Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Που θα δούμε τον αγώνα του «Γ.Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Που θα δούμε τον αγώνα του «Γ.Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ποια θα είναι η τηλεοπτική στέγη του μεγάλου ματς στο Φάληρο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Μεγάλο ματς στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στις 21:30 τον ΠΑΟΚ στην ρεβάνς της ήττας που γνώρισε στην Τούμπα με 3-2. Τότε, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με 2-0 και όλα έδειχναν ότι θα έφθαναν σε μία άνετη επικράτηση. Όμως οι παίκτες του Φερέιρα, αντέδρασαν και πέτυχαν την ολική ανατροπή. Ένα αποτέλεσμα που καλούνται να διαφυλάξουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», απέναντι στον Ολυμπιακό, που χρειάζεται νίκη με διαφορά ενός γκολ για να πάρει την πρόκριση.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: «Μέσα» για ΠΑΟΚ ο Βαλμπουενά!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά κατάφερε να μπει στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Παρότι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η απουσία του δεν φάνηκε, αφού ο Λοβέρα έκανε καλή εμφάνιση και συνολικά οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ ανώτεροι από τους «πράσινους», το γεγονός ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, είναι ένα μεγάλο «συν» για τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν και φώναξε «παρών», για την προσπάθεια που θα κάνουν οι Πειραιώτες έτσι ώστε να ανατρέψουν το 3-2 της Τούμπας και να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2016. Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί

ΠΑΟΚ: Με Πέλκα και Βιεϊρίνια στο Φάληρο για την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ μετά την αγχωτική νίκη επί του ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική των play off της Super League, έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του. Τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Τετάρτης (24/06). Οι Θεσσαλονικείς θέλουν πάση θυσία να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-2 από τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα, αφού σε περίπτωση αποκλεισμού θα σφραγιστεί με πλήρη αποτυχία η σεζόν τους μένοντας εκτός κι από τον στόχο του Κυπέλλου. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Αμπέλ Φερέιρα, που προετοίμασε την ομάδα έχοντας αρκετά ζητήματα τραυματισμών αλλά και δυο ευχάριστα νέα. Ο λόγος για τη συμμετοχή των Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα στην αποστολή της ομάδας για τη ρεβάνς του Φαλήρου, με τους δυο ποδοσφαιριστές να κάνουν μέρος της προπόνησης και να φωνάζουν «παρών» για το ματς της Τετάρτης. Δεδομένη είναι η απουσία του Γιόζιπ Μίσιτς, με τον Κροάτη μέσο να πηγαίνει ωστόσο στην Τούμπα την Τρίτη και να τα λέει με τους συμπαίκτες του ευχόμενος καλή επιτυχία για το σημαντικό ματς με τον Ολυμπιακό. Εκτός είναι και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος όμως θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα για ψυχολογικούς λόγους έτσι ώστε να στηρίξει τους συμπαίκτες του στο κρίσιμο ματς, με τον Ζαμπά και τον Αουγκούστο να παραμένουν επίσης νοκ-άουτ. H αποστολή: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σβιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

Ο Κάιπερς στο Φάληρο

Ο πολύπειρος Μπιορν Κάιπερς θα είναι ο διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1, με βοηθούς τους Σάντερ φαν Ρέκελ, Έρβιν Ζέινστρα, τέταρτο τον Τάσο Παπαπέτρου και στο VAR τους Πολ φαν Μπέκελ (Ολλανδός), Ιορδάνη Απτόσογλου. Φέτος ο Κάιπερς διηύθυνε στην Ευρώπη τις αναμετρήσεις Μπενφίκα - Σαχτάρ 3-3 (Γιουρόπα Λιγκ), Ίντερ - Μπαρτσελόνα 2-2, Ερυθρός Αστέρας - Μπάγερν Μονάχου 0-6, Λιόν - Μπενφίκα 3-1 και Σλάβια Πράγας - Ντόρτμουντ 0-2 (Τσάμπιονς Λιγκ). Στο παρελθόν είχε βρεθεί στους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός 3-0, Σάλκε - Ολυμπιακός 1-0 και ΠΑΟΚ - Σάλκε 2-3.

Δείτε εδώ τις προβλέψεις του Onbet για το ματς στο Φάληρο

 



Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved