Εθνική Παίδων: Πανέτοιμη στην πρεμιέρα της elite round

Χωρίς προβλήματα θα παρουσιαστεί η Εθνική Παίδων στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου της elite round, που διεξάγεται στην Πολωνία και θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία.

Εθνική Παίδων: Πανέτοιμη στην πρεμιέρα της elite round

Το Εθνικό συγκρότημα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και υπό την καθοδήγηση του τεχνικού Βασίλη Γεωργόπουλου, είναι έτοιμο για την πρεμιέρα της elite round, η οποία και θα επιδιώξει την νίκη, ώστε να ξεκινήσει στην διοργάνωση με το δεξί.

Η αναμέτρηση έχει οριστεί για το Σάββατο (21/03) στο γήπεδο «Amica», στο οποίο η «γαλανόλευκη» ρίχνεται στην μάχη στις 13.00 ώρα Ελλάδας απέναντι στην Ιρλανδία με διαιτητή τον Ορχάν Μαμάντοφ από το Αζερμπαϊτζάν.

Τέλος, το πρόγραμμα του 4ου ομίλου, στο οποίο συμμετέχει η Ελλάδα, ολοκληρώνεται την ίδια μέρα με την αναμέτρηση της διοργανώτριας, Πολωνίας, απέναντι στην Λευκορωσία στις 18.30.