«Χρειαζόμαστε στήριξη»
Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον κάλεσε τους οπαδούς της Λέστερ να στηρίξουν τις «αλεπούδες» στην μάχη που δίνουν για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.
Η Λέστερ βρίσκεται στην 11η θέση, πέντε πόντους πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στα play offs της ανόδου ενώ παραμένουν ακόμα 8 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Championship.
«Ελπίζω οι οπαδοί μας να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως κάνουν σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την άνοδο και ελπίζουμε να βρίσκονται στο πλευρό μας», δήλωσε αρχικά ο Σουηδός τεχνικός.
«Ξέρουμε πως τους έχουμε απογοητεύσει αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για όσο γίνεται. Μαζί μπορούμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, αρχίζοντας από το παιχνίδι με την Μίντελσμπρο. Βοηθήστε μας, σας χρειαζόμαστε!».