Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι προπονητές τερματοφυλάκων!
SHARE

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι προπονητές τερματοφυλάκων!

Συνέντευξη με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Ζαλαώρα που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον ΑΟΤ.

«Η ΠΑΕ……… ανακοινώνει την πρόσληψη του …… στην τεχνική ηγεσία για τα επόμενα δύο χρόνια» αναφέρει συνήθως η ανακοίνωση κάθε ομάδας για την επιλογή του προπονητή της. Σε ορισμένες περιπτώσεις αναφέρονται και τα ονόματα των συνεργατών του, σε κάποιες άλλες όχι. Όμως, πόσοι γνωρίζουν στη χώρα μας τη σημασία που έχει για ένα ποδοσφαιρικό τμήμα, η στελέχωση ενός οργανωμένου και αποτελεσματικού προπονητικού επιτελείου; Σίγουρα, ελάχιστοι. Πόσοι θυμούνται τους γυμναστές και τους προπονητές τερματοφυλάκων; Όχι οι περισσότεροι. Και όμως... Στις πιο πολλές χώρες της Ευρώπης, ένας ικανός προπονητής πλαισιώνεται από εγνωσμένης αξίας συνεργάτες. Διότι ένα αξιόλογο τιμ "πίσω" από τον εκάστοτε προπονητή μερικές φορές είναι τόσο σημαντικό όσο και ο ίδιος ο κόουτς, ο οποίος επιλέγει τους συνεργάτες του. Ένα αθόρυβο, εργατικό και  αποτελεσματικό μέλος του προπονητικού επιτελείου της ΠΑΕ. Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ, υπήρξε ο Γιάννης Ζαλαώρας.

Η αρχή μιας επιτυχημένης πορείας

Η μέχρι στιγμής πορεία του Γιάννη Ζαλαώρα στο ποδόσφαιρο είναι μεγάλη και εκ του αποτελέσματος επιτυχημένη. Το ποδοσφαιρικό του «ταξίδι» έχει ως έναρξη το μακρινό 2009, όταν και ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία – πάντα σε επίπεδο τερματοφυλάκων – από την Ίκαρο Καλλιθέας.

Φυσικά όμως, η καριέρα του δεν σταμάτησε ποτέ εκεί, καθώς παρουσίαζε συνεχώς ανοδικές τάσεις, πάντα βασιζόμενη στην πολύ καλή δουλειά που έκανε και συνεχίζει να κάνει εντός γηπέδου με τους τερματοφύλακες.

Μετά τον Ίκαρο, ο Γιάννης Ζαλαώρας υπηρέτησε αρκετές ομάδες και συγκεκριμένα τις: Αετό Κορυδαλλού  το 2010, Προοδευτική το 2011, Φωκικό το 2012, Νίκη Βόλου το 2013(με την οποία ανέβηκε στην Super League), A.E.Λ-Λεβαδειακό το 2014, Λαμία και φέτος τελείωσε την season με την ομάδα των Τρικάλων.  

Γιάννη, θεωρείσαι από τους ανερχόμενους προπονητών τερματοφυλάκων  αλλά πώς προέκυψε η επιλογή σου για να ακολουθήσεις αυτή την καριέρα;

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Θεωρούμαι απλώς ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει καθημερινά για να κάνει ό,τι καλύτερο. Και το λέω αυτό γιατί πολλά παιδιά, άλλοι προπονητές τερματοφυλάκων, τα τελευταία  χρόνια δουλεύουν σκληρά και παράγουν έργο. Απλώς τυχαίνει να μην έχουν την απαραίτητη προβολή. Όμως η σύγχρονη προπονητική πλέον μας καλεί να υπερβούμε τον περιορισμό της εμπειρικής γνώσης. Όταν ξεκίνησα ως προπονητής αυτό που με τράβηξε στον τερματοφύλακα είναι η ικανοποίηση της  βελτίωσης. Η θέση χρίζει τεράστιας σημασίας στον τρόπο που εξελίσσεται το άθλημα.

2.jpg

Ποια είναι η φιλοσοφία σου;

Σαν  προπονητής πρέπει να κάνεις τις επιλογές σου και να συνεχίσεις να βελτιώνεις τον εαυτό σου στο μέγιστο δυνατό. Στο επαγγελματικό επίπεδο δεν βρίσκεσαι τυχαία. Φτάνεις με κόπο και προσπάθεια. Όμως πιστεύω ότι όλοι μας θα πρέπει, στον βαθμό που μας επιτρέπουν οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις να προσφέρουμε την γνώση. Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι ο εξοπλισμός, τα γήπεδα ακόμα και οι ασκήσεις προπόνησης είναι απλά εργαλεία, που χρειάζονται τον προπονητή για να δώσουν αποτέλεσμα. Σε όλα τα επίπεδα, κάθε φορά.

Πως ζεις από κοντά τον Περικλή Αμανατίδη, δουλεύοντας μαζί του καθημερινά;

Με τον κόουτς η συνεργασία ξεκίνησε πριν από 4 μήνες ήταν με μια λέξη άψογη. Υπήρχε ταύτιση απόψεων όπως και με τα υπόλοιπα μέλη του team Μωύσιδη Σήφη, Θωμά Κυπαρρίση,  Ζήση Κατσαντώνη  οι οποίοι είναι καταπληκτικοί στην δουλειά τους. Πήρα πολλά πράγματα από αυτούς. Ο coach πρώτα από όλα είναι ένας νέος άνθρωπος. Είναι άνθρωπός του ποδοσφαίρου , όπως και όλα τα παιδιά που τον περιβάλλουν στο προπονητικό stuff. Προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε ότι καλύτερο στο γήπεδο και από εκεί και πέρα επειδή μιλάμε για επαγγελματικό επίπεδο, τα αποτελέσματα μας κρίνουν όλους.

Ένα γενικότερο σχόλιο για την φετινή πορεία της ομάδας;

Τα Τρίκαλα έκαναν έναν  καταπληκτικό δεύτερο γύρο παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και κατά παραδοχή των αντιπάλων μας το καλύτερο στην κατηγορία. Είχαμε κατά μέσο όρο 15 τελικές προσπάθειες σε κάθε αγώνα. Σε ένα ολόκληρο γύρο, δεχθήκαμε 3 γκολ, βάλαμε 43 και αποδείξαμε ότι αντέχουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Αυτό αξίζει στην ομάδα μας, αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Η μεγαλύτερη αξία είναι η αναγνώριση από τους αντιπάλους μας στην κατηγορία. Αμφισβητήσαμε τις ομάδες πάνω από εμάς. Χωρίς να είσαι ειδικός καταλαβαίνεις ότι αν αυτή η ομάδα παραμείνει και αγκαλιαστεί με αγάπη και εμπιστοσύνη με ελάχιστες προσθήκες θα κάνει πρωταθλητισμό. Θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Πιστεύω ότι κέρδισε  την εμπιστοσύνη του κόσμου και της πόλης. Μας αδικεί η πέμπτη θέση δυστυχώς όμως έτσι είναι τα πράγματα, η ζωή προχωράει.

 Τελικά υπάρχει μυστικό στη δουλειά σου και κρατάς τους τερματοφύλακες σε τόσο καλή κατάσταση;

«Μυστικά δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, όπως δεν υπάρχουν σε κανένα επάγγελμα. Αν κάποιος είναι αποφασισμένος να δουλέψει και όχι να κοροϊδεύει τότε θα υπάρχουν αποτελέσματα. Αν όμως δεν έχεις διάθεση να εργαστείς σκληρά για να παρουσιάσεις έργο τότε δε θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους. Είμαι ξεκάθαρος πάνω σε αυτό το θέμα».

Η «μαγική» λέξη λοιπόν για σένα είναι, δουλειά;

Βέβαια. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να σε βελτιώσει και να σε κρατήσει σε φόρμα.

Ποιος είναι ο  τομέας που δουλεύεις πιο πολύ;

Οι τερματοφύλακες κάνουν ειδική προπόνηση και όχι με την υπόλοιπη ομάδα. Στον γκολκίπερ πρέπει να δώσεις αλλού το βάρος και η προπόνηση να είναι συγκεκριμένη. Πρέπει να δουλέψεις στην ψυχολογία του για να νιώθει πάντα έτοιμος, αν δεν πετύχεις εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μην υπάρχει παρέμβαση στη δουλειά μου, να αποφασίζω εγώ για το πώς πρέπει να γίνουν ορισμένα πράγματα. Αν κάνω καλά τη δουλειά μου θα φανεί στο γήπεδο. Το λάθος του τερματοφύλακα ή το ντεφορμάρισμα του, το καταλαβαίνουν όλοι σε ένα λεπτό. Νομίζω όμως ότι η δουλειά που κάνουμε με τους τερματοφύλακες φαίνεται στο γήπεδο.

Δεν  σε ενδιαφέρει η προβολή της δικής σου δουλειάς;

Κοίταξε, δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις και να μιλώ εγώ για το δικό μου έργο. Οι δικές μου απαντήσεις νομίζω ότι φαίνονται στο γήπεδο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση για τη δουλειά μου, από το να βλέπω τον Αποστολίδη να έχει σταθερά ανοδική απόδοση σε όλο τον δεύτερο γύρο. Όταν λοιπόν βλέπω τον τερματοφύλακα να είναι σε φουλ φόρμα τότε η δουλειά μου πάει καλά, δεν είναι ανάγκη να διαφημιστώ. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα σε αυτό το θέμα. Δεν κοιτάς την προβολή που μπορεί να έχεις. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύω καλά για να βοηθώ την ομάδα. Ξέρεις, έχω στο μυαλό μου ένα μόνο πράγμα, να μη μου πει κάποιος ποτέ ότι κοροϊδεύω με τη δουλειά μου. Γι’ αυτό είμαι κάθετος.

3.jpg

Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στους τερματοφύλακες της ομάδας, οι σχέσεις τους είναι σε καλό επίπεδο;

Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό και ίσως αυτό να είναι ένα στοιχείο που μας βοηθά όλους στη δουλειά μας. Οι τερματοφύλακες των ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ- ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ) έχουν άριστη σχέση μεταξύ τους και αυτό το λέω όχι γιατί έτσι πρέπει να περάσει προς τα έξω. Δίνουν το 100% σε κάθε προπόνηση όπως τους ζητάω. Είμαστε μια οικογένεια και έχουμε ξεκαθαρίσει πως όλοι δουλεύουμε για το καλό της ομάδας. Ο στόχος μας είναι ένας και υπάρχει προσήλωση σε αυτόν. Η ομάδα να έχει πάντα ετοιμοπόλεμους γκολκίπερ για να βοηθήσουν όποτε χρειαστεί. Ξέρεις οι τερματοφύλακες θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή τους και να ξέρουν ότι αυτός είναι δίκαιος. Ότι δε δουλεύει για παράδειγμα περισσότερο με τον έναν και λιγότερο με τον άλλον. Αυτό άλλωστε θα ήταν τεράστιο λάθος κι εμείς τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά.».

Ποιους τερματοφύλακες ξεχώρισες  στην φετινή σεζόν;

Ο τερματοφύλακας κρίνεται από την διάρκεια. Μαζί με τον Αποστολίδη που όπως σας είπα έκανε αρκετά καλές εμφανίσεις νομίζω ότι ένα πολύ καλό πρόσωπο έδειξαν  ο Βαγγέλης Πίτκας και ο Τσενάμο της Λαμίας, ο Διούδης του Άρη  και ο Γιώργος Στρέζος του ΟΦΗ.

Κλείνοντας θα θέλαμε να μας πεις ποια είναι τα σχέδια σου για την επόμενη σεζόν ;

Αυτή την στιγμή προέχει να  ξεκουραστούμε και να ηρεμήσουμε .  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον  πρόεδρο μου Χρήστο Γιαλιά καθώς και τον προπονητή μου τον Περικλή Αμανατίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και την δυνατότητα να δείξω την δουλεία μου. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους με την βοήθεια του Θεού.

Παναθηναϊκός: Το βράδυ στην Αθήνα ο Παπαγιάννης
Παναθηναϊκός: Το βράδυ στην Αθήνα ο Παπαγιάννης
ΑΕΚ: «Πάτησε» Ελλάδα ο Πόνσε
ΑΕΚ: «Πάτησε» Ελλάδα ο Πόνσε
Καραμπόλα στην Εγνατία Οδό με έναν τραυματία: Εικόνες – σοκ
Καραμπόλα στην Εγνατία Οδό με έναν τραυματία: Εικόνες – σοκ
Ολυμπιακός: Στο κάδρο και ο Καμπελά
Ολυμπιακός: Στο κάδρο και ο Καμπελά
 • Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Βιτόρια Γκιμαράες
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E7
  11:50Αθλητική εκπομπή.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  12:15Μαρκόπουλο.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  12:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  12:55Kentucky Quaker State 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Σάλκε
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:00Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Κύμη
  14:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E1
  15:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E2
  15:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E3
  16:15Outdoor Specials.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  16:30Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E4
  16:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E5
  17:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E6
  17:45Outdoor Specials.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  18:15Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  18:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάμπλο Καρένο Μπούστα. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • GP Confidential 2018 E12
  21:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  21:05Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:20Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Τόφας
  21:35Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  21:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  23:30Στιγμιότυπα.
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 • WRC 2018
  00:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  00:10Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2018 E12
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  02:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2018
  04:00Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:05Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  04:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Τόφας
  04:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  05:15Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  05:30Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  06:20XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  06:35Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  07:05Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  07:3049η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:35Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  08:20Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  08:45Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  08:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  09:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • WRC 2018
  11:05Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:40Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα (Ζ)
  11:45Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • GP Confidential 2018 E12
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  13:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels
  13:50Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:30Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:35Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Νυρεμβέργη
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:35Μαρκόπουλο.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:00Φινλανδία.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  16:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:00Paragliding World Cup.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:30Canada Man.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  18:00Outdoor Specials.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Ραφαέλ Ναδάλ - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • GP Confidential 2018 E12
  20:30Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies