος από τις ακαδημίες της Τσέλσι, και αρχικά εντάχθηκε στην ομάδα Κ-17 του συλλόγου. Σύντομα όμως ξεχώρισε με το ταλέντο του και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Ιούνιο, σε έναν αγώνα με τη Φράιμπουργκ, και φέτος έχει μπει πλέον κανονικά στο rotation του Χάνσι Φλικ, μετρώντας 26 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Με το παρθενικό τέρμα του, μάλιστα, στο 8-0 επί της Σάλκε, έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία των Βαυαρών σε επίσημο αγώνα.

"Είμαι ικανοποιημένος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο στη Μπάγερν. Αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα, παίζω με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και μαθαίνω καθημερινά από αυτούς. Ο Χάνσι Φλικ, ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και ο Μάρκο Νέπε, μαζί με όλο το σύλλογο, πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν πολύ νωρίς την ευκαιρία. Θέλω να ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη τους με καλές εμφανίσεις, να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος και να κερδίσω πολλούς ακόμη τίτλους με τη Μπάγερν. Στόχος μου είναι να αναδειχθώ σε έναν σημαντικό παίκτη για αυτό το σύλλογο" δήλωσε ο Μουσιάλα, που πριν λίγες ημέρες (26/2) συμπλήρωσε τα 18 του χρόνια.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, δήλωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Τζαμάλ αποφάσισε να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μπάγερν, σε μακροχρόνια βάση. Πριν έρθει στη Μπάγερν, το καλοκαίρι του 2019, έπρεπε να πείσουμε τον ίδιο και την οικογένειά του για το πλάνο μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί το σύστημα ανίχνευσής και εξέλιξης ταλέντων και ένταξής τους στην πρώτη ομάδα αποδίδει καρπούς. Ο επικεφαλής σκάουτ, Μάρκο Νέπε, έπαιξε σημαντικό ρόλο. Τώρα πρέπει όλοι να εξασφαλίσουμε ότι ο Τζαμάλ θα συνεχίσει να ωριμάζει. Είμαι σίγουρος ότι θα φέρει πολλές χαρές στη Μπάγερν".



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved