Τουρνάκης: «Επιστροφή σε αυτό που αγαπάμε»

Τουρνάκης: «Επιστροφή σε αυτό που αγαπάμε»

Την επιστροφή στη δράση δηλώνει ο ποδοσφαιριστής του Ρεθυμνιακού, ο Μανώλης Τουρνάκης στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

 

Την επιστροφή στη δράση δηλώνει ο ποδοσφαιριστής του Ρεθυμνιακού, ο Μανώλης Τουρνάκης στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΟΥΡΝΑΚΗΣ «ΦΤΙΑΧΝΕΙ» ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ «ΑΠΑΙΤΕΙ» ΑΠΟ ΤΟ 2021

«Με διάθεση και αυτοπεποίθηση»…
Πέρσι πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στις Εθνικές κατηγορίες, ως ο «Βενιαμίν» του Ρεθυμνιακού μας και ένας από τους πιο νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές του Κρητικού ομίλου. Τον ικανοποιητικό αριθμό λεπτών συμμετοχής της αγωνιστικής περιόδου που δεν τελείωσε ποτέ, διαδέχτηκε μια σεζόν που ξεκίνησε για εκείνον με τις καλύτερες προδιαγραφές, καθώς κατάφερε να συμπληρώσει μαζί με τους «κυανόλευκους» όσο χρόνο επίσημων υποχρεώσεων πρόλαβε να δώσει η ομάδα μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ερασιτεχνών μέχρι και την διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας λόγω της έλευσης του 2ου «κύματος» της πανδημίας του Κορονοϊού.

Για τον 17χρονο δεξιό μπακ μας Μανώλη Τουρνάκη το νεανικό της ηλικίας του, αλλά και οι ευκαιρίες που θα έχει στο μέλλον μόνο αισιόδοξα μηνύματα μπορούν να «γεννούν» ως αντισταθμιστική «αντίδραση» στις δύσκολες εποχές που διανύουμε…

Αυτό άλλωστε φροντίζει και ο ίδιος να μεταφέρει σε όλους μας μέσω των δηλώσεων του.
«Στην προετοιμασία ξεκινήσαμε με διάθεση και αυτοπεποίθηση για μια καλή θέση στο πρωτάθλημα. Η σεζόν άρχισε αρκετά καλά με 2 νίκες και 2 ήττες με τα άτυχα αποτελέσματα να έρχονται στις λεπτομέρειες», τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός οπισθοφύλακας, πραγματοποιώντας μια μίνι απογραφή όσων πρόλαβαν τα «δελφίνια» να κάνουν πράξη μέχρι και την νέα διακοπή κάθε δραστηριότητας.
Μάλιστα έχοντας και μια πιο… εμπειρική εικόνα από τις ομάδες που απάρτιζαν τον 10ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, προβλέπει για την συνέχεια «Η νέα διακοπή λόγω του κορονοϊού, ήταν ότι χειρότερο για όλες τις ομάδες. Είχαμε βρει τις ισορροπίες και τα πατήματα μας και προσπαθούσαμε με κάθε τρόπο για την πραγματοποίηση των στόχων που είχε θέσει η κάθε μια από την πλευρά της. Όμως δεν γινόταν αλλιώς, καθώς προέχει πάνω από όλα η υγεία όλων μας. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος, αν όλα πάνε καλά φυσικά θα είναι πιστεύω πολύ διαφορετική από την αρχική. Όλες οι ομάδες είχαν βρει τον ρυθμό τους, που πλέον έχει χαθεί και σίγουρα θα υπάρξει μια διαφορετική εικόνα από όλους στον αγωνιστικό χώρο».

Καταλήγοντας ο Μανώλης Τουρνάκης και μέσω του θάρρους που συνοδεύει στις περισσότερες των περιπτώσεων το νεανικό της ηλικίας του μεταφέρει προς όλους μας το δικό του μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας για τις ημέρες που διανύουμε, «απαιτώντας» κάτι λογικό από το… νεόφερτο 2021.
«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, χαρές και να μας φέρει τον νέο καινούριο έτος αυτά που μας πήρε το προηγούμενο. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα και να ξεκινήσουμε ξανά αυτό που όλοι θέλουμε και αγαπάμε. Το ποδόσφαιρο».

 



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved