Δίνεις οφσάιντ από πλάγιο; Παίρνεις το σήμα της FIFA! (video & photos)
Δεν έχει προηγούμενο η απόφαση της ΚΕΔ και της ΕΠΟ να δώσει διεθνές σήμα σε ρέφερι που το 2012 είχε ανακαλύψει νέο κανονισμό διαιτησίας
Η ΕΠΟ επικύρωσε την παρουσία του Τάσου Παπαπέτρου στον πίνακα με τους διεθνείς διαιτητές, τον οποίο συμπληρώνουν Αρετόπουλος, Παπαπέτρου, Κύζας, Κομίνης και Μάνταλος μαζί με τους Σιδηρόπουλο και Καλογερόπουλο που διατήρησαν το σήμα τους.
Στην περίπτωση Παπαπέτρου δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι στην ΚΕΔ και στην ΕΠΟ, επιβράβευσαν τον ρέφερι από τον Σύνδεσμο Αθήνας που είχε βάλει μπαρούτι το 2012 στο ματς ΑΕΛ-Πανσερραϊκός στο AEL FC Arena, όταν έκανε δεκτή υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ από πλάγιο-άουτ(!) σε φάση που οι Θεσσαλοί ήταν φάτσα κάρτα με την αντίπαλη εστία.
Η απόφαση αυτή, αλλά γενικότερα η απόδοση του Παπαπέτρου και των βοηθών Χριστοδούλου και Δανέζη, είχαν προκαλέσει την αντίδραση του τότε προέδρου της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη που μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο και έγινε το έλα να δεις, φωνάζοντας έξαλλος: «Αλήτες! Aίσχος!».
Η ΚΕΔ και η ΕΠΟ αναβάθμισε τη σεζόν 2013-2014 τον Παπαπέτρου για να σφυρίζει παιχνίδια Super League, ενώ την περασμένη περίοδο στο Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0 δεν είδε την σφαλιάρα στη μπάλα του Χάρα στο γκολ του Ντουρμάζ, έδωσε πέναλτι που δεν υπήρχε στον Κασάμι, ενώ δεν έδειξε την άσπρη βούλα σε τρεις καθαρές περιπτώσεις πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.