Μετέωρα-Απόλλων Λάρισας 3-1

Μετέωρα-Απόλλων Λάρισας 3-1

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο των Μετεώρων πανηγύρισε ο Γιώργος Σκαρτάδος, κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Για τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που έδωσε στην Καλαμπάκα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 επί των Θεσσαλών για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών, για μια ακόμα φορά ήταν ο Κεραμάς που στις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει φορμαρισμένος. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7’ με τον Θανάση Σκρέκα ενώ στο 62’ ο Κεραμάς σημάδεψε το δοκάρι του Μαγαζιώτη.

Τελικά, ο επιθετικός των Μετεώρων βρήκε δίχτυα και μάλιστα δύο φορές. Στο 68’ σημείωσε το 2-0 ενώ στο 74’ έκανε το 3-0, για να μειώσει απλώς ο Κορλός στο 75’ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Πλέον τα Μετέωρα έχουν 28 βαθμούς και είναι στην έβδομη θέση, σαφώς πιο άνετα από τον Απόλλωνα Λάρισας που έμεινε στους 24 και την ενδέκατη θέση του πίνακα.

ΜΕΤΕΩΡΑ: Ρουσιαμάνης, Ζήνωνος, Τσίκος, Σκρέκας Γ., Παπαχαραλάμπους, Σκρέκας Α. (61’ Κωστής), Χαϊταλής (69’ Γκόβαρης), Αγγελάκης, Κεραμάς (84’ Φορτούνης), Γραβάνης, Αυγέρος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μαγαζιώτης, Περήφανος, Μπαλαμούτης, Σκάκος, Πολύζος, Εμμανουήλ (45’ Κακαζούκης), Γιαννακόπουλος, Βενέτης (68’ Μπίμπα), Φουσίκας, Στεργίου (69’ Κορλός), Καραγκιόζης

Καλαμπάκα: Παναγιώτης Στάλιας



Αγγλος πουλά το σπίτι του για να πάει στο Μουντιάλ!
Αγγλος πουλά το σπίτι του για να πάει στο Μουντιάλ!
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Μαρινέλλας την Τρίτη - Σε στενό κύκλο η ταφή
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Μαρινέλλας την Τρίτη - Σε στενό κύκλο η ταφή
Αυξάνονται οι ομάδες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής
Αυξάνονται οι ομάδες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής
Δείπνο με παίκτες της Ίντερ έφερε μπελάδες για τον Λοκατέλι
Δείπνο με παίκτες της Ίντερ έφερε μπελάδες για τον Λοκατέλι
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved