Ποτουρίδης: Θα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο

Ποτουρίδης: Θα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο

Για το πως περνά στο διάστημα της καραντίνας, αλλά και για τους στόχους του με τον Ηρόδοτο μίλησε ο Θέμης Ποτουρίδης.

 

Αναλυτικά όσα είπε…

➺ Γιατί επέλεξες τον Ηρόδοτο; «Οι άνθρωποι του Ηροδότου μου κάνανε μία πολύ καλή πρόταση. Το όνομα του Ηροδότου βοήθησε στο να πω πιο εύκολα το “ναι”. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και έχουμε φτιάξει ένα καλό σύνολο που πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά και θα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο. »

➺ Πως βρίσκεις το ξεκίνημα του Ηροδότου; «Η ομάδα θεωρώ πως ξεκίνησε καλά. Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα, όμως πιστεύω ότι στην πορεία όλα θα φτιάξουν. Συμβαίνουν αυτά και προχωράμε…»

➺ Πως είναι το κλίμα στον σύλλογο; «Έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα, η διοίκηση είναι κοντά μας. Μας ταλαιπωρεί όλους το θέμα με τον κορωνοϊό και περιμένουμε πως και πως να επιστρέψουμε πρώτα στις προπονήσεις και μετά στους αγώνες.»

➺ Έχετε πάρει κάποιο πρόγραμμα; «Ναι, έχει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά το πρόγραμμά του και πηγαίνουμε και τρέχουμε. Εγώ έρχομαι εδώ πέρα, στον Άγιο Κοσμά, κάθε μέρα.»

➺ Έχεις επικοινωνία με τον προπονητή; «Ναι, έχουμε και ομαδική συνομιλία, μας στέλνει το πρόγραμμα εκεί. Με τον κόουτς μιλάμε κάθε μέρα. Μας ρωτά πως βγήκε το πρόγραμμα και τέτοια.»

➺ Η άποψή σου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα για τον 10 όμιλο. Ξεχωρίζεις κάποιες άλλες ομάδες; «Σε κάθε όμιλο υπάρχουν τα φαβορί. Είναι λίγο διαφορετική η Γ’ Εθνική φέτος με τους 10 ομίλους. Θεωρώ πως εμείς είμαστε το μεγάλο φαβορί στον όμιλο της Κρήτης.»

➺ 1η είναι η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με 12 βαθμούς, ακολουθεί ο Ατσαλένιος με εννέα κι αρκετές ομάδες με επτά βαθμούς: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι ακόμα, είναι πολύ νωρίς. Θα δούμε στη συνέχεια.»

➺ Θέμη ποια είναι η καλύτερή σου σεζόν; «Θεωρώ πως ήταν στον Αιολικό πριν από δύο χρόνια που η ομάδα πήγε και στα μπαράζ. Πέτυχα 12 τέρματα. Απλά ατυχήσαμε στα μπαράζ με τον Ιωνικό.»

➺ Πως περνάς το διάστημα της καραντίνας; «Εκτελώ το καθημερινό πρόγραμμα και μετά καθόμαστε εδώ πέρα επειδή έχει τη θάλασσα δίπλα, πίνουμε εδώ τον καφέ μας αφού δεν μπορούμε να πάμε κάπου αλλού. Επίσης κάνω κάποιες ασκήσεις στο σπίτι για να περάσει η ώρα, ασκήσεις δύναμης κλπ.»

➺ Δύο λόγια για τον Ντιέγκο Μαραντόνα: «Κατά την άποψή μου ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και η μεγαλύτερη προσωπικότητα. Δηλαδή τον θεωρώ ως τον μεγαλύτερο ηγέτη.»

➺ Μέσι ή Ρονάλντο; «Δεν είναι σωστό να συγκρίνονται αυτοί οι δύο παίκτες. Έχω μία μικρή συμπάθεια -λίγο παραπάνω- στον Μέσι, τον θεωρώ πιο “ποδοσφαιρικό”. Ο άλλος είναι πιο “αθλητικός”.»

➺ Ποιο ξένο πρωτάθλημα παρακολουθείς; «Το Ισπανικό μου αρέσει πάρα πολύ. Είμαι και Μπαρτσελόνα οπότε…»

➺ Ελληνικές ομάδες παρακολουθείς; «Ναι, παρακολουθώ. Υποστηρίζω την ΑΕΚ από μικρό παιδί. Μακάρι να μπορέσω να αγωνισθώ. Είναι η μεγάλη μου αγάπη.»

➺ Για την απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα: «Επηρεάζει τον ρυθμό του κάθε αγώνα το ότι δεν έχει κόσμο στα γήπεδα, φαίνεται και από την τηλεόραση.»

➺ Ξεκίνησες στον Ηρόδοτο με τον Κουρμπανά και τώρα συνεχίζεις με τον συνεργάτη του (σ.σ. Ανδρέας Ξυδάκης): «Ο Ανδρέας έχει πάρα πολλές γνώσεις, είναι κοντά μας. Έχουμε μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό του και θεωρώ πως ήταν μία πολύ καλή επιλογή της διοίκησης να συνεχίσουμε με τον Ανδρέα.»

➺ Τι υπόσχεται ο Θέμης Ποτουρίδης στους φιλάθλους του Ηροδότου; «Πάνω απ’ όλα να βοηθήσω την ομάδα και να δώσω το 100%, όχι μόνο με τα γκολ, αλλά και την αγωνιστικότητά μου. Αλλά πάνω απ’ όλα να περιμένουνε πολλά γκολ, αυτό θα υποσχεθώ.»

➺ Γκολ από αυτά που πέτυχες και τα έχεις ξεχωρίσει: «Ένα γκολ που έβαλα στην Τριγλία Ραφήνας με τον Εργοτέλη. Χάναμε 1-2 μέχρι το 85′ και ισοφαρίσαμε. Ήταν η χρονιά που ο Εργοτέλης πήρε το πρωτάθλημα. Επίσης κι ένα γκολ με τον Αιολικό στη Σαντορίνη με τη Θύελλα Καμαρίου, στην οποία έχω αγωνισθεί επίσης. Εκείνο το γκολ βοήθησε ώστε να πάει η ομάδα στα μπαράζ, να πάρουμε τη 2η θέση.»



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved