H... κόλαση του Κλοπ

H... κόλαση του Κλοπ

Επικές ατάκες από τον Γερμανό τεχνικό της Λίβερπουλ μετά το διπλό επί της Τσέλσι.

O Αντόνιο Κόντε γνώρισε την πρώτη του ήττα στην Premier League, βλέποντας την Λίβερπουλ να φεύγει νικήτρια (1-2) από το Stamford Bridge.

«Το να βρεις λόγους να εξηγήσεις μία κατάσταση άλλες φορές είναι εύκολο, άλλες δύσκολο. Δεχθήκαμε δύο γκολ παράξενα. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους κινδύνους και αυτή την φορά δεν το κάναμε,» είπε ο Ιταλός προπονητής της Τσέλσι, αμέσως μετά το ματς στο Λονδίνο.

«Όταν θέλεις να σκέφτεσαι σαν μεγάλη ομάδα, θα χρειαστεί να δίνεις προσοχή σε κάθε στιγμή. Στην επανάληψη παίξαμε με ένταση και θυμό. Σημειώσαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε να είχα πετύχει και ένα ακόμα. Παίξαμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να εργαστούμε περισσότερο για να βελτιωθούμε. Οι ήττες δεν είναι ποτέ καλές. Το ξέρουμε αυτό,» πρόσθεσε.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. «Ήταν φυσικά μια καλή νίκη. Από το πρώτο δευτερόλεπτο είχαμε απίστευτα καλή κίνηση. Ήμασταν γρήγοροι στο μυαλό. Πήγαμε πολύ καλά. Αξίζαμε το προβάδισμα,» τόνισε. «Είχαμε μερικές στιγμές όπου δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό απέναντι σε μία καλή ομάδα. Παίξαμε ποδόσφαιρο σαν κόλαση. Ήταν πραγματικά ωραίο να το παρακολουθήσει κάποιος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο πιο δύσκολο».



Σλούκας: «Ήδη μετράω αντίστροφα για επιστροφή»
Σλούκας: «Ήδη μετράω αντίστροφα για επιστροφή»
Έσπασαν τα… κοντέρ στο 10ο NFLAthens
Έσπασαν τα… κοντέρ στο 10ο NFLAthens
ΠΑΟΚ: Συναντήθηκαν Σαββίδης – Λουτσέσκου με θέμα την επόμενη ημέρα στον «Δικέφαλο» | Τι ακολουθεί
ΠΑΟΚ: Συναντήθηκαν Σαββίδης – Λουτσέσκου με θέμα την επόμενη ημέρα στον «Δικέφαλο» | Τι ακολουθεί
Ολυμπιακός: Νέα διαθέσιμα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Μονακό
Ολυμπιακός: Νέα διαθέσιμα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Μονακό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved