Χτίζει παράδοση η Παρί Σεν Ζερμέν! (video)

Χτίζει παράδοση η Παρί Σεν Ζερμέν! (video)

Με αυτογκόλ του Σισοκό στο 90’ η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε για τρίτη συνεχή χρονιά το κύπελλο Γαλλίας επικρατώντας στον τελικό της Ανζέ με 1-0.

Η Ανζέ το πάλεψε μέχρι τέλους για την μεγάλη έκπληξη στο «Stade de France» αλλά παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Παρί και στην... τύχη της! Εκεί που όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα πάει στην παράταση, το αυτογκόλ του έμπειρου Σενεγαλέζου αμυντικού Ισά Σισοκό στο 90’ χάρισε το πολυπόθητο τρόπαιο, μπροστά σε 80.000 θεατές και στον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν που βρέθηκε στα επίσημα του σταδίου μαζί με τη σύζυγό του, Μπριζίτ.

Πλέον η Παρί είναι πρώτη στις κατακτήσεις με 11, αφήνοντας δεύτερη Μαρσέιγ με 10.


ΑΝΖΕ: Λετελιέ, Ισά Σισοκό, Ισμαέλ Τραορέ, Τομά, Μανκό, Σανταμαριά, Σεχ Εν'Ντόιγ, Μανγκανί, Πεπέ (83' Τε), Τοκό Εκαμπί, Ντιεντιού (63' Μπαμπά).

ΠΑΡΙ ΣΖ: Αρεολά, Οριέ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Ματουιντί, Ντι Μαρία, Ντράξλερ (72' Παστόρε), Καβάνι.

1-0 Edinson Cavani Goal France Coupe de France Final



Ανακοίνωσε Οτζελέγε ο Ερυθρός
Ανακοίνωσε Οτζελέγε ο Ερυθρός
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved