Άρης – Πανσερραϊκός 1-0

Άρης – Πανσερραϊκός 1-0

Το γκολ του Γκόλια στο 50’ χάρισε τη νίκη στους «κίτρινους» που μείωσαν την διαφορά στον ένα βαθμό από τους πρωτοπόρους Σερραίους βάζοντας… φωτιά στη «μάχη» της ανόδου

Όντας κυρίαρχος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Άρης πήρε δίκαια τη νίκη με 1-0 επί του Πανσερραϊκού, μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά του από τα «λιοντάρια» που προπορεύονται στην κούρσα της ανόδου και έδωσε πλέον μεγάλο ενδιαφέρον στην «μάχη» της ανόδου. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε στο 50’ ο Γκόλιας, ενώ από το 66’ αγωνίζονταν με 10 παίκτες οι φιλοξενούμενοι.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα φάνηκε η διάθεση του Άρη να πιέσει για το γκολ και τη νίκη, που άλλωστε ήταν μονόδρομος στην προσπάθειά του να παραμείνει «ζωντανός» στη… μάχη της ανόδου. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δυσκολεύονταν ιδιαίτερα να δημιουργήσουν φάσεις. Ενδεικτικό είναι πως οι γηπεδούχοι απείλησαν ουσιαστικά δυο φορές στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Ανδρούτσο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ το φάουλ του Σουνά στο 41’, ενώ στις καθυστερήσεις σε φάση διαρκείας οι Σαμαράς και Σουνάς δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με τους αμυντικούς να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή.

Τελικά οι προσπάθειες των Θεσσαλονικέων ευοδώθηκαν στο 50’ όταν ο Γκόλιας με σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Ανδρούτσο «γράφοντας» το 1-0. Μάλιστα, το έργο των γηπεδούχων έγινε ακόμη πιο εύκολο από το 66’ και μετά καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ολίσε. Έτσι έφτασαν μια «ανάσα» από το δεύτερο γκολ στο 71’ με τον Ενλουντούλου να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι του Πανσερραϊκού με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Έτσι, το 1-0 δεν άλλαξε ως το σφύριγμα της λήξης καθώς στο 83’ ο Άρης έχασε ακόμη μια ευκαιρία με τον Πόι να επιχειρεί την κεφαλιά «ψαράκι» από κοντά στέλνοντας την μπάλα άουτ. Πλέον ο Άρης έφτασε τους 58 βαθμούς, έναντι 59 του Πανσερραϊκού και οι 5 αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος αναμένεται να έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Άρης: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης (67' Λιόλιος), Καλογέρης, Σανιά, Σουνάς, Ενλουντούλου, Καπνίδης (72' Νάκας), Πόι

Πανσερραϊκός: Ανδρούτσος, Δ. Τριανταφύλλου, Γαλακτερός, Σιάκκας, Βοσκόπουλος (37' Καψάλης), Κ. Τριανταφύλλου, Τσουκαλάς (76' Τσιμίκας), Ολίσε, Μπονέρης, Ρούτσης, Γαϊδαρτζής (61' Γκόγκας)



Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός: Ατομικό για Μπερνάρ και Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: Ατομικό για Μπερνάρ και Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός Aktor: Με τον Χουάντσο οι “πράσινοι”, εκτός ο Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός Aktor: Με τον Χουάντσο οι “πράσινοι”, εκτός ο Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved