Η La Liga μένει… κοντά στους φιλάθλους με εντυπωσιακά apps

Η La Liga μένει… κοντά στους φιλάθλους με εντυπωσιακά apps

Πάνω από 110 εκατομμύρια downloads μετρούν οι εφαρμογές της La Liga για το ισπανικό πρωτάθλημα, με τους χρήστες να έχουν αυξηθεί στη διάρκεια της καραντίνας λόγω κορονοϊού.

Ο κορονοϊός έχει πατήσει pause σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες. Οι φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο αναζητούν τρόπους να διασκεδάσουν και να είναι κοντά στα αγαπημένα  τους αθλήματα κι αυτό οδήγησε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο στο να κατεβάσουν, όσοι δεν το είχαν κάνει ήδη, τις εφαρμογές της La Liga για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Πέρα από τις απλές πληροφορίες για τις ομάδες, τους παίκτες και ό,τι αφορά τη διοργάνωση τα apps έχουν βελτιωθεί έτσι ώστε να προσφέρουν διασκέδαση στους φιλάθλους στη διάρκεια της καραντίνας. Οι μετρήσεις δείχνουν πως πάνω από 110 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κατεβάσει τα apps, με το 80% μάλιστα να είναι εκτός Ισπανίας.

Πάνω από 40 εκπαιδευτικά παιχνίδια

Μια από τις εφαρμογές περιλαμβάνει εκπαιδευτικά παιχνίδια. Μάλιστα αυτά αναβαθμίστηκαν  όταν τα σχολεία στην Ισπανία, αλλά και στον  υπόλοιπο κόσμο έκλεισαν, έτσι ώστε να προσφέρουν κάτι περισσότερο και στα παιδιά. Ένα από αυτά στοχεύει στις ηλικίες από 4 ως 11 και περιέχει πάνω από 40 παιχνίδια διαφορετικού επιπέδου δυσκολίας.

Παζλ, μαθηματικά, παιχνίδια μνήμης και αρκετά ακόμα περιλαμβάνονται στο μενού με περισσότερα από 3 εκατ. downloads το τελευταίο διάστημα! Παιδιά από τη Βραζιλία, το Ιράκ, την Αίγυπτο, την Αλγερία και το Μεξικό έχουν κατεβάσει την εφαρμογή μεταξύ άλλων.

Από την Αργεντινή ως τη Ρωσία

Οι χρήστες των apps της La Liga εκτείνονται σε όλο τον πλανήτη, για αυτό και οι εφαρμογές προσφέρονται σε περισσότερες από 20 διαφορετικές γλώσσες. Το «Head Football La Liga» είναι η πιο διαδεδομένη εφαρμογή με περισσότερα από 60 εκατ. downloads με το 90% να είναι εκτός Ισπανίας.

Το παιχνίδι αυτό διασκεδάζει τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο με πάνω από 5.5 εκατ. χρήστες στη Βραζιλία και το Μεξικό και πάνω από 2 εκατ. χρήστες σε χώρες όπως η Αίγυπτος, η Ινδονησία, η Γαλλία και οι ΗΠΑ.

Premium content για το διάστημα της καραντίνας

Τις τελευταίες εβδομάδες και η La Liga ενθαρρύνει τον κόσμο να μείνει στο σπίτι για να προστατευθεί από τον κορονοϊό. Η καμπάνια «Η La Liga παίζεται στο σπίτι» προωθεί νέες εφαρμογές στις οποίες υπάρχουν νέοι τομείς με πρωτότυπο υλικό που θα βοηθήσει τους φιλάθλους να περάσουν ευχάριστα το διάστημα της καραντίνας.

«Ο ρόλος μας είναι να προωθήσουμε την ψυχαγωγία σε ένα παγκόσμιο κοινό κι αυτό είναι ξεχωριστά σημαντικό σε καιρούς όπως η παγκόσμια πανδημία που δεν υπάρχει ζωντανό ποδόσφαιρο», λένε χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι της La Liga για τα apps και τα eSports.

Discover the new LaLiga Official App (16:9)ΔΟΕ: Απορρίπτει την κριτική της Ουκρανίας
ΔΟΕ: Απορρίπτει την κριτική της Ουκρανίας
Survivor All Star: Αυτοί κέρδισαν στα Παιχνίδια της Καραϊβικής - Το έπαθλο που «ένωσε» τους παίκτες
Survivor All Star: Αυτοί κέρδισαν στα Παιχνίδια της Καραϊβικής - Το έπαθλο που «ένωσε» τους παίκτες
Βαλένθια: Παρελθόν ο Γκατούζο
Βαλένθια: Παρελθόν ο Γκατούζο
ΕΠΟ: Στην Παιανία οι Εθνικές ομάδες!
ΕΠΟ: Στην Παιανία οι Εθνικές ομάδες!