Βέλλιος: «Θα σωθούμε»

Βέλλιος: «Θα σωθούμε»

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα παραμείνει στην κατηγορία είναι ο Έλληνας επιθετικός.

Η Νότιγχαμ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην Championship παρότι ξεκίνησε τη σεζόν με βλέψεις ανόδου στην Premier League. Ο Απόστολος Βέλλιος αισιοδοξεί πως η ομάδα του τελικά θα καταφέρει να σωθεί.

«Τα οκτώ επόμενα ματς είναι… τελικοί για εμάς, με πρώτο το εκτός έδρας ενάντια στην Πρέστον. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο! Όλα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά. Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Θα δώσουμε πέντε αγώνες σε δύο εβδομάδες περίπου και πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Η Πρέστον είναι καλή ομάδα, όμως εμάς μας ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός μας. Ξέρουμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι! Πρέπει να παίξουμε καλά στα επόμενα παιχνίδια. Χωρίς τους οπαδούς μας δεν μπορούμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε και για αυτό είναι αναγκαίο να παρουσιαστούμε ενωμένοι, τόσο στις καλές όσο και στις κακές συγκυρίες», τόνισε αρχικά ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υγιή σχέση του με τον νέο προπονητή της ομάδας, Μαρκ Γουόρμπαρτον:

«Ο Μαρκ είναι διαφορετικός από τους άλλους προπονητές που είχαμε. Νομίζω ότι πλέον δείχνουμε σε καλύτερη κατάσταση στις προπονήσεις. Ξέρουμε τη θέση μας στο πρωτάθλημα και προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Προσπαθεί να μας τονώσει την αυτοπεποίθησή μας, προκειμένου να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Διαθέτουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θέλουμε να το δείξουμε και στους αγώνες. Πραγματικά μου προκαλεί έκπληξη η θέση μας στη βαθμολογία, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Τσάμπιονσιπ είναι… τρελό πρωτάθλημα! Ο Μαρκ είναι έμπειρος προπονητής και η άφιξή του έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Ήταν ενοχλητικό για εμένα που δεν έπαιρνα σερί συμμετοχές, όμως έχουμε το χρόνο με τον νέο προπονητή να οργανωθούμε ξανά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, όμως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το ερχόμενο παιχνίδι. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να νικήσουμε και να μείνουμε στην κατηγορία. Σαφώς και θα ήθελα να αγωνιστώ, όμως το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί. Έχω ζήσει ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν, αλλά είμαι θετικός και πιστεύω ότι θα μείνουμε στην κατηγορία».



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved