Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι προπονητές τερματοφυλάκων!
SHARE

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι προπονητές τερματοφυλάκων!

Συνέντευξη με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Ζαλαώρα που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον ΑΟΤ.

«Η ΠΑΕ……… ανακοινώνει την πρόσληψη του …… στην τεχνική ηγεσία για τα επόμενα δύο χρόνια» αναφέρει συνήθως η ανακοίνωση κάθε ομάδας για την επιλογή του προπονητή της. Σε ορισμένες περιπτώσεις αναφέρονται και τα ονόματα των συνεργατών του, σε κάποιες άλλες όχι. Όμως, πόσοι γνωρίζουν στη χώρα μας τη σημασία που έχει για ένα ποδοσφαιρικό τμήμα, η στελέχωση ενός οργανωμένου και αποτελεσματικού προπονητικού επιτελείου; Σίγουρα, ελάχιστοι. Πόσοι θυμούνται τους γυμναστές και τους προπονητές τερματοφυλάκων; Όχι οι περισσότεροι. Και όμως... Στις πιο πολλές χώρες της Ευρώπης, ένας ικανός προπονητής πλαισιώνεται από εγνωσμένης αξίας συνεργάτες. Διότι ένα αξιόλογο τιμ "πίσω" από τον εκάστοτε προπονητή μερικές φορές είναι τόσο σημαντικό όσο και ο ίδιος ο κόουτς, ο οποίος επιλέγει τους συνεργάτες του. Ένα αθόρυβο, εργατικό και  αποτελεσματικό μέλος του προπονητικού επιτελείου της ΠΑΕ. Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ, υπήρξε ο Γιάννης Ζαλαώρας.

Η αρχή μιας επιτυχημένης πορείας

Η μέχρι στιγμής πορεία του Γιάννη Ζαλαώρα στο ποδόσφαιρο είναι μεγάλη και εκ του αποτελέσματος επιτυχημένη. Το ποδοσφαιρικό του «ταξίδι» έχει ως έναρξη το μακρινό 2009, όταν και ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία – πάντα σε επίπεδο τερματοφυλάκων – από την Ίκαρο Καλλιθέας.

Φυσικά όμως, η καριέρα του δεν σταμάτησε ποτέ εκεί, καθώς παρουσίαζε συνεχώς ανοδικές τάσεις, πάντα βασιζόμενη στην πολύ καλή δουλειά που έκανε και συνεχίζει να κάνει εντός γηπέδου με τους τερματοφύλακες.

Μετά τον Ίκαρο, ο Γιάννης Ζαλαώρας υπηρέτησε αρκετές ομάδες και συγκεκριμένα τις: Αετό Κορυδαλλού  το 2010, Προοδευτική το 2011, Φωκικό το 2012, Νίκη Βόλου το 2013(με την οποία ανέβηκε στην Super League), A.E.Λ-Λεβαδειακό το 2014, Λαμία και φέτος τελείωσε την season με την ομάδα των Τρικάλων.  

Γιάννη, θεωρείσαι από τους ανερχόμενους προπονητών τερματοφυλάκων  αλλά πώς προέκυψε η επιλογή σου για να ακολουθήσεις αυτή την καριέρα;

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Θεωρούμαι απλώς ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει καθημερινά για να κάνει ό,τι καλύτερο. Και το λέω αυτό γιατί πολλά παιδιά, άλλοι προπονητές τερματοφυλάκων, τα τελευταία  χρόνια δουλεύουν σκληρά και παράγουν έργο. Απλώς τυχαίνει να μην έχουν την απαραίτητη προβολή. Όμως η σύγχρονη προπονητική πλέον μας καλεί να υπερβούμε τον περιορισμό της εμπειρικής γνώσης. Όταν ξεκίνησα ως προπονητής αυτό που με τράβηξε στον τερματοφύλακα είναι η ικανοποίηση της  βελτίωσης. Η θέση χρίζει τεράστιας σημασίας στον τρόπο που εξελίσσεται το άθλημα.

2.jpg

Ποια είναι η φιλοσοφία σου;

Σαν  προπονητής πρέπει να κάνεις τις επιλογές σου και να συνεχίσεις να βελτιώνεις τον εαυτό σου στο μέγιστο δυνατό. Στο επαγγελματικό επίπεδο δεν βρίσκεσαι τυχαία. Φτάνεις με κόπο και προσπάθεια. Όμως πιστεύω ότι όλοι μας θα πρέπει, στον βαθμό που μας επιτρέπουν οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις να προσφέρουμε την γνώση. Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι ο εξοπλισμός, τα γήπεδα ακόμα και οι ασκήσεις προπόνησης είναι απλά εργαλεία, που χρειάζονται τον προπονητή για να δώσουν αποτέλεσμα. Σε όλα τα επίπεδα, κάθε φορά.

Πως ζεις από κοντά τον Περικλή Αμανατίδη, δουλεύοντας μαζί του καθημερινά;

Με τον κόουτς η συνεργασία ξεκίνησε πριν από 4 μήνες ήταν με μια λέξη άψογη. Υπήρχε ταύτιση απόψεων όπως και με τα υπόλοιπα μέλη του team Μωύσιδη Σήφη, Θωμά Κυπαρρίση,  Ζήση Κατσαντώνη  οι οποίοι είναι καταπληκτικοί στην δουλειά τους. Πήρα πολλά πράγματα από αυτούς. Ο coach πρώτα από όλα είναι ένας νέος άνθρωπος. Είναι άνθρωπός του ποδοσφαίρου , όπως και όλα τα παιδιά που τον περιβάλλουν στο προπονητικό stuff. Προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε ότι καλύτερο στο γήπεδο και από εκεί και πέρα επειδή μιλάμε για επαγγελματικό επίπεδο, τα αποτελέσματα μας κρίνουν όλους.

Ένα γενικότερο σχόλιο για την φετινή πορεία της ομάδας;

Τα Τρίκαλα έκαναν έναν  καταπληκτικό δεύτερο γύρο παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και κατά παραδοχή των αντιπάλων μας το καλύτερο στην κατηγορία. Είχαμε κατά μέσο όρο 15 τελικές προσπάθειες σε κάθε αγώνα. Σε ένα ολόκληρο γύρο, δεχθήκαμε 3 γκολ, βάλαμε 43 και αποδείξαμε ότι αντέχουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Αυτό αξίζει στην ομάδα μας, αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Η μεγαλύτερη αξία είναι η αναγνώριση από τους αντιπάλους μας στην κατηγορία. Αμφισβητήσαμε τις ομάδες πάνω από εμάς. Χωρίς να είσαι ειδικός καταλαβαίνεις ότι αν αυτή η ομάδα παραμείνει και αγκαλιαστεί με αγάπη και εμπιστοσύνη με ελάχιστες προσθήκες θα κάνει πρωταθλητισμό. Θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Πιστεύω ότι κέρδισε  την εμπιστοσύνη του κόσμου και της πόλης. Μας αδικεί η πέμπτη θέση δυστυχώς όμως έτσι είναι τα πράγματα, η ζωή προχωράει.

 Τελικά υπάρχει μυστικό στη δουλειά σου και κρατάς τους τερματοφύλακες σε τόσο καλή κατάσταση;

«Μυστικά δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, όπως δεν υπάρχουν σε κανένα επάγγελμα. Αν κάποιος είναι αποφασισμένος να δουλέψει και όχι να κοροϊδεύει τότε θα υπάρχουν αποτελέσματα. Αν όμως δεν έχεις διάθεση να εργαστείς σκληρά για να παρουσιάσεις έργο τότε δε θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους. Είμαι ξεκάθαρος πάνω σε αυτό το θέμα».

Η «μαγική» λέξη λοιπόν για σένα είναι, δουλειά;

Βέβαια. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να σε βελτιώσει και να σε κρατήσει σε φόρμα.

Ποιος είναι ο  τομέας που δουλεύεις πιο πολύ;

Οι τερματοφύλακες κάνουν ειδική προπόνηση και όχι με την υπόλοιπη ομάδα. Στον γκολκίπερ πρέπει να δώσεις αλλού το βάρος και η προπόνηση να είναι συγκεκριμένη. Πρέπει να δουλέψεις στην ψυχολογία του για να νιώθει πάντα έτοιμος, αν δεν πετύχεις εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μην υπάρχει παρέμβαση στη δουλειά μου, να αποφασίζω εγώ για το πώς πρέπει να γίνουν ορισμένα πράγματα. Αν κάνω καλά τη δουλειά μου θα φανεί στο γήπεδο. Το λάθος του τερματοφύλακα ή το ντεφορμάρισμα του, το καταλαβαίνουν όλοι σε ένα λεπτό. Νομίζω όμως ότι η δουλειά που κάνουμε με τους τερματοφύλακες φαίνεται στο γήπεδο.

Δεν  σε ενδιαφέρει η προβολή της δικής σου δουλειάς;

Κοίταξε, δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις και να μιλώ εγώ για το δικό μου έργο. Οι δικές μου απαντήσεις νομίζω ότι φαίνονται στο γήπεδο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση για τη δουλειά μου, από το να βλέπω τον Αποστολίδη να έχει σταθερά ανοδική απόδοση σε όλο τον δεύτερο γύρο. Όταν λοιπόν βλέπω τον τερματοφύλακα να είναι σε φουλ φόρμα τότε η δουλειά μου πάει καλά, δεν είναι ανάγκη να διαφημιστώ. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα σε αυτό το θέμα. Δεν κοιτάς την προβολή που μπορεί να έχεις. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύω καλά για να βοηθώ την ομάδα. Ξέρεις, έχω στο μυαλό μου ένα μόνο πράγμα, να μη μου πει κάποιος ποτέ ότι κοροϊδεύω με τη δουλειά μου. Γι’ αυτό είμαι κάθετος.

3.jpg

Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στους τερματοφύλακες της ομάδας, οι σχέσεις τους είναι σε καλό επίπεδο;

Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό και ίσως αυτό να είναι ένα στοιχείο που μας βοηθά όλους στη δουλειά μας. Οι τερματοφύλακες των ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ- ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ) έχουν άριστη σχέση μεταξύ τους και αυτό το λέω όχι γιατί έτσι πρέπει να περάσει προς τα έξω. Δίνουν το 100% σε κάθε προπόνηση όπως τους ζητάω. Είμαστε μια οικογένεια και έχουμε ξεκαθαρίσει πως όλοι δουλεύουμε για το καλό της ομάδας. Ο στόχος μας είναι ένας και υπάρχει προσήλωση σε αυτόν. Η ομάδα να έχει πάντα ετοιμοπόλεμους γκολκίπερ για να βοηθήσουν όποτε χρειαστεί. Ξέρεις οι τερματοφύλακες θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή τους και να ξέρουν ότι αυτός είναι δίκαιος. Ότι δε δουλεύει για παράδειγμα περισσότερο με τον έναν και λιγότερο με τον άλλον. Αυτό άλλωστε θα ήταν τεράστιο λάθος κι εμείς τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά.».

Ποιους τερματοφύλακες ξεχώρισες  στην φετινή σεζόν;

Ο τερματοφύλακας κρίνεται από την διάρκεια. Μαζί με τον Αποστολίδη που όπως σας είπα έκανε αρκετά καλές εμφανίσεις νομίζω ότι ένα πολύ καλό πρόσωπο έδειξαν  ο Βαγγέλης Πίτκας και ο Τσενάμο της Λαμίας, ο Διούδης του Άρη  και ο Γιώργος Στρέζος του ΟΦΗ.

Κλείνοντας θα θέλαμε να μας πεις ποια είναι τα σχέδια σου για την επόμενη σεζόν ;

Αυτή την στιγμή προέχει να  ξεκουραστούμε και να ηρεμήσουμε .  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον  πρόεδρο μου Χρήστο Γιαλιά καθώς και τον προπονητή μου τον Περικλή Αμανατίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και την δυνατότητα να δείξω την δουλεία μου. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους με την βοήθεια του Θεού.

ΑΕΚ: Η αποστολή για Μπάγερν, μέσα ο Οικονόμου (photo)
ΑΕΚ: Η αποστολή για Μπάγερν, μέσα ο Οικονόμου (photo)
Τραγικό φινάλε - Στην 25χρονη Αγγελική ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα
Τραγικό φινάλε - Στην 25χρονη Αγγελική ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα
Super League – 7η Αγωνιστική: Η βαθμολογία (photo)
Super League – 7η Αγωνιστική: Η βαθμολογία (photo)
ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Βιεϊρίνια και Μάτος
ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Βιεϊρίνια και Μάτος

 • Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
 • SportShow (Ζ)
  18:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  18:40Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Μάρκο Τσεκινάτο - Χένρι Λαακσόνεν (Ζ)
  19:002018 ATP World Tour 500. Swiss Indoors Basel. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ήφαιστος Λήμνου
  19:30Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  20:10Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  21:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  21:55Ισπανία.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Αναντολού Εφές
  22:05Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  22:40Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  22:45Swiss Indoors Basel. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ζιρόνα
  22:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Λέστερ
  23:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  23:55Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E7
  00:50Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  00:55Erste Bank Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  01:00Αφιέρωμα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:10Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Μπιλμπάο
  01:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Σαν Πάουλι
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • NBA Daily
  02:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  03:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • SportShow
  03:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Φούλαμ
  04:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  05:20Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
  05:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ
  06:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:20Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  06:30Αφιέρωμα.
 • Topspin
  07:10Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  07:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • Moto3 2018
  07:35Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Μπιλμπάο
  07:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  08:20Swiss Indoors Basel. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto2 2018
  09:00Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • SportShow
  09:25Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λεγανές
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • NBA Daily
  10:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP 2018
  10:30Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Κάλεφ
  11:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου (Ζ)
  12:00UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2018-19. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  12:15Ισπανία.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  12:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E4
  12:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  13:00Kansas Hollywood Casino 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Ατλάντα Χοκς
  13:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:259η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
  14:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  15:00Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:159η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • NBA Daily
  15:50Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E7
  16:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  16:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:30Kansas Hollywood Casino 400, Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Βαλένθια (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 8ος όμιλος.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  17:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  17:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  17:45Motul Grand Prix of Japan. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Postgame Show (Ζ)
  18:55ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Βικτόρια Πλζεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 7ος όμιλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies