Ένας τρελός, τρελός Βαυαρός! (photos&videos)

Ένας τρελός, τρελός Βαυαρός! (photos&videos)

Η ομάδα του είναι η ζωή του. Για χάρη της έχει αντιμετωπίσει τη Στάζι και έχει χάσει επετείους του γάμου του. Ο Ούβε Μπίντελ είναι ο πιο τρελός οπαδός στον κόσμο!

Όλοι μέσα μας νιώθουμε ως ο πιο παθιασμένος οπαδός της ομάδας μας όταν την βλέπουμε να σκοράρει, να κατακτά τίτλους, να αδικείται κατάφορα, να χάνει σε μεγάλο ντέρμπι και πολλά ακόμη συναισθήματα. Οι κατηγορίες ποδοσφαιρόφιλων είναι αρκετές. Οι πιο στοιχειώδεις εξ αυτών είναι οι φίλαθλοι, οι οπαδοί και οι οργανωμένοι οπαδοί. Και μετά είναι ο Ούβε Μπίντελ!

Ο πιο τρελός οπαδός στον κόσμο υποστηρίζει τη Μπάγερν Μονάχου και πιστέψτε μας η ιστορία του θα σας πείσει ότι διαφέρει από τους περισσότερους εξ ημών που αγαπάμε το ποδόσφαιρο και θα κάναμε πολλά για την ομάδα μας.

Πίσω από κάθε ξεχωριστό άνδρα…

…κρύβεται μια ισχυρή γυναίκα. Και η σύζυγος του Ούβε είναι άξια αναφοράς επειδή είναι η πραγματική ηρωίδα μιας ζωής γεμάτης με πανηγυρισμούς ή εκνευρισμό ανάλογα με την απόδοση της Μπάγερν Μονάχου. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Μπίντελ «στην 20η επέτειο του γάμου μας είχα υποσχεθεί στη γυναίκα μου ότι θα πάμε διακοπές. Τελικά πήγαμε στη Βαυαρία γιατί η Μπάγερν έπαιζε ματς για το Champions League».

Η σύζυγός του αποτελεί το στήριγμά του. Άλλωστε, για αυτόν η Μπάγερν δεν εκφράζει την αγάπη, τον έρωτα και το πάθος. Εκφράζει κάτι βαθύτερο, ένα στοιχείο που οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο αισθάνονται μέσα από αυτά που υποστηρίζουν: την ελευθερία!

Η Μποέμιανς και η Στάζι

Στο σπίτι του ο Ούβε έχει ένα δωμάτιο αποκλειστικά για τα σουβενίρ από τους αγώνες στους οποίους έχει βρεθεί και για τα προϊόντα της Μπάγερν Μονάχου που έχει αποκτήσει ή αγοράσει. Μέσα σε αυτό το δωμάτιο βρίσκεται κρεμασμένο το σημαιάκι του πρώτου αγώνα που πήγε ποτέ: αυτού απέναντι στη Μποέμιανς το 1979 για το Κύπελλο UEFA. Δεν πρόκειται για τη Μποέμιανς από την Ιρλανδία αλλά για τη Μποέμιανς Πράγας. Ο Μπίντελ είδε τους Βαυαρούς να επικρατούν 2-0 των αντιπάλων τους μέσα στην Πράγα.

Ήταν μόλις 16 ετών όταν «κόλλησε» με τη Μπάγερν Μονάχου και χρειάστηκε να κάνει κάτι περισσότερο από μερικά ταξίδια για να βρεθεί στο πλάι της ομάδας του. Γεννημένος στο Βερολίνο έζησε τον διχασμό της ανέγερσης του τείχους στο… πετσί του και η Στάζι του απαγόρευσε να επισκέπτεται το Ανατολικό Βερολίνο για να παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου, έτσι χρειάστηκε ουκ ολίγες φορές να αψηφήσει τον κίνδυνο για να βρεθεί στο γήπεδο. Η μέρα που το τείχος έπεσε είναι σημαδιακή για πολλούς ανθρώπους στην ιστορία. Για τον Ούβε ήταν η ημέρα που κάθε ίχνος περιορισμού στο πάθος του για την ομάδα του έσβησε.

Ο «θεός» Λόταρ Ματέους

Όπως κάθε οπαδός έτσι και ο Μπίντελ έχει έναν αγαπημένο παίκτη. Ο τεράστιος Λόταρ Ματέους, ρέκορντμαν συμμετοχών στην εθνική Γερμανίας και «θρύλος» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι ο «θεός» του Ούβε. Το 1983 στην Ουγγαρία ο Μπίντελ είχε ακολουθήσει την αποστολή της Γερμανίας και στην προπόνηση βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ματέους. «Έσκυψα και του φίλησα τα παπούτσια. Με ρώτησε τι συμβαίνει και του απάντησα είσαι ο Λόταρ Ματέους. Σε αγαπώ», αποκαλύπτει ο Ούβε.

Πέρασαν 32 ολόκληρα χρόνια και ο Ματέους ανταπέδωσε τη χάρη πριν λίγες ημέρες. Έκανε έκπληξη στον Ούβε Μπίντελ την ώρα που απολάμβανε το γεύμα του, τον αγκάλιασε, του έκανε δώρο δυο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Βερολίνου ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους και έκανε δώρο στην κυρία Μπίντελ δυο εισιτήρια ανοιχτού προορισμού, αναγνωρίζοντας το δικό της έργο στη λαμπρή ιστορία του άντρα της.



Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved