Ο ευρωπαϊκός Τύπος στο Onsports: «Ο Ολυμπιακός θα περάσει!» (photos+videos)

Ο ευρωπαϊκός Τύπος στο Onsports: «Ο Ολυμπιακός θα περάσει!» (photos+videos)

Οι δημοσιογράφοι τριών μεγάλων Μέσων της Ευρώπης (Gazzetta dello Sport, Sky Sports, Marca) συμφωνούν στο Onsports ότι ο Ολυμπιακός θα… κλείσει το «Ολντ Τράφορντ» και εξηγούν τους… λόγους της πρόκρισης των «ερυθρόλευκων» στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το σκορ και η εμφάνιση των Πειραιωτών στο πρώτο παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους» στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-0), η φετινή κάκιστη πορεία και ρεκόρ στο «Θέατρο των Ονείρων» του συγκροτήματος του Ντέιβιντ Μόγιες «αναγκάζουν» τους μεγαλύτερους δημοσιογράφους στη «Γηραιά Ήπειρο» να εκφράσουν στο Onsports την πίστη τους ότι η ελληνική ομάδα θα βάλει... ταφόπλακα στα ευρωπαϊκά όνειρα των Άγγλων και θα περάσει στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Τα προγνωστικά και η ανάλυσή τους  στο Onsports:

Οι δημοσιογράφοι του εβδομαδιαίου ένθετου της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport, «Extra Time» στο Onsports:

«Η  πλειοψηφία (3/4) πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες πιθανότητες. Θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να περάσει στα προημιτελικά. Οι λόγοι; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε βαθιά κρίση (8 ήττες το 2014) και έχει αρνητικό εντός έδρας ρεκόρ. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, είναι μια σταθερή ομάδα. Δεν μας ανησυχούν οι ήττες από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ».

Οι δημοσιογράφοι του Sky Sports στο Onsports:

Πιτ Χολ: «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός 2-1. Ο... πολιορκούμενος προπονητής Ντέιβιντ Μόγιες πρέπει να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ για να... καλμάρει την αυξανόμενη πίεση στους ώμους του, αλλά θα... πέσει απότομα. Η Γιουνάιτεντ θα σκοράρει νωρίς, αυξάνοντας τη... συρρικνωμένη ελπίδα ανάμεσα στους οπαδούς και θα ισοφαρίσει τη σειρά στο δεύτερο ημίχρονο. Παρόλα αυτά, είναι απίθανο η Γιουνάιτεντ να μπορέσει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της με την άμυνά της να μοιάζει ευάλωτη και ένα εκτός έδρας γκολ θα είναι το τελειωτικό χτύπημα στις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες τις δικές της και του Μόγιες».

Πίτερ Ο' Ρουρκ: «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός 3-0 μετά από παράταση. Αυτό είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον Ντέιβιντ Μόγιες και πιστεύω ότι ίσως πετύχουν μια σπουδαία ανατροπή, αλλά μπορεί να τους πάρει παράταση για να επικρατήσουν. Ένα γρήγορο γκολ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει την υποστήριξη των οπαδών στους παίκτες και θα συνεχίσουν να πιέζουν για γκολ. Ο Ολυμπιακός έχει άσχημο ρεκόρ στην Αγγλία και δεν νομίζω ότι θα αυτό θα βελτιωθεί στο Ολντ Τράφορντ αφού οι παίκτες (της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) θα έχουν κάτι να αποδείξουν μετά την ταπεινωτική ήττα από τη Λίβερπουλ το Σαββατοκύριακο».

Οι δημοσιογράφοι της Marca στο Onsports:

Χουάν Κάστρο Νογάλες: «Χωρίς αμφιβολία, για μένα, ο Ολυμπιακός θα περάσει. Νομίζω ότι θα υποφέρει στην αρχή, αλλά ο Ολυμπιακός που ξέρω, θα σκοράρει. Η κατάσταση θα είναι υπό έλεγχο μετά. Σαν ομάδα, δεν θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι κατώτερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μόνο μετρώντας τους παίκτες ατομικά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ανώτερη».

Τομάς Κάμπος: «Ο Ολυμπιακός έχει δείξει σε αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ και την ελληνική Σούπερ Λίγκα τη δύναμή του και μοιάζει ότι δύσκολα δέχεται γκολ. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Η Γιουνάιτεντ δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Αν ο Ολυμπιακός σκοράρει μια φορά στο Ολντ Τράφορντ, δε νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί να βάλει τέσσερα».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με όλα τα γκολ στις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

10.10.2001 2001/02 Τσάμπιονς Λιγκ Φάση των Ομίλων Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0:2 (0:0)

23.10.2001 2001/02 Τσάμπιονς Λιγκ Φάση των Ομίλων Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Ολυμπιακός 3:0 (0:0)

01.10.2002 2002/03 Τσάμπιονς Λιγκ Φάση των Ομίλων Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Ολυμπιακός 4:0 (2:0)

23.10.2002 2002/03 Τσάμπιονς Λιγκ Φάση των Ομίλων Ολυμπιακός- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2:3 (0:1)

25.02.2014 2013/14 Τσάμπιονς Λιγκ Φάση των «16» Ολυμπιακός- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2:0 (1-0)

Ο ευρωπαϊκός Τύπος στο Onsports: «Ο Ολυμπιακός θα περάσει!» (photos+videos)



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved