AFC Champions League: Ωραίος ο Μπελχατζί (videos)

AFC Champions League: Ωραίος ο Μπελχατζί (videos)

Πανέμορφο γκολ σημείωσε ο 31χρονος Γάλλος Ναντίρ Μπελχατζί στο εκτός έδρας 1-1 της Αλ Σαντ με την Αλ Αχλί στο AFC Champions League.

Δέσποσε στη βραδιά οκτώ παιχνιδιών ανοίγοντας το σκορ στο 24ο λεπτό, αλλά στο 68ο ισοφάρισε για τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ο Βραζιλιάνος Γκραφίτε, ενώ στο άλλο ματς του τέταρτου γκρουπ ο Αλβανός Σεβαχίρ Σούκαϊ διαμόρφωσε 3-2 της Σεπαχάν εναντίον της Αλ Χιλάλ στο 91ο λεπτό δραματικού αγώνα με συνεχόμενες ανατροπές. Από την πλευρά της, η Γκουανζού Εβεργκράντε του Μαρσέλο Λίπι πήρε 1-1 στην έδρα της Γιοκοχάμα Μαρίνος, αφού ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι ισοφάρισε γκολ του Γιν Χανάτο από το 21ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ στο 37ο, ενώ στο άλλο παιχνίδι του έβδομου ομίλου ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Κώστας Μπαρμπαρούσης, έσπασε τεχνητό οφσάιντ στο 81ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 της Βίκτορι Μελβούρνης με τη Τσόνμπουκ Χιουντάι Μότορς, που ανέτρεψε 1-0 από κεφαλιά του Νικ Άνσελ στο 31ο λεπτό με δύο γκολ του Λι Ντονγκ-Γκουκ στο 76ο και στο 79ο.

Στο δεύτερο γκρουπ, η Λεκβίγια παραχώρησε 0-0 στην Τρακτόρ Σαζί με τον Σεμπαστιάν Σορία να χάνει πέναλτι, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Μοκτάρ Φαλατάχ αστόχησε από τα ένδεκα μέτρα, αλλά στη συνέχεια πέτυχε δύο γκολ οδηγώντας την Αλ Ιτιχάντ σε 2-1 επί της Αλ Αΐν, η οποία προηγήθηκε στο 38ο λεπτό με τον Ασαμόα Γκιάν. Τέλος, στο όγδοο όμιλο, η Ουλσάν Χιουντάι κέρδισε την Καβασάκι Φροντάλε με 2-0 χάρη σε γκολ του Γιου Γιουνσού στο 85ο και του Σιν-Βουκ Κιμ στο 92ο, ενώ Ουέστερν Σίντνεϊ Ουόντερερς πήραν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ασίας με 1-0 στην Κίνα σε βάρος της Γκιζού Ρένχε χάρη σε γκολ του Μαρκ Μπριτζ στο 7ο λεπτό.

Παρακάτω όλοι οι όμιλοι του AFC Champions League:

Πρώτος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αλ Τζαζίρα (Η.Α.Ε.) 6, Αλ Ραγιάν (Κατάρ) 3, Αλ Σαμπάμπ (Σαουδική Αραβία) 3, Αλ Ραγιάν (Κατάρ) 3, Εστεγκλάλ (Ιράν) 0.

Δεύτερος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ελ Τζαΐς (Κατάρ) 4, Φουλάντ (Ιράν) 4, Μπουνιοντκόρ (Ουζμπεκιστάν) 1, Αλ Φατέχ (Σαουδική Αραβία) 1.

Τρίτος όμιλος
Λεκβίγια-Τρακτόρ Σαζί 0-0
Αλ Ιτιχάντ-Αλ Αΐν 2-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Τρακτόρ Σαζί (Ιράν) 4, Αλ Ιτιχάντ (Σαουδική Αραβία) 3, Αλ Αΐν (Η.Α.Ε.) 3, Λεκβίγια (Κατάρ) 1.

Τέταρτος όμιλος
Σεπαχάν-Αλ Χιλάλ 3-2
Αλ Αχλί-Αλ Σαντ 1-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αλ Σαντ (Κατάρ) 4, Σεπαχάν (Ιράν) 3, Αλ Αχλί (Η.Α.Ε.), 2, Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία) 1.

Πέμπτος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σαντούνγκ Λούνενγκ (Κίνα) 4, Ποάνγκ Στίλερς (Νότια Κορέα) 4, Μπουριράμ Γιουνάιτεντ (Ταϊλάνδη) 1, Σερέζο Οσάκα (Ιαπωνία) 1.

Έκτος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σεούλ (Νότια Κορέα) 4, Σέντραλ Κοστ Μάρινερς (Αυστραλία) 3, Γκουοάν Πεκίνου (Κίνα) 2, Σανφρέκε Χιροσίμα (Ιαπωνία) 1.

Έβδομος όμιλος
Βίκτορι Μελβούρνης-Τσόνμπουκ Χιουντάι Μότορς 2-2
Γιοκοχάμα Μαρίνος-Γκουανζού Εβεργκράντε 1-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Τσόνμπουκ Χιουντάι Μότορς (Νότια Κορέα) 4, Γκουανζού Εβεργκράντε (Κίνα) 4, Βίκτορι Μελβούρνης (Αυστραλία) 1, Γιοκοχάμα Μαρίνος (Ιαπωνία) 1.

Όγδοος όμιλος
Ουλσάν Χιουντάι-Καβασάκι Φροντάλε 2-0
Γκιζού Ρένχε-Ουέστερν Σίντνεϊ Ουόντερερς 0-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ουλσάν Χιουντάι (Νότια Κορέα) 6, Ουέστερν Σίντνεϊ Ουόντερερς (Αυστραλία) 3, Καβασάκι Φροντάλε (Ιαπωνία) 3, Γκιζού Ρένχε (Κίνα) 0.






Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV

AFC Champions League: Ωραίος ο Μπελχατζί (videos)



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved