Μπούσδρας: «Δουλειά σε επαγγελματικά πλαίσια»

Μπούσδρας: «Δουλειά σε επαγγελματικά πλαίσια»

Ο 23χρονος αμυντικός του Ρεθυμνιακού, Βασίλης Μπούσδρας αναφέρθηκε στην πορεία που είχαν τα «δελφίνια» στην Γ’ Εθνική, μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος.

 

Ο 23χρονος αμυντικός του Ρεθυμνιακού, Βασίλης Μπούσδρας αναφέρθηκε στην πορεία που είχαν τα «δελφίνια» στην Γ’ Εθνική, μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος.

 

Το θέμα από την σελίδα του Ρεθυμνιακού:

«Ο «ΠΥΡΓΟΣ» ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΣΔΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ…
«Δουλειά σε επαγγελματικά πλαίσια»…

Αποτελεί, μαζί με την καλοκαιρινή μεταγραφή του Κώστα Γεωργούλη το δίδυμο «πύργων» του Ρεθυμνιακού μας στην «σκακιέρα» του πρωταθλήματος.

Εκείνος βέβαια αριθμεί σχεδόν 17 μήνες στην Σοχώρα βιώνοντας μαζί με τους υπόλοιπους «κυανόλευκους» τις δύο πιο «περιπετειώδεις» σεζόν στην σύγχρονη ιστορία της Γ’ Εθνικής. Δύο αγωνιστικές περιόδους που ξεκίνησαν κανονικά, όμως ελέω της παρουσίας της πανδημίας του Κορονοϊού, διακόπηκαν ξαφνικά και για πολλούς απρόσμενα.

Έστω πάντως και αν αυτές είχαν «δραματική» εξέλιξη, ο Βασίλης Μπούσδρας πρόλαβε να δώσει το δικό του «ισχυρό στίγμα» αξιοπιστίας τόσο στα 1600 λεπτά των περσινών επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στις οποίες μάλιστα πέτυχε και 2 γκολ, κατακτώντας με τα «δελφίνια» και το Super Cup Ρεθύμνου, ενώ είχε πλήρη παρουσία στους 5 αγώνες και συνολικά 464’ συμμετοχής με την φανέλα του Ρεθυμνιακού μας μέχρι και λίγο μετά την 1η του περασμένου Νοέμβρη όταν τα υγειονομικά μέτρα, έβαλαν ξανά λουκέτο σε κάθε αθλητική εγκατάσταση ανά την επικράτεια.

Με την «ξύλινη γλώσσα» των αριθμών να του προσδίδει μια σημαντική εμπειρία «πατημάτων» στα γήπεδα της Κρήτης, οι απόψεις του για την εικόνα των «κυανόλευκων» από την… μακροχρόνια περίοδο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, μέχρι και την απρόσμενη διακοπή των πρωταθλημάτων, όπως και για τις επιπτώσεις που θα έχει, λαμβάνουν μια βαρύνουσα σημασία.
«Ξεκινήσαμε την χρονιά ταπεινά και με αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα. Δουλεύοντας όμως σε επαγγελματικά πλαίσια, στοιχείο για το οποίο ευθύνεται το έμπειρο από ανώτερες κατηγορίες προπονητικό μας τιμ, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ένα σωστό στάδιο προετοιμασίας», ήταν οι πρώτες λέξεις του Βασίλη Μπούσδρα, που θέλησε να δώσει έναρξη στις δηλώσεις του από το «Άλφα» μιας συγκροτημένης ομάδας που είναι το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Και συνέχισε:

«Με καθημερινό μόχθο γινόμασταν όλο και καλύτεροι σαν ομάδα. Βέβαια υπήρξε ένα ακόμη «συν» και αυτό ήταν το «κλίμα» στα αποδυτήρια. Ήταν άψογο σε σημείο μάλιστα που σπάνια το συναντάς ακόμη και σε υψηλότερες κατηγορίες. Όπως άλλωστε και την συνεργασία που έχουμε με την διοίκηση που παίζει πάντα σημαντικό ρόλο στην πορεία μιας ομάδας. Εμείς ευτυχώς είχαμε όλα όσα χρειάζονταν για να κάνουμε μια καλή πορεία», κατέληξε ο 23χρονος οπισθοφύλακας, ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία που είχαν τα «δελφίνια» μέχρι και την νέα διακοπή του πρωταθλήματος.
«Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος και ήταν η σωτηρία όσο νωρίτερα γίνεται. Πιστεύω ότι η ομάδα ήταν στον σωστό δρόμο.

Παίξαμε 4 παιχνίδια 2 από αυτά τα κερδίσαμε και 2 τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών, όμως μέρα με την ημέρα γινόμασταν καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί».

Συνεχίζοντας ο Βασίλης Μπούσδρας επισήμανε για την νέα διακοπή:

«Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά αισιόδοξος με αυτά που βλέπω και διαβάζω στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής. Με τα έγγραφα που έχουν στείλει ομάδες και ποδοσφαιριστές προς την ΕΠΟ και τους υπόλοιπους αρμόδιους του θέματος της πανδημίας του Κορονοϊού, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια σχετική έγκριση, ευελπιστώ ότι θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις, διότι αν δεν κάνω λάθος είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, που δεν διεξάγεται η 4η κατά σειρά κατηγορία.

Νομίζω πως είναι άδικο για όλους εμάς που αγωνιζόμαστε σε αυτή να μην διεξάγονται πρωταθλήματα από την στιγμή που μπορούμε να κάνουμε τεστ, όπως πραγματοποιούν και οι ανώτερες κατηγορίες. Θα πρέπει η διοργανώτρια ΕΠΟ να το επανεξετάσει και να βρει μια λύση ώστε βοηθώντας και για την πραγματοποίηση των τεστ διάγνωσης να βρεθούμε ξανά στα γήπεδα».

Καταλήγοντας ο Βασίλης Μπούσδρας έδωσε τις δικές του ελπιδοφόρες ευχές για την πορεία του 2021:

«Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Το 2021 ελπίζω να είναι σαφώς καλύτερη χρονιά σε σχέση με την προηγούμενη σε όλους τους τομείς. Ευελπιστώ σε λίγες ημέρες να δοθεί το «πράσινο φως» και να επιστρέψουμε ξανά στα γήπεδα. Τους χώρους που ανεξάρτητα της θέσης και της ιδιότητας τους μας έχουν λείψει».



Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved