«Κανείς δεν μου είπε γιατί φεύγω»

«Κανείς δεν μου είπε γιατί φεύγω»

Μια μακρά διαδρομή επτά ετών ολοκληρώθηκε σήμερα για τον Σλόμπονταν Σούιτσα, που μιλά στο Onsports για τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Πέρασε το κατώφλι τον Θρακομακεδόνων το καλοκαίρι του 2004. Ο Σλόμπονταν Σούιτσα αποτέλεσε έκτοτε τον «φύλακα άγγελο» των τερματοφυλάκων της ΑΕΚ. Από τα χέρια του πέρασαν ουκ ολίγοι γκολκίπερ και άπαντες μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον δάσκαλό τους. Ο Σέρβος προπονητής μιλά στο Onsports για το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, που ήρθε λίγο ξαφνικά.

«Σήμερα μετά την προπόνηση, μου έδωσαν ένα χαρτί ότι από σήμερα λύνεται η συνεργασία μου με την ΑΕΚ. Μετά με φώναξε ένας συνεργάτης του προέδρου στο γραφείο του και μου είπε ότι δεν με υπολογίζουν και ότι υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, τον οποίο δεν μου εξήγησε κανείς», είπε αρχικά ο Σούιτσα, που ξεκαθάρισε πως νιώθει υπερήφανος για τη δουλειά του στην ΑΕΚ.
«Εγώ από την πλευρά μου νιώθω υπερήφανος για τη δουλειά που έκανα τα τελευταία επτά χρόνια στην ομάδα και μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος, γιατί έδωσαν ότι μπορούσα σ’ αυτή την ομάδα. Νομίζω ότι ποτέ δεν έκανα κάτι κακό για την ΑΕΚ».

Ο τρόπος ωστόσο που ήρθε το «διαζύγιο», του αφήνει μια μικρή πικρία.
«Με ενόχλησε ο τρόπος που έφυγα, αλλά ξέρω ότι όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι, για ποιο λόγο επέλεξαν να μου πουν τώρα να φύγω και όχι σε 2-3 μήνες που τελειώνει η σεζόν», τονίζοντας όμως πως είχε πολύ καλή σχέση με τον Μανόλο Χιμένεθ.
«Με τον Χιμένεθ είχαμε πολύ καλή σχέση και τον σέβομαι πάρα πολύ. Λόγω της γλώσσας δεν είχαμε ιδιαίτερη επικοινωνία, αλλά νομίζω ότι εκτιμούσε τη δουλειά μου. Μου έλεγε μάλιστα πως αυτά τα χρόνια που δούλεψε στην Ισπανία με τη Σεβίλλη, δεν είχε δει προπονητή τερματοφυλάκων να δουλεύει με τον δικό μου τρόπο. Επειδή μάλιστα είχα ένα χρόνιο πρόβλημα στο ισχίο και έπρεπε να κάνω επέμβαση, μου είπε τον περασμένο Νοέμβριο να πάω να την κάνω, ώστε να είμαι 100% καλά για την ομάδα».

Καταλήγοντας, ο «Σλόμπο» ξεκαθάρισε πως εξακολουθεί να τρέφει σεβασμό για όλους στην ομάδα. «Έτσι είναι η ζωή. Οι δρόμοι μας με την ΑΕΚ χώρισαν και εγώ τώρα θα ψάξω να βρω έναν άλλο δρόμο. Έχω σεβασμό για όλους στην ΑΕΚ και την Πέμπτη θα πάω στην προπόνηση να τους χαιρετήσω».



Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved