Καγιούλης: «Αυτοί διέλυσαν τον Ηρακλή τρώγοντας λεφτά από μεταγραφές και διαφημίσεις»
SHARE

Καγιούλης: «Αυτοί διέλυσαν τον Ηρακλή τρώγοντας λεφτά από μεταγραφές και διαφημίσεις»

Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην συνεργάτης του Παπαθανασάκη, Νίκος Καγιουλής για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ηρακλής.

Ο Νίκος Καγιουλής άνοιξε την καρδιά του στο Metropolis και αναφέρθηκε στις ευθύνες του Παπαθανασάκη για την διάλυση του Γηραιού, σε αυτούς που έφαγαν λεφτά με το τσουβάλι, στην ύπαρξη επενδυτών αλλά και σε πολλά άλλα ζητήματα που αφορούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

τις ευθύνες του Παπαθανασάκη σε ό,τι αφορά τη διάλυση της ΠΑΕ Ηρακλής: «Την πρώτιστη και τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει στο μεγαλύτερο βαθμό ο Παπαθανασάκης. Τη στιγμή που δεν είχε ο ίδιος την αυτάρκεια για έναν τέτοιο σύλλογο οποιαδήποτε προσπάθεια και να έκανε δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει. Έκανε λάθη σε πολλά επίπεδα και όχι μόνο στο οικονομικό. Στη διεύθυνση προσωπικού, στη διεύθυνση της ομάδας στις σχέσεις με τον κόσμο του Ηρακλή. Το μεγαλύτερο φταίξιμο είναι δικό του».

τους λόγους που δεν απέκτησε τις μετοχές της ΠΑΕ Ηρακλής: «Για να πάρεις την ομάδα θα πρέπει να υπάρχει κάποιος διαθέσιμος να σου τη δώσει, να έχει καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα, όπως και τη δική του αδυναμία, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν έγινε εφικτό».

τους λόγους που ο Παπαθανασάκης δεν έδινε τις μετοχές: «Είχα την εντύπωση μέχρι το τέλος ότι θα την έδινε. Στην πράξη αποδείχθηκε ότι άλλα έλεγε και άλλα πράγματα έκανε. Υπήρχαν άνθρωποι δίπλα του που τον επηρέασαν αρνητικά, δίνοντάς του την εντύπωση πως μπορεί να προχωρήσει την ομάδα μαζί τους στη Football League. Προσπάθησα μάταια να τον αποτρέψω, όμως, δεν το κατάφερα. Δεν το καταλάβαινε ή υπερτίμησε τη δυναμική του; Δεν το γνωρίζω».

τους ανθρώπους που «έτρωγαν» από τον Ηρακλή: «Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου του Ηρακλή ξέρει τι γινόταν. Ξέρει πολλά πράγματα άσχετα αν δεν έχουν βγει προς τα έξω. Μπορώ κάποια στιγμή που θα είμαι στη Θεσσαλονίκη να μιλήσω με ονόματα και καταστάσεις. Είναι φυσιολογικό για μια ομάδα όπως ο Ηρακλής με μηδέν έσοδα είχε συμβόλαια πάνω από το κανονικό, έχει διαφημίσεις που τις εκμεταλλεύονται άλλοι πλην της ΠΑΕ. Άνθρωποι που υπέγραψαν συμβόλαια και είχαν διοικητικές θέσεις εκτός του μεγαλομετόχου. Όταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο με μια εταιρεία για διαφήμιση το μεγαλύτερο κομμάτι το παίρνει η ομάδα. Έτσι ξέρω εγώ. Όταν παίρνει η ομάδα το 20% και το υπόλοιπο πάει στην εταιρεία που έχει κάνει στη διαφήμιση, κάποιος έκανε λάθος στη συμφωνία».

το αν επρόκειτο για σκόπιμα λάθη και που πήγαιναν τα χρήματα: «Φυσικά και είναι σκόπιμο ένα τέτοιο λάθος, αφού η ΠΑΕ αντί να πάρει τη μερίδα του λέοντος πήρε μόνο το 20-25%. Αυτά πήγαιναν στην εταιρεία και σε αυτούς που είχαν υπογράψει τη συμφωνία με την εταιρεία».

το ποιοι έβγαζαν λεφτά από τα υψηλά συμβόλαια: «Δεν επιτρέπεται ο Ηρακλής όταν δεν έχει τη δυνατότητα να αντέξει υψηλά συμβόλαια να έχει συμβόλαια των 100-150 χιλιάδων ευρώ. Υπάρχει ολόκληρο δίκτυο που βγάζει λεφτά από τέτοιες δουλειές. Από προπονητές, μάνατζερ, αυτούς που τους φέρνουν, αυτούς που φτιάχνουν τα συμβόλαια. Τα ονόματα τα ξέρετε καλύτερα από εμένα. Εγώ ήρθα εδώ και βρήκα ένα ρόστερ παικτών με δεδομένα συμβόλαια και ήταν στον Ηρακλή τα τελευταία 2-3 χρόνια. Άρα μπορείτε να καταλάβετε ποιοι έφεραν τους παίκτες στον Ηρακλή και έφτιαξαν αυτά τα συμβόλαια. Ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει καμία σχέση. Σας μιλώ για παίκτες που ήταν παρόντες στον Ηρακλή όταν ήρθα κι εγώ.

Για τους παίκτες που φέραμε εμείς το αντίτιμο ήταν ελάχιστο. Οι έξι παίκτες που φέραμε εμείς τον Ιανουάριο δεν έκαναν από άποψη συμβολαίου ούτε ένα παίκτη από αυτούς που προϋπήρχε. Δεν μπορώ να πω κάτι για τον Νίκο Παπαδόπουλο. Δεν νομίζω ότι διαπραγματεύονταν συμβόλαια παικτών. Μιλάω για τεχνικούς διευθυντές, ανθρώπους που ήταν σε διοικητικές θέσεις, μάνατζερ που έφεραν τους παίκτες. Όταν υπάρχει παίκτης με συμβόλαιο 100-120 χιλιάδες ευρώ στον Ηρακλή που δεν είναι να το έχει και η αγορά κυμαίνεται 40-60 χιλιάδες ευρώ, είναι αυτονόητο. Δεν γνωρίζω ποιοι ήταν στα διάφορα πόστα. Εγώ απλά σας εξηγώ πως γίνεται το παιχνίδι. Για να έρθει ένας παίκτης σε όποια ΠΑΕ πρέπει να ελεγχθεί από τον τεχνικό διευθυντή, τον εκτελεστικό διευθυντή και τον αντιπρόεδρο. Αυτοί διαπραγματεύονται τα συμβόλαια με τους μάνατζερ».

την ύπαρξη επενδυτών που εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον Ηρακλή: «Οι επενδυτές υπήρχαν και ενδιαφέρθηκαν ως την τελευταία στιγμή για να αναλάβουν στη Super League. Ήταν ένας Ελληνογερμανός και ένας Έλληνας. Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω τα ονόματα από τη στιγμή που δεν έγινε κάτι. Το ενδιαφέρον τους ήταν δεδομένο και μέχρι την τελευταία στιγμή το παλεύουμε. Και ο ένας από τους δύο θα ερχόταν και στη Β’ Εθνική».

τα χρήματα που έχασε από την ενασχόλησή του με τον Ηρακλή: «Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα έχασα εγώ. Φυσικά και βγήκα ζημιωμένος. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για ποσά. Το θέμα είναι ο Ηρακλής. Κάναμε μια προσπάθεια στη Super League που λίγοι πίστεψαν ότι θα τα καταφέρουμε. Και μέσα σε αυτούς και το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειας του Ηρακλή δεν το πίστεψε. Φέρουν κι αυτοί ένα κομμάτι ευθύνης σε όλη αυτήν την κατάσταση. Με πείραξε πολύ που ο Ηρακλής έφτασε σε αυτό το σημείο.

το γεγονός ότι τον συνδυάζουν με τον Ιβάν Σαββίδη και το ενδιαφέρον του τελευταίου για να αποφευχθεί η διάλυση της ΠΑΕ Ηρακλής: «Είναι λάθος να με συνδυάζουν με τον Ιβάν Σαββίδη. Δεν υπάρχει καμία σχέση μαζί του. Ως εκπρόσωπος του Κάτσε είναι φυσιολογικό να υπάρχουν κατά καιρούς επαφές με τον ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά τον πελάτη μου. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον Ηρακλή. Ως προς το τελευταίο που με ρωτάτε για τη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη για το πώς θα σωθεί ο Ηρακλή, θεωρώ πως άργησε λίγο. Μπορούσε αν υπήρχε ενδιαφέρον να γίνει νωρίτερα».

τη στάση των ΠΑΕ της Super League κατά του Ηρακλή: «Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που ψήφισε κατά του Ηρακλή. Είναι το μεγαλύτερο μέρος της Super League. Μας είχαν στοχοποιήσει στο μεγαλύτερο διάστημα. Υποτίμησαν τη δυναμική του Ηρακλή και υπολόγισαν ότι θα είναι πιο εύκολο το έργο τους. Γι’ αυτό ακολούθησαν μετά τα αίσχη με τα δικαστήρια για να μην υπάρχει περίπτωση παραμονής του Ηρακλή. Το να βγουν και τώρα και να πουν κρίμα για τον Ηρακλή το θεωρώ ψεύτικο».

τους ψιθύρους ορισμένων πως ο Καγιούλης χρησιμοποιεί λεφτά άλλων: «Σας απάντησα από την αρχή. Ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό. Έβαλα λεφτά δικά μου, της εταιρείας μου και είπα εξαρχής πως δεν μπορώ μόνος μου να αναλάβω τον Ηρακλή. Γι’ αυτό είχα επενδυτές μαζί μου. Δεν έχω εξυπηρετήσει συμφέροντα κανενός και το απέδειξα αυτό με όλη την προσπάθεια που έκανα. Δείτε τις δηλώσεις παικτών και προπονητή και θα καταλάβετε την προσπάθεια που κατέβαλα με τους συνεργάτες μου. Δεν εξυπηρετώ σκοπούς άλλων, ούτε μπορούν να με συνδυάσουν με κάποιον άλλον».

το αν κέρδισε ο Παπαθανασάκης από τις μεταγραφές με καπέλο: «Δεν είναι λογικό αυτό που μου λέτε. Πώς θα γίνει αυτό; Αφού στο τέλος αυτός αναλαμβάνει τα χρέη. Βγάζει από τη μία τσέπη και τα βάζει στην άλλη; Όλη αυτή η κατάσταση είναι εις βάρος του. Δεν μπορούσε να το κάνει. Αν συνέβαινε κάτι άλλο, δεν θα ήταν τα χρέη τώρα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Και εννοώ το συνολικό ποσό. Η ΙΚΑ και η εφορία είναι στο 1,7 εκ. ευρώ».

Βόμβα… με Στόουκ
Βόμβα… με Στόουκ
Παναθηναϊκός: Αναμονή για τα διαρκείας
Παναθηναϊκός: Αναμονή για τα διαρκείας
Βίντι - ΑΕΚ: Πρώτο… βήμα για τα αστέρια
Βίντι - ΑΕΚ: Πρώτο… βήμα για τα αστέρια
Ολυμπιακός: Δεν κάνει… πίσω ο Μάριν
Ολυμπιακός: Δεν κάνει… πίσω ο Μάριν

 • Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018
 • GP Confidential 2018 E15
  07:20Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  07:25Fed Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Φ. Μέρκιουρι - Ντάλας Γουίνγκς
  07:50Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Λειψία
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • RBAR 2018
  08:05Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  09:25Outdoor Specials.
 • Μπάσκετ: Λ.Α. Σπαρκς - Μινεσότα Λινξ
  10:00Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E8
  10:05Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν
  10:30UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  10:35Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:45Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2018
  11:50SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  11:55Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Γκέπινγκεν
  12:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ερυθρός Αστέρας - Σάλτσμπουργκ
  12:45UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • WRC 2018
  13:05SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  13:10Canada Man.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - Μπούρσα
  13:55CEV Challenge Cup Γυναικών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Λειψία
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2018
  14:55Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  15:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Αλαβές
  15:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΠΑΟΚ
  16:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • GP Confidential 2018 E15
  16:10Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φ. Μέρκιουρι - Ντάλας Γουίνγκς
  16:25Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E1
  16:45Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Moto3 2018
  16:55Motorrad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. Super Cup. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:401η αγωνιστική.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:05Playoff, 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  18:15Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018
  18:25Motorrad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E658
  18:40Στιγμιότυπα.
 • Pre Stand Up (Ζ)
  18:50Σύνδεση με το γήπεδο για τον αγώνα που ακολουθεί.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Λ.Α. Σπαρκς - Μινεσότα Λινξ
  19:10Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  19:55Motorrad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Κόροιβος
  21:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • GP Confidential 2018 E15
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  22:15Μέγαρα. 1ος αγώνας.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - Ραβένα
  22:45CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Εσπανιόλ
  23:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  23:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Ράιν Νέκαρ
  23:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. Super Cup. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:30Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ
  01:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Πόρτο
  01:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε
  01:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • WRC 2018
  01:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Νιουκάστλ
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ουνιόν Βερολίνου
  03:20Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Κόροιβος
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Άγιαξ - Ντιναμό Κίεβου
  03:45UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:10Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:50Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  05:20Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Βέρντερ Βρέμης
  05:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Ράιν Νέκαρ
  05:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. Super Cup. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - ΑΕK
  06:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  06:20Fed Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:15Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  07:40Fed Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Στουτγκάρδη
  07:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Κόροιβος
  07:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Νιουκάστλ
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  09:10Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E15
  09:30Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  10:10Outdoor Specials.
 • WRC 2018
  10:15Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε
  10:20Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ουνιόν Βερολίνου
  10:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Ντινάμο Ζάγκρεμπ
  10:30UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:50Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • RBAR 2018
  11:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  12:00Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Φ. Μέρκιουρι - Ντάλας Γουίνγκς
  12:35Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Βέρντερ Βρέμης
  12:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  12:45Μαρκόπουλο.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  13:10Canada Man.
 • MotoGP 2018
  13:15Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - Ραβένα
  13:50CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:30Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Λ.Α. Σπαρκς - Μινεσότα Λινξ
  14:50Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Στουτγκάρδη
  14:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  15:002η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • UEFA Nations League 2018-19
  15:30Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - ΑΕK
  16:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Αναντολού Εφές
  17:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Πόρτο
  17:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E1
  17:30Outdoor Specials.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Ουγγαρίας
  18:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E34
  18:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γκενκ - Μπρόντμπι (Ζ)
  18:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  19:00Winston-Salem. Προημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E2
  19:15Αφιέρωμα.
 • Bundesliga Clubs 2018-19 E1
  19:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • GP Confidential 2018 E15
  20:30Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies