«Γη και ύδωρ» από τους Λονδρέζους για Μανωλά!

Η είδηση ότι ο Μανωλάς δεν ανανεώνει με τη Ρόμα έχει ανοίξει τις ορέξεις τόσο της Άρσεναλ, όσο και της Τσέλσι για την απόκτησή του!

Χρήστος Κάβουρας
«Γη και ύδωρ» από τους Λονδρέζους για Μανωλά!

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ο Κώστας Μανωλάς συνεχίζει να είναι εκ των κορυφαίων επιλογών για την άμυνα των μεγάλων αγγλικών συλλόγων.

Τα δεδομένα είναι γνωστά μέχρι στιγμής. Η Ρόμα δεν θέλει να τον πουλήσει εφέτος καθώς θα πρέπει έτσι να καταβάλει το μισό ποσό από το οποίο θα λάβει από την πώληση στον Ολυμπιακό (διατηρεί 50% μεταπώλησης μέχρι το φετινό καλοκαίρι), ωστόσο το γεγονός ότι ο Έλληνας αμυντικός «κλωτσάει» και δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του έχουν ενεργοποιήσει… συναγερμό στο Λονδίνο!

Συγκεκριμένα Άρσεναλ και Τσέλσι είναι διατεθειμένες να δώσουν-χρυσάφι για να τον αποκτήσουν με πολύ καλύτερους όρους από αυτούς που αμείβεται στη Ρόμα (1,5 εκατομμύριο ετησίως). Μάλιστα η Τσέλσι φημολογείται ότι θέλει να του προσφέρει το ποσό των 4 εκατομμυρίων ετησίως, πρόταση που σε συνδυασμό με την προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ είναι αδύνατον να την αρνηθεί ο Έλληνας διεθνής.