Ρίντερσχολμ στο Onsports: «Πεινασμένοι για πρόκριση»

Ρίντερσχολμ στο Onsports: «Πεινασμένοι για πρόκριση»

Ο προπονητής της Μίντιλαντ, Γκλεν Ρίντερσχολμ, μιλά στο Onsports για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και… προειδοποιεί πως η ομάδα του είναι «πεινασμένη» για πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Μπορεί να τρέφει απεριόριστο σεβασμό και να χρίζει τον Παναθηναϊκό ως φαβορί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πέσει… αμαχητί στα play off του Europa League. Ο λόγος για τον προπονητή της Μίντιλαντ ο οποίος μίλησε στο Onsports για την κλήρωση με τους «πράσινους», το πώς περιμένει τα δυο παιχνίδια σε Λεωφόρο και Δανία, αλλά και για το τι γνωρίζει σχετικά με το «τριφύλλι».

ridin

Όπως υποστήριξε ο Γκλεν Ρίντερσχολμ, αυτό που ήρθε πρώτο στο μυαλό του όταν είδε πως αντίπαλος της Μίντιλαντ θα είναι ο Παναθηναϊκός, ήταν πως η ομάδα του είχε τελικά μια δύσκολη κλήρωση. Ο Δανός τεχνικός, που είναι στο «τιμόνι» της ομάδας από το 2011, επεσήμανε πως οι «πράσινοι» είναι μια παραδοσιακή ευρωπαϊκή ομάδα με «βαρύ» όνομα, όμως, οι ποδοσφαιριστές του θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Ο 42χρονος Δανός προπονητής, που είναι… αυθεντία στην ανάδειξη και τον εντοπισμό ταλέντων, έδειξε πάντως να υπολογίζει στην εμπειρία των «πράσινων». Άλλωστε, από το ρόστερ του Παναθηναϊκού ξεχώρισε τους Μπεργκ, Πέτριτς και Πράνιτς, που είναι εκ των πλέον έμπειρων παικτών της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, ενώ αναφορικά με τα πλεονεκτήματα της Μίντιλαντ, ήταν ξεκάθαρος. Ο Ρίντερσχολμ έκανε σαφές πως το βασικό «συν» των «λύκων» είναι το γεγονός πως έχουν αρκετά ματς πρωταθλήματος στα πόδια τους, αλλά και το γεγονός ότι έχουν μεγάλη επιθυμία να βρεθούν στους ομίλους του Europa League.

«Είμαστε πεινασμένοι», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα, η οποία αν μη τι άλλο θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη από τον Γιάννη Αναστασίου, τους συνεργάτες του και κυρίως τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενόψει των δυο αναμετρήσεων σε Λεωφόρο και Δανία, στις 21 και 28 Αυγούστου αντίστοιχα…

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Onsports ο Γκλεν Ρίντσερχολμ:

-Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις στο άκουσμα του Παναθηναϊκού ως αντιπάλου στα play off του Europa League;

«Σκέφτηκα πως είναι μια δύσκολη κλήρωση για τη Μίντιλαντ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη παράδοση στην Ευρώπη. Το φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός. Όμως, εμείς θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πάνω από όλα πιστεύουμε στον εαυτό μας».

-Γνωρίζετε πράγματα για τον Παναθηναϊκό ή κάποιους παίκτες του;

«Φυσικά γνωρίζω πράγματα. Γνωρίζω πολλά για τον Παναθηναϊκό. Επίσης, γνωρίζω καλά κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, όπως ο Μάρκους Μπεργκ, ο Ντάνιελ Πράνιτς και ο Μλάντεν Πέτριτς».

-Ποιο θεωρείτε ότι είναι το πλεονέκτημά σας σε σχέση με τον Παναθηναϊκό;

«Έχουμε μια ξεκάθαρη φιλοσοφία ως ομάδα κι αυτό είναι θετικό. Από εκεί και πέρα, για εμάς είναι θετικό ότι έχει αρχίσει το πρωτάθλημα στη Δανία και έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Αρκετά θετικό είναι και το γεγονός ότι θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως είμαστε «πεινασμένοι» για να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League».

-Σας φοβίζει το γεγονός ότι θα παίξει σε αρκετά ζεστή χώρα, σε σχέση με τη Δανία, όπως η Ελλάδα;

«Όχι, δεν νομίζω πως αυτό θα είναι πρόβλημα για την ομάδα μου».

Διαβάστε ακόμα:

Μικάελσεν στο Onsports: «Δύσκολα με Μίντιλαντ για Παναθηναϊκό» (photos+videos)

Παναθηναϊκός - Μίντιλαντ: Το προφίλ των Δανών (videos+photos)

Αναστασίου: «Υπολογίσιμη η Μίντιλαντ»



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved