Serie A: Απομακρύνεται ο τίτλος για την Μίλαν! (Videos+Photos)

Serie A: Απομακρύνεται ο τίτλος για την Μίλαν! (Videos+Photos)

Serie Α: Ισοπαλία με την… ψυχή στο στόμα για τη Μίλαν εντός έδρας κόντρα στην Ουντινέζε-Εύκολες νίκες για Αταλάντα και Ελλάς Βερόνα, απέδρασε στο 90’ η Ρόμα απ’ τη Φλωρεντία!

Η νίκη της Μίλαν στην έδρα της Ρόμα, αποδείχθηκε απλά μια… αναλαμπή. Οι «ροσονέρι» δεν κατάφεραν να νικήσουν την Ουντινέζε στην έδρα τους και μάλιστα… έσωσαν το βαθμό της ισοπαλίας με πέναλτι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων! Αυτή τη φορά για την 25η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Στο «Σαν Σίρο» η Ουντινέζε έκανε τη… ζημιά, με το τελικό 1-1, αν και ίσως να άξιζε κάτι παραπάνω!

Το γκολ της αναμέτρησης που φάνηκε να κρίνει τα πάντα, σημείωσε ο Μπεκάο στο 68ο λεπτό. Για μια Ουντινέζε που είχε προειδοποιήσει κάποιες φορές, με αποκορύφωμα στην αρχή του δευτέρου μέρους όταν ο Ρομανιόλι έδιωξε πάνω στη γραμμή! Όμως η Μίλαν δεν τη γλίτωσε και δέχτηκε το γκολ.

Στις καθυστερήσεις οι «ροσονέρι» κέρδισαν πέναλτι! Ο Κεσί στο 90+7’ δεν έκανε λάθος και ισοφάρισε σε 1-1, αποτέλεσμα όμως που σαφώς δεν ικανοποιεί τη Μίλαν!

Οι «ροσονέρι» είναι στο -3 απ’ την κορυφή με ματς περισσότερο απ’ την Ίντερ (φιλοξενείται απ’ την Πάρμα την Πέμπτη 4/3).

Παράλληλα, την πλησίασαν στους 4 βαθμούς η Γιουβέντους και η Αταλάντα, με τη «γηραιά κυρία» να έχει κι ένα ματς λιγότερο! Κατά συνέπεια η ομάδα του Πιόλι μάλλον πρέπει να προσέχει τα νώτα της και όχι τόσο το πως θα φτάσει την Ίντερ, ειδικά με τη δυναμική που δείχνουν να έχουν αυτή τη στιγμή οι ομάδες.

 

Φιορεντίνα-Ρόμα 1-2

Σημαντικό διπλό πήρε η Ρόμα στην προσπάθειά της για να είναι στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League! Οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν στην έδρα της Φιορεντίνα με γκολ στο τέλος.

Οι Ρωμαίοι προηγήθηκαν με γκολ του Σπινατσόλα στο 49’! Ο ίδιος παίκτης έβαλε και δεύτερο τέρμα, αλλά αυτή τη φορά στη λάθος εστία! Με αυτογκόλ στο 60’ ήρθε το 1-1 για τους «βιόλα» με τον παίκτη της Ρόμα να σκοράρει για λογαριασμό τους.

Ο… χρυσός σκόρερ των «τζιαλορόσι», ήταν ο Ντιαβαρά. Στο 90’ έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους και τους χάρισε σπουδαία νίκη καθώς ξέφυγαν με τρεις βαθμούς απ’ τη Νάπολι.

 

Αταλάντα-Κροτόνε 5-1

Δε δυσκολεύτηκε η Αταλάντα να επικρατήσει κόντρα στην ουραγό Κροτόνε. Με τη νίκη της αυτή (5-1) η ομάδα του Μπέργκαμο πήρε διαφορά πέντε βαθμών απ’ τη Νάπολι που «στραβοπάτησε» στην έδρα της Σασουόλο, ενώ μείωσε την απόσταση απ’ τη 2η Μίλαν!

Ο Γκοσένς άνοιξε το σκορ στο 12’ για τους γηπεδούχους, αλλά η Κροτόνε ισοφάρισε με τον Σιμί στο 23’.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» τη νίκη με δύο γρήγορα γκολ. Παλομίνο και Μουριέλ στο 48’ και στο 50’ έκαναν το 3-1, ενώ στο 58’ ήρθε το 4-1 απ’ τον Ίλισιτς.

Το… κερασάκι στην τούρτα, το έβαλε ο Μίραντσουκ στο 85’ για να κάνει το τελικό 5-1!

Τζένοα-Σαμπντόρια 1-1

Το ντέρμπι της Γένοβας ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή! Τζένοα και Σαμπντόρια ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να διατηρούν τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών απ’ την αντίπαλό τους.

Ο Ζαπακόστα στο 53’ άνοιξε το σκορ για τη Τζένοα που εν συνεχεία προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμά της. Τελικά ο Τονέλι στο 77’ ισοφάρισε για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι στο τελικό 1-1.

 

Μπενεβέντο-Ελλάς Βερόνα 0-3

Περίπατο στην έδρα της Μπενεβέντο έκανε η Ελλάς Βερόνα που δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η επικράτηση των «Ελλήνων», μάλιστα, ήρθε με χαρακτηριστική άνεση κόντρα στην ομάδα του Φιλίπο Ιντζάγκι με σκορ 3-0.

Ο Φαραονί στο 25’ άνοιξε το σκορ, για να γίνει το 0-2 από αυτογκόλ του Φουλόν στο 34’. Το τελικό 3-0 για την Ελλάς Βερόνε, σημείωσε ο Λαζάνια στο 50ο λεπτό του αγώνα.

Κάλιαρι-Μπολόνια 1-0

Σπουδαία νίκη στην προσπάθειά της να μείνει στην κατηγορία, πήρε η Κάλιαρι κόντρα στην Μπολόνια.

Η ομάδα της Σαρδηνίας επικράτησε 1-0, με το γκολ του Ρουγκάνι στο 19’ να κρίνει το ματς. Μετά από καιρό η Κάλιαρι είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα απ’ την Τορίνο.

Στις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής στη Serie A, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Λάτσιο-Τορίνο Δεν διεξήχθη
Γιουβέντους-Σπέτσια 3-0
Σασουόλο-Νάπολι 3-3
Αταλάντα-Κροτόνε 5-1
Μπενεβέντο-Βερόνα 0-3
Κάλιαρι-Μπολόνια 1-0
Φιορεντίνα-Ρόμα 1-2
Τζένοα-Σαμπντόρια 1-1
Μίλαν-Ουντινέζε 1-1
Πάρμα-Ίντερ 4/3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ίντερ 56 -24αγ.
Μίλαν 53
Γιουβέντους 49 -24αγ.
Αταλάντα 49
Ρόμα 47
Νάπολι 44 -24αγ.
Λάτσιο 43 -24αγ.
Βερόνα 38
Σασουόλο 36 -24αγ.
Σαμπντόρια 31
Ουντινέζε 29
Μπολόνια 28
Τζένοα 27
Φιορεντίνα 25
Σπέτσια 25
Μπενεβέντο 25
Τορίνο 20 -23αγ.
Κάλιαρι 18
Πάρμα 15 -24αγ.
Κροτόνε 12



Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved