Football 4 Friendship: Το Διεθνές Πρόγραμμα της Gazprom ενώνει παιδιά από 211 χώρες (photos+video)

Football 4 Friendship: Το Διεθνές Πρόγραμμα της Gazprom ενώνει παιδιά από 211 χώρες (photos+video)

Την Παρασκευή (16/2) πραγματοποιήθηκε στην Μόσχα η ανοικτή κλήρωση του κοινωνικού προγράμματος Ποδόσφαιρο για την Φιλία (Football for Friendship) με την συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το F4F είναι το Διεθνές Παιδικό Κοινωνικό Πρόγραμμα που υλοποιείται από την εταιρεία Gazprom - επίσημος εταίρος της FIFA και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρωσίας 2018. Στόχος του προγράμματος είναι η συμμετοχή παιδιών από όλο τον κόσμο στην προώθηση των σημαντικότερων ανθρώπινων αξιών - της ισότητας, της ειρήνης και του σεβασμού των διαφορετικών πολιτισμών και εθνικοτήτων. Στο Ποδόσφαιρο για τη Φιλία 2018 συμμετέχουν 211 χώρες και οι κορυφαίες εκδηλώσεις του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν στη Μόσχα, 8-15 Ιουνίου 2018.

Kατά τη διαδικασία της Ανοιχτής Κλήρωσης δημιουργήθηκαν 32 Διεθνείς Ομάδες Φιλίας και καθορίστηκαν ρόλοι (τερματοφύλακας, αμυντικός, μέσος ή επιθετικός) για κάθε Νεαρό Παίκτη - εκπρόσωπο κάθε χώρας. Οι ομάδες οργανώνονται με βάση την αξία "ποδόσφαιρο για τη φιλία" - σε κάθε ομάδα συμμετέχουν και παίζουν μαζί αθλητές διαφορετικής εθνικότητας, διαφορετικού φύλου και με διαφορετικές ικανότητες. Όλοι οι παίκτες είναι ηλικίας 12 ετών. Κάθε διεθνής μικτή ομάδα φιλίας θα εκπαιδευτεί από νεαρούς προπονητές – ποδοσφαιριστές ηλικίας 14-16 ετών, οι οποίοι επίσης θα προέρχονται από διαφορετικές χώρες. Τις εκδηλώσεις του προγράμματος θα καλύψουν περισσότερα από 5000 μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο, καθώς και το Διεθνές Κέντρο Τύπου των Παιδιών του F4F, που αποτελείται από 12χρονους δημοσιογράφους από 211 χώρες. Η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων που θα γίνουν οι μικροί πρεσβευτές της ειρήνης, της φιλίας και της ισότητας στις χώρες τους έχουν ξεκινήσει σε όλο τον κόσμο.

Οι 32 ομάδες του F4F θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για τη Φιλία στις 12 Ιουνίου 2018. Την επόμενη μέρα μετά το τουρνουά, οι Νεαροί Πρεσβευτές θα συναντηθούν στην πιο σημαντική εκδήλωση - το 6ο Διεθνές Φόρουμ Παιδικής Φιλίας, όπου θα συζητηθούν τρόποι προώθησης των βασικών αξιών του προγράμματος σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του International Friendship Camp οι Νεαροί Παίκτες υπό την καθοδήγηση των Νεαρών Προπονητών και υπό την επίβλεψη γνωστών παικτών του ποδοσφαίρου θα μάθουν τις βασικές αξίες του F4F στο Nine Values School. O ΟΗΕ θεωρεί αυτή την πρωτοβουλία ως ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Φέτος η διοργάνωση του Football for Friendship θέλοντας να μεταδώσει ένα οικολογικό μήνυμα έδωσε στις 32 Διεθνείς Ομάδες Φιλίας ονόματα προστατευόμενων ζώων από όλες τις ηπείρους του κόσμου. Νεαροί πρεσβευτές του F4F από διάφορες χώρες συμμετείχαν στην τελετή ανοικτής κλήρωσης: ο Zahar Badyuk (Ρωσία), ο Runqi Cui (Κίνα), ο Juan Manuel Pinola Silveira (Ουρουγουάη), ο Lilya Matsumoto (Ιαπωνία), Ananya Kamboj (Ινδία) και ο Christopher Sowah Mensah (Γκάνα).

Η Ελλάδα - μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή συμμετοχή της με Senior Ambassador τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή Τάκη Φύσσα και μικρούς πρεσβευτές τον νεαρό ποδοσφαιριστή Μάρκο Σπαθάρη (Ακαδημία Παναθηναϊκού) και τον μικρό δημοσιογράφο Θανάση Γεωργούλα - συμμετέχει και φέτος στο F4F. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης η χώρα μας θα παίξει στην ομάδα «Ορεσίβιος Κερκόβηρος» και συμπαίκτες της θα είναι το Καμερούν, η Κούβα, τα νησιά Φίτζι, η Νορβηγία και η Βολιβία. Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που θα έχει θέση επιθετικού.

Από την άλλη μεριά η Κύπρος - που συμμετέχει στο πρόγραμμα για πρώτη φορά φέτος- θα παίξει στην ομάδα «Θαλάσσιο λιοντάρι των νησιών Γκαλαπάγκος» με συμπαίκτες την Κίνα, τη Λιβηρία, τα νησιά Τερκς και Κέικος, την Ανγκουίλα και το Μπαγκλαντές. Η Κύπρος θα στείλει στο πρόγραμμα έναν δωδεκάχρονο τερματοφύλακα.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της PJSC Gazprom, κ. Victor Zubkov, η Γενική Γραμματέας της FIFA, κα Fatma Samoura, ο Ρωσίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατιναζ και Ολυμπιονίκης κα Adelina Sotnikova, ο επί δύο φορές Πρωταθλητής της Ρωσίας, Ευρωπαίος πρωταθλητής ράγκμπι με αμαξίδιο κ. Yuri Kamenets, ο μύθος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου κ. Marco van Basten απευθύνθηκαν στους συμμετέχοντες με λόγια υποστήριξης του προγράμματος Football for Friendship.

«Η επίσημη έναρξη των εργασιών της 6ης σεζόν του Παγκόσμιου Παιδικού Κοινωνικού Προγράμματος ‘Ποδόσφαιρο για τη Φιλία’ (Football for Friendship) είναι γεγονός. Φέτος το F4F υποστηρίζεται από 211 χώρες! Για πρώτη φορά θα συναντηθούν νέοι αθλητές από όλα τα μέρη του κόσμου όπου παίζεται ποδόσφαιρο. Ζούμε σε μια εποχή όπου όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο επιθυμούν να ενωθούν με τις αρχές της ισότητας και του σεβασμού. Το «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία» δίνει σε όλους αυτή την ευκαιρία», δήλωσε ο κ. Victor Zubkov.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίζουμε και φέτος αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία της Gazprom, τον εταίρο της FIFA», δήλωσε η Fatma Samoura. «Το φόρουμ είναι ένα τέλειο παράδειγμα του πώς μπορεί το ποδόσφαιρο να ανοίξει πόρτες ευκαιριών για κορίτσια και αγόρια ανεξάρτητα από το ποια είναι ή από πού έρχονται, μια αποστολή που υποστηρίζει ενεργά η FIFA».

«Όταν ονειρεύεστε κάτι, όταν έχετε ένα στόχο – κάντε τα πάντα για να το πετύχετε. Φυσικά απαιτούνται θυσίες και αφοσίωση. Αλλά όταν φτάσετε στον στόχο σας, τότε αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σας συμβεί. Αυτό συνέβη και σε μένα. Νομίζω ότι το F4F είναι ένα θαυμάσιο πρόγραμμα για παιδιά, καθώς τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν τη ζωή ενός μεγάλου και να επιτύχουν τους στόχους τους. Καλή επιτυχία!», είπε η Adelina Sotnikova.

«Συμμετείχα σε αυτό το πρόγραμμα πέρυσι στην Αγία Πετρούπολη. Ήμουν τόσο χαρούμενος που έβλεπα πώς τα παιδιά από διάφορες χώρες συνυπήρχαν τόσο όμορφα και υπήρχε ένα πολύ καλό ομαδικό πνεύμα" σημειώνει ο Yuri Kamenets. «Υπάρχουν πολλά είδη ποδοσφαίρου – όπως το παραολυμπιακό, για άτομα με προβλήματα όρασης ή ακοής, αλλά και για άτομα με εγκεφαλική παράλυση. Το ποδόσφαιρο είναι για όλους, και οι άνθρωποι σε αμαξίδια μπορούν και αυτοί να παίζουν. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την αγάπη κάποιου για το παιχνίδι. Μπορείτε να το κάνετε!».

«Συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Κοινωνικό Πρόγραμμα για τα παιδιά ‘Ποδόσφαιρο για τη Φιλία’ της Gazprom, θα γνωρίσετε νέους φίλους από όλο τον κόσμο και θα μάθετε περισσότερα για την ισότητα και τη δικαιοσύνη - αξίες που είναι πολύ σημαντικές για τη FIFA. Οι εκδηλώσεις της 6ης σεζόν θα πραγματοποιηθούν στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλου Ρωσίας 2018. Ελπίζω να σας συναντήσω εκεί και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία», δήλωσε ο Marco van Basten.

«Είμαι χαρούμενος που όλο και περισσότερα παιδιά από διαφορετικές χώρες συμμετέχουν στο Ποδόσφαιρο για τη Φιλία, το οποίο μου έδωσε την ευκαιρία να βρω νέους φίλους από όλο τον κόσμο. Η ισότητα, η ειρήνη και η φιλία είναι οι κύριες αξίες για τις οποίες μιλάμε με τους ενήλικες. Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο. Πιστεύω πραγματικά σε αυτό», είπε ο νεαρός πρεσβευτής του προγράμματος Ποδόσφαιρο για τη Φίλια (F4F), Juan Manuel Pinola Silveira (Ουρουγουάη, 12 χρονών).

Η Ιστορία του Football for Friendship

Από το 2013, η PJSC Gazprom διοργανώνει το Διεθνές Παιδικό Κοινωνικό Πρόγραμμα “Ποδόσφαιρο για Φιλία” (Football for Friendship). Οι βασικές αξίες που προωθούνται από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα περιλαμβάνουν τη φιλία, την ισότητα, τη δικαιοσύνη, την υγεία, την ειρήνη, την αφοσίωση, τη νίκη, την παράδοση και την τιμή. Οι συμμετέχοντες είναι νεαροί παίκτες (κορίτσια και αγόρια), καθώς και νεαροί δημοσιογράφοι που καλύπτουν τα γεγονότα του F4F στο πλαίσιο του Διεθνούς Παιδικού Κέντρου Τύπου για το Ποδόσφαιρο για τη Φιλία. Η γεωγραφική έκταση του προγράμματος διευρύνεται ετησίως: από 8 χώρες το 2013 σε 211 χώρες το 2018. Την τελευταία πενταετία έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα πάνω από 3.700 άτομα. Το Ποδόσφαιρο για τη Φιλία υποστηρίζεται από τη FIFA, την UEFA, τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες διαφόρων χωρών, διεθνή φιλανθρωπικές οργανώσεις και κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους παγκοσμίως.

Kατά τη διαδικασία της Ανοιχτής Κλήρωσης δημιουργήθηκαν 32 Διεθνείς Ομάδες Φιλίας και καθορίστηκαν ρόλοι για κάθε Νέο Παίκτη - εκπρόσωπο κάθε χώρας (τερματοφύλακας, αμυντικός, μέσος ή επιθετικός). Μετά τον καθορισμό των ρόλων των Νεαρών Παίκτων, οι προπονητές τους θα επιλεγούν με την εξής διαδικασία: 19 χώρες που θα εκπροσωπηθούν από Νεαρούς Προπονητές καθορίστηκαν απρόβλεπτα ως αποτέλεσμα της Ανοικτής Κλήρωσης, 11 προπονητές θα επιλεγούν από τις πόλεις που φιλοξενούν  Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Russia ™ 2018 και 2 νέοι προπονητές θα επιλεγούν από τους καλύτερους συμμετέχοντες στις προηγούμενες διοργανώσεις του προγράμματος Football for Friendship.

Επίσημες πηγές του προγράμματος

F4F Photo and video materials: http://media.footballforfriendship.com 

F4F Facebook: https://www.facebook.com/FootballForFriendship/

F4F Youtube: https://www.youtube.com/user/FOOTBALL4FRIENDSHIP

F4F Instagram: https://www.instagram.com/footballforfriendship

F4F Twitter: https://twitter.com/football4f

F4F website: https://www.gazprom-football.com/en/home.htm

5 PHOTOS

Η κλήρωση του Football for Friendship 2018

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: «Ο Γκριζμάν είναι κουρασμένος, αλλά θα ανέβει»
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: «Ο Γκριζμάν είναι κουρασμένος, αλλά θα ανέβει»
Ο Μούσα κράτησε στο κόλπο την Αργεντινή
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Νιγηρία-Ισλανδία 2-0 (photos)
LIVE CHAT Νιγηρία-Ισλανδία 2-0 (Τελικό)
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: LIVE CHAT τα ματς της Παρασκευής (22/6)
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Το ξέσπασμα του Νεϊμάρ και η επική του τούμπα του Τίτε (video)
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Το ξέσπασμα του Νεϊμάρ και η επική του τούμπα του Τίτε (video)
 • Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γαλλίας
  16:05Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στην πίστα Circuit Paul Ricard, στο Le Castellet της Γαλλίας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: Ζερεμί Σαρντί - Φράνσις Τιαφό (Ζ)
  17:002018 ATP World Tour 500. Fever Tree Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • NBA Action 2017-18 E2738
  17:20H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • NBA Daily
  17:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γαλλίας
  18:00Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στην πίστα Circuit Paul Ricard, στο Le Castellet της Γαλλίας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • NBA Draft 2018
  18:30Από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, παρακολουθήστε ποιοι από τους νέους παίκτες που ξεχώρισαν παγκοσμίως θα ενταχθούν στα ρόστερ των ομάδων του NBA. Παρουσίαση: Άρης Μπάρκας, Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:00Michigan Firekeepers Casino 400.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:10Μαρκόπουλο.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  21:30Fever Tree Championships. Προημιτελικοί.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  21:40Μέγαρα. 1ος αγώνας.
 • NBA Daily
  22:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  22:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας - Τελικοί 2017- 2018. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μίλαν - ΑΕK
  23:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  23:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  23:50Τρίπολη. 2ος αγώνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Κολονία
  23:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:05Σέρρες. 3ος αγώνας.
 • NBA Daily
  01:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:50Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Λας Βέγκας Έισις - Νιου Γιορκ Λίμπερτι (Ζ)
  02:00NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • GP Confidential 2018 E9
  03:00Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση
  03:05Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  03:45Μαρκόπουλο.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:25Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  04:30Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  04:45Gerry Weber Open. Προημιτελικοί.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μίλαν - ΑΕK
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E649
  06:30Στιγμιότυπα.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  06:50Circuito De Jerez, Ισπανία. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E21
  07:30Αφιέρωμα.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  08:00Circuito De Jerez, Ισπανία. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Ντάρμσταντ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Λας Βέγκας Έισις - Νιου Γιορκ Λίμπερτι
  09:00NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  09:10Μουτζέλο, Ιταλία. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  09:30Gerry Weber Open. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • GP Confidential 2018 E9
  10:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γαλλίας (Ζ)
  10:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στην πίστα Circuit Paul Ricard, στο Le Castellet της Γαλλίας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E649
  11:30Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  12:00Fever Tree Championships. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • MotoGP 2018
  12:05Gran Premi Monster Energy de Catalunya. Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2017-18 E2738
  12:10H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • NBA Draft 2018
  12:50Από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, παρακολουθήστε ποιοι από τους νέους παίκτες που ξεχώρισαν παγκοσμίως θα ενταχθούν στα ρόστερ των ομάδων του NBA. Παρουσίαση: Άρης Μπάρκας, Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E9
  13:20Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γαλλίας (Ζ)
  13:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στην πίστα Circuit Paul Ricard, στο Le Castellet της Γαλλίας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018 (Ζ)
  14:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Στιγμιότυπα
  14:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράουνσβαϊγκ - Νυρεμβέργη
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:20Μαρκόπουλο.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  15:35Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  16:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας - Τελικοί 2017- 2018. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Φεϊρένσε - Μπενφίκα
  17:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γαλλίας
  17:15Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στην πίστα Circuit Paul Ricard, στο Le Castellet της Γαλλίας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  17:30Fever Tree Championships. Ημιτελικοί.
 • Αφιέρωμα: Greek Night
  18:00Οι Έλληνες βρίσκουν δίχτυα στην Ευρώπη! Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέτσος, Δώνης, Σάμαρης, Σιόβας και Διαμαντάκος σε αγώνες που σκοράρουν και βάζουν την 'υπογραφή' τους σε νίκες των ομάδων τους. (Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη. Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017-18. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.)
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E649
  18:35Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γαλλίας
  18:45Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στην πίστα Circuit Paul Ricard, στο Le Castellet της Γαλλίας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Φράιμπουργκ
  19:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: Λας Βέγκας Έισις - Νιου Γιορκ Λίμπερτι
  19:05NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  20:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  20:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies