ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αναζητώντας στην Ελβετία τα ίχνη της Pan Asia (photos)
SHARE

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αναζητώντας στην Ελβετία τα ίχνη της Pan Asia (photos)

Το Οnsports ξεκίνησε μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα, με μόνο στόχο να «φωτίσει» τις όποιες άγνωστες πτυχές της παρουσίας της Pan Asia Investments στο Παναθηναϊκό προσκήνιο.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αδημονεί, μετρώντας αντίστροφα να περάσουν οι μέρες, ώστε να αποτελέσει παρελθόν ο Γιάννης Αλαφούζος από την ιδιοκτησία της ΠΑΕ και να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στην Pan Asia Investments, εταιρεία που εδρεύει και δραστηριοποιείται στην Ελβετία. Σύμφωνα, τουλάχιστον, με όσα επίσημα στοιχεία γνωρίζουμε, ελάχιστα είναι η αλήθεια, από την πρώτη εμφάνισή της στο ελληνικό κοινό, με τη δημοσιοποίηση της ονομασίας και της έδρας της, στο MoU που αρχικά είχε υπογραφεί ανάμεσα στον Πάιρο Πιεμπονγκσάντ και τον Γιάννη Αλαφούζο. Το έγγραφο που δημοσιοποίησε στις 17 Απριλίου η ιστοσελίδα Sdna, εμφανίζει ως Ρarties της συμφωνίας την εταιρεία PAN ASIA INVESTMENTS. «A company incorporated and validy existing under the laws of Switzerland with its registered address at: 21 Bahnhofstrasse, 6300, Zug, Switzerland». Σε απλά ελληνικά, η PAN ASIA Investments έχει συσταθεί και λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους της Ελβετίας και έχει ως καταστατική διεύθυνση της έδρας της, την οδό Bahnhofstrasse 21, στην περιοχή Ζουγκ.

1a

 

Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης των Ταϊλανδών στο Παναθηναϊκό προσκήνιο και της επίσημης εκδήλωσης του ενδιαφέροντος για την εξαγορά της πράσινης ΠΑΕ, υπήρξαν αρκετές απορίες αναφορικά με την ακριβή δράση, την ταυτότητα, τους χρηματοδότες και φυσικά τους μετόχους που απαρτίζουν την PAN ASIA Investments. Απορίες που είναι βέβαιο ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα λύσει ο σημερινός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, δίνοντας στη δημοσιότητα προς ενημέρωση των εκατομμυρίων οπαδών του Παναθηναϊκού, όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται, προκειμένου ο κόσμος του τριφυλλιού να γνωρίζει όχι μόνο ποιος μπορεί να είναι ο broker ή εκπρόσωπος ή μπροστινός ενός επενδυτικού σχήματος που φέρεται να έχει ως… όχημα μια εταιρία υπό την ονομασία PAN ASIA Investments, αλλά ποιοι είναι οι πραγματικοί χρηματοδότες, από πού θα προέλθουν στην ΠΑΕ και το μετοχικό της κεφάλαιο τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που έχουν υποσχεθεί. Και φυσικά με ποιο νομικό καθεστώς θα είναι όλα τα παραπάνω νόμιμα στην πατρίδα μας, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει ποτέ ξανά ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός τα προβλήματα της απαξίωσης και της διάλυσης. Καθαροί λογαριασμοί από την πρώτη κιόλας στιγμή, ώστε να μην αναζητά κανείς στη συνέχεια «φαντάσματα» και εταιρείες της μιας λίρας…

Προς αυτή και μόνο της κατεύθυνση, το Οnsports ξεκίνησε μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα, με μόνο στόχο να «φωτίσει» τις όποιες άγνωστες πτυχές της παρουσίας της Pan Asia Investments στο Παναθηναϊκό προσκήνιο, ώστε να δοθούν κάποιες πρώτες απαντήσεις, μέχρι ο Γιάννης Αλαφούζος ως έχει υποχρέωση ενημερώσει με κάθε επισημότητα για την ύπαρξη, το προφίλ και όσα κρύβονται πίσω από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Αυτοψία στα… γραφεία 

κτίριο

 Για το λόγο αυτό μάλιστα, απεσταλμένος του Onsports στο Ζουγκ της Ελβετίας, έφτασε στη διεύθυνση που σύμφωνα με το αρχικό MoU που υπέγραψαν Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ, αποτελεί την καταστατική έδρα της Pan Asia Investments. Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, αλλά όπως προέκυψε και από την επιτόπια έρευνά μας στο καντόνι του Ζουγκ, δεν υπάρχει καμία απολύτως φανερή ένδειξη περί ύπαρξης της Pan Asia στο συγκεκριμένο κτήριο.

2C448CCA 8604 4A53 9688 6E6D98678034

 Στους τρεις ορόφους του κτηρίου, όπως θα δείτε και στο φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα, στεγάζονται συνολικά εννέα μητρικές εταιρείες, οι οποίες «φιλοξενούν» δεκάδες άλλες, μικρότερες, αλλά σε καμία από αυτές δεν εμφανίζεται πουθενά η Pan Asia.

φ2

 

Οι εταιρείες που εδρεύουν στη διεύθυνση που έχει δηλωθεί ως έδρα και της Pan Asia (21 Bahnhofstrasse, 6300, Zug, Switzerland) είναι οι ακόλουθες:

1. SIG Fiduciaire | Accountants and company formation in Switzerland

https://sigtax.com/

Company formation in Geneve, Zug, Zurich, Lugano and Basel. Incorporate your company in Switzerland with the help of local registration experts. (Εταιρεία συμβούλων για ένταξη εταιρειών στην Ελβετία

2. About our corporate services in Switzerland | STAX AG

https://stax.ch/en/content/about-us

STAX AG is a company with a wide experience concerning corporate services, such as bookkeeping, registering a company, tax planning and more. (Εταιρεία συμβούλων για ένταξη εταιρειών στην Ελβετία, φορολογικός σχεδιασμός, υπηρεσίες λογιστηρίου )

 3. KMG CONFLICT MANAGEMENT GARIBOVIC

We solve your conflicts 
in the field of school, in the family, with authorities, judiciary, employers and employees. You are right here! KMG the dynamic enterprise is dedicated to conflict resolution. (
Διαιτητική εταιρεία επίλυσης διαφορών)  

 

 4. Tebor Treuhand AG – Deutsch  Creative Shop

https://www.tebor.ch/

Εταιρεία συμβούλων

 5. Swissintegrity AG

Swissintegrity Ltd - English

https://www.swissintegrity.ch/

Swissintegrity Ltd. is a Swiss AG (Aktiengesellschaft) based in Zug specialized on the relocation of persons and on the set up and administration of enterprises in Switzerland. Founded in 1987 dispose of a team of specialists with proven expertise in tax, accounting, auditing and financing as well as in strategy consulting (Εταιρεία συμβούλων για επανεγκατάσταση ατόμων και εταιρειών στην Ελβετία, στρατηγικός σχεδιασμός και οικονομικές υπηρεσίες).

6.Trium Corporate Finance

https://trium.ch/wp-de/

trium corporate finance has been incorporated in early 1998. we plan, structure and execute a wide range of financing and M&A Transactions primarily in the mid-market segment. We have been working on Cross Border Transactions since mid-1990s, Performing Mergers, Acquisitions, Debt Solutions, Distressed Assets (Εταιρεία οικονομικών υπηρεσιών, συγχωνεύσεων, εξαγορών κοκ)

 7.  Pebex AG: Executive Headhunters and jobs | Experteer

https://us.experteer.com/headhunter/pebex_ag

Pebex AG offers through its Headhunter network over 17 jobs in Electrical, Electronic and Mechanical Engineering, Information Technology, Life Science  (Εταιρεία headhunting για στελέχωση εταιρειών).

Κανένα «ίχνος» στο… διαδίκτυο

Καθώς είναι σύνηθες το φαινόμενο για εταιρείες να αλλάζουν καταστατική έδρα απ’ τη μια νύχτα στην άλλη (σίγουρα όχι για τις σοβαρές) και από τη στιγμή που η Pan Asia μπήκε στη ζωή των οπαδών του Παναθηναϊκού εντελώς ξαφνικά και αποφασισμένη να επενδύσει πολλά εκατομμύρια ευρώ, θεωρήσαμε βέβαιο ότι θα μπορούσαμε, έστω, να εντοπίσουμε τα ίχνη της μέσω διαδικτύου.

Μάταια…

Με κάθε πιθανή ονομασία, τουλάχιστον σύμφωνα με την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στο έγγραφο της αρχικής συμφωνίας που είχαν Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ, οι προσπάθειες αναζήτησης επίσημων στοιχείων στο αντίστοιχο ΓΕΜΗ του καντονίου του Zug, αλλά και στο αντίστοιχο ομοσπονδιακό ΓΕΜΗ της Ελβετίας, δεν απέδωσαν καρπούς

 

 •  Αναζήτηση στο ΓΕΜΗ του καντoνίου του Zug για εταιρείες με την επωνυμία Pan Asia, χωρίς αποτέλεσμα.

https://zg.chregister.ch/cr-portal/suche/suche.xhtml

 2a

 

 • Αναζήτηση στο ΓΕΜΗ του καντoνίου του Zug για εταιρείες με την επωνυμία Panasia, χωρίς αποτέλεσμα.

https://zg.chregister.ch/cr-portal/suche/suche.xhtml

 

3a

 

 • Αναζήτηση στο ομοσπονδιακό ΓΕΜΗ της Ελβετίας για εταιρείες με την επωνυμία Pan Asia, χωρίς αποτέλεσμα.

https://www.zefix.ch/en/search/entity/list?name=Pan%2520Asia

 

4a

 

 • Αναζήτηση στο ομοσπονδιακό ΓΕΜΗ της Ελβετίας για εταιρείες με την επωνυμία Panasia, επιστρέφει μόνο μία εταιρεία με παρεμφερή επωνυμία, εντελώς άσχετη.

https://www.zefix.ch/en/search/entity/list?name=Panasia


5a 

 

 • Τα στοιχεία της παραπάνω άσχετης εταιρείας.

https://www.zefix.ch/en/search/entity/list/firm/670921?name=Panasia

 

5β

 

 • Αλφαβητική αναζήτηση στο ΓΕΜΗ του καντoνίου του Zug δείχνει την απουσία εταιρειών με τις λέξεις "Pan Asia" ή "Panasia" στην επωνυμία τους.

https://zg.chregister.ch/cr-portal/suche/suche.xhtml

 

6α

 

 • Αλφαβητική αναζήτηση στο ΓΕΜΗ του καντoνίου του Zug δείχνει την απουσία εταιρειών με τις λέξεις "Pan Asia" ή "Panasia" στην επωνυμία τους.

https://zg.chregister.ch/cr-portal/suche/suche.xhtml

 

6b

 

 •  Αλφαβητική αναζήτηση στο ΓΕΜΗ του καντoνίου του Zug δείχνει την απουσία εταιρειών με τις λέξεις "Pan Asia" ή "Panasia" στην επωνυμία τους.

https://zg.chregister.ch/cr-portal/suche/suche.xhtml

 

6c

 

Αναζήτηση στο ΓΕΜΗ του καντoνίου του Zug με βάση τη δηλωμένη από την εταιρεία διεύθυνση, χωρίς αποτέλεσμα

https://zg.chregister.ch/cr-portal/suche/suche.xhtml

 14a

 

14b

14c

 

14d

 

dss


Εντοπισμός στην… Κίνα!

Είναι χαρακτηριστικό της έρευνας που κάναμε και μέσω διαδικτύου πως το μόνο αποτέλεσμα που εντοπίστηκε για εταιρεία ανά τον κόσμο με επωνυμία που πλησιάζει σε εκείνη της Pan Asia (δεν είναι ακριβώς η ίδια) είναι η Pan Asia Investment & Management Co, η οποία δεν έχει έδρα την Ελβετία, αλλά την Κίνα…

https://www.bloomberg.com/profiles/companies/PAIMCZ:CH-pan-asia-investment-&-management-co

 13a


Εν αναμονή εξελίξεων…

Από όλα τα παραπάνω ευρήματα ή αν προτιμάτε τα… μη ευρήματα της έρευνας σχετικά με την παρουσία και τη δράση της Pan Asia, εκείνο που ξεκάθαρα πιστοποιείται δεν είναι άλλο από την αναγκαιότητα που πλέον μοιάζει να μετατρέπεται σε επιτακτική ανάγκη, για να πέσει άπλετο φως σε αυτή την υπόθεση αγοραπωλησίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Και αυτό είναι απόλυτα βέβαιο, σύμφωνα και με όσα φέρεται να διαρρέει στο περιβάλλον του ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, πως θα το πράξει ίσως και τα επόμενα 24ωρα ο σημερινός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Για να μάθει όλος ο κόσμος του τριφυλλιού ποιος ή ποιοι θα είναι οι πραγματικοί νέοι ιδιοκτήτες της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αν υπάρχουν τέτοιοι, μέχρι τις 30 Ιουνίου…

7 PHOTOS
Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό»
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό»
Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μας»
Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μας»
Γκιστ: «Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί»
Γκιστ: «Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί»

 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  01:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κοπεγχάγη - Μπορντό
  02:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  02:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2018
  02:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  03:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  03:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018 - Magazine
  04:00Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  06:40Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  06:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  07:2517η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  07:55Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  08:1017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  08:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
  08:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:10Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  09:15Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:30Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  11:006η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  11:1017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • GP Confidential 2018 E24
  11:25Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  11:5517η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ (Ζ)
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • RBAR 2018
  12:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Βόλφσμπουργκ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  12:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  12:40Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  13:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  15:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  16:25Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  16:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  20:30Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies