«Δύσκολο για την ΑΕΚ»

«Δύσκολο για την ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ δεν θα έχει εύκολο έργο στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο σύμφωνα με τον Βαγγέλη Βλάχο.

Αναφερόμενος στον προσεχή τελικό του Κυπέλλου ο Βαγγέλης Βλάχος επεσήμανε πως η ΑΕΚ δεν θα καταβάλλει εύκολα την αντίσταση του Ατρομήτου. Επίσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM 94,6» τόνισε πως θα είναι τιμή για τους παίκτες της ΑΕΚ η κατάκτηση αυτού του Κυπέλλου.

«Θεωρώ τον Ατρόμητο από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια που ταλαιπωρείται δεν μου λέει τίποτα. Έχει αξιόλογο προπονητή. Από τους καλύτερους Έλληνες. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ. Σαν αεκτζής θέλω τη νίκη για διάφορους λόγους, για να απαλύνει τον πόνο. Να βοηθήσουν αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Θα είναι τιμή για τους παίκτες και τους φιλάθλους αν πάρει το τρόπαιο» τόνισε αρχικά.

Επίσης, μιλώντας για τον ημιτελικό Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που του αρέσει το καλό ποδόσφαιρο που να μην είδε το μαγικό αυτό παιχνίδι. Όλοι αν ήμασταν στη θέση του θα κάναμε το ίδιο με τον Μουρίνο. Παρ’ όλο που διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου ο Μουρίνιο έκανε αυτό που θα έκανε κάθε προπονητής που θα ήθελε το αποτέλεσμα. Αν έπαιζε διαφορετικά θα μπορούσε να εκτεθεί, όπως στο 5-0. Έχει αποδείξει ότι είναι πανέξυπνος. Είναι ο κορυφαίος στον πλανήτη και ακολούθησε μια μέθοδο που θα ακολουθούσαν οι πάντες εκτός ίσως από τις αγγλικές ομάδες».

Ερωτηθείς για το ζευγάρι του τελικού, που πιθανότατα θα είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα, ανέφερε: «Οι Άγγλοι θα παίξουν τη δική τους μπάλα. Δεν τους ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Η Μάντσεστερ θα κάνει το δικό της ματς. Θα δούμε ένα σπουδαίο αγώνα. Οι Ισπανοί δεν θα χάσουν την ευκαιρία να κατακτήσουν ακόμη ένα τίτλο. Δίκαια είναι στον τελικό αυτό το ζευγάρι. Η Μάντσεστερ δεν μας τρέλαινε με την απόδοσή της. Έχουν καλούς παίκτες και σταθερή αξία. Δεν είναι τυχαίο ότι συμμετέχουν σε τόσους τελικούς τα τελευταία χρόνια. Μακάρι να δούμε ένα σπουδαίο τελικό».

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του επεσήμανε: «Περιμένω. Δεν το κυνηγάω τόσο πολύ. Αν είναι να ρθει κάτι, θα ρθει. Δεν έχω μάνατζερ. Περιμένω να με πάρει κάποιος και αν μου αρέσει θα το εκμεταλλευτώ».

Σχετικά με το αν ο Αστέρας Τρίπολης δικαίως είναι στις ομάδες που υποβιβάστηκαν υπογράμμισε: «Ο Αστέρας έχασε την παραμονή από την έδρα. Έχασε από τον επιθετικό που είχε τόση ανάγκη να βρει μετά τον Τσέζαρεκ. Από την αρχή του χρόνου εγώ αλλά και ο Δερμιτζάκης εντοπίσαμε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Ήρθαν 2,.3 επιθετικοί τον Δεκέμβρη αλλά δεν έδωσαν λύσεις. Ήταν δύσκολο να σώσει την παρτίδα ο Αστέρας. Είναι άδικο ομάδες όπως ο Αστέρας να χάνουν την κατηγορία. Έχουμε ανάγκη από καλές ομάδες και ανθρώπους με βλέψεις να πάνε πιο μπροστά. Είναι θέμα χρόνου να ξανανέβει γιατί η θέση του είναι στη Σούπερ Λιγκ».

Τέλος, δεν θα παρέλειψε να μιλήσει και για τον Κώστα Φορτούνη: «Είχα πει ότι θα είναι ένας παίκτης που θα φέρει τα πρώτα λεφτά στην ομάδα. Θα κάνει τεράστια καριέρα, όχι μόνο στην Ελλάδα. Αν τελικά καταλήξει στον Ολυμπιακό είναι μια καλή μεταγραφή και θα βοηθηθεί αυτός και ο Ολυμπιακός. Θα δείξει τι μεγάλο ταλέντο είναι».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, Τσέλσι – Παρί
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, Τσέλσι – Παρί
Ραφαήλ Παγώνης: Ώρα τελικού για το 13χρονο ταλέντο της Ελλάδας στο Wimbledon - Πότε είναι ο αγώνας
Ραφαήλ Παγώνης: Ώρα τελικού για το 13χρονο ταλέντο της Ελλάδας στο Wimbledon - Πότε είναι ο αγώνας
Κέιτ Μίντλετον: Επέστρεψε με χειροκροτήματα στο Wimbledon - Έδωσε το τρόπαιο στην Σβάιτεκ
Κέιτ Μίντλετον: Επέστρεψε με χειροκροτήματα στο Wimbledon - Έδωσε το τρόπαιο στην Σβάιτεκ
Κολύμβηση: Έσπασε ρεκόρ 16 ετών η Σοφία Καραγιαννάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Κολύμβηση: Έσπασε ρεκόρ 16 ετών η Σοφία Καραγιαννάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved