Τζουντ Σισέ στο Onsports: «Δεν έχουμε χωρίσει ακόμα με τον Τζιμπρίλ!» (photos+videos)

Τζουντ Σισέ στο Onsports: «Δεν έχουμε χωρίσει ακόμα με τον Τζιμπρίλ!» (photos+videos)

Η Τζουντ Σισέ μιλάει για πρώτη φορά, αποκλειστικά στο Onsports, για τον χωρισμό της με τον Τζιμπρίλ Σισέ, όλα όσα έζησαν μαζί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, τους λόγους που αποφάσισαν να έρθουν και να φύγουν από τη χώρα μας και μας αποκαλύπτει ότι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ παρακολουθούν τα παιδιά τους!

Η 39χρονη Τζουντ παντρεύτηκε τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού το 2005 και μαζί έχουν τρία παιδιά, τον Κάσιους Κλέι (2006), τον Πρινς Κόμπι (2008) και τον Μάρλι Τζάκσον (2010). Το 2012 είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά η φήμη ότι χώρισαν, αλλά από τότε κανείς τους δεν είχε βγει να μιλήσει δημόσια για αυτό. Σήμερα, η Τζουντ αποφασίζει να «λύσει» τη σιωπή της και να μας πει περισσότερα πράγματα μέσα από το Onsports.

Την εντοπίσαμε στην Ταϊλάνδη, όπου έκανε τις διακοπές της και δέχθηκε με χαρά να μας μιλήσει. Από όσα καταλάβαμε, η Ελλάδα θα είναι πάντα στην καρδιά της ίδιας και του Τζιμπρίλ Σισέ και θα έχουν να θυμούνται πολλά από τα δύο χρόνια που πέρασαν στη χώρα μας (2009-2011), διάστημα που ο Γάλλος φορ της Μπαστιά φόρεσε τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Τι έκανες στην Ταϊλάνδη;

«Ήμουν στην Ταϊλάνδη για διακοπές. Δεν είχα βγει για να γιορτάσω το καινούριο έτος εδώ και πάνω από εννιά χρόνια και πάντα ήθελα να επισκεφτώ τους μοναχούς και τους ναούς στην Ταϊλάνδη!»

Πώς ήταν η παραμονή σου στην Ελλάδα όταν ο Τζιμπρίλ Σισέ έπαιζε στον Παναθηναϊκό;

«Απόλαυσα την περίοδο που ήμουν στην Ελλάδα, τα νησιά ήταν όμορφα».

Πώς έζησες τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό;

«Ήταν μια απόφαση που ήρθε με έκπληξη για εμάς, επειδή ήμασταν σίγουροι ότι θα παραμέναμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Επιστρέψαμε από τις διακοπές μας και κάποιοι από τους διοικούντες του Παναθηναϊκού ταξίδευσαν για να μας δουν. Ο Τζιμπρίλ ήθελε να το συζητήσει αυτό με εμένα (πάντα συζητούσε τις κινήσεις του και τις επιλογές της καριέρας του με εμένα) και ήταν κάτι επώδυνο, αλλά σαν γυναίκα του, ήξερα ότι έπρεπε να τον υποστηρίξω και του είπα να πάει με την καρδιά του και ότι θα τον υποστήριζα ό, τι και αν αποφάσιζε.

Ήταν μια τρομακτική στιγμή, επειδή περίμενα το τρίτο μου παιδί (πολύ πρώιμα στάδια). Όταν φτάσαμε στην Αθήνα συγκινήθηκε και έκλαψε στην υποδοχή που έλαβε από όλους τους οπαδούς που τον περίμεναν. Ήταν κάτι ιδιαίτερο! Γνωρίζω ότι έγινε δύσκολο κάποιες φορές όταν έπεσε θύμα ρατσισμού, αλλά έτρεφε μεγάλο σεβασμό για τους αληθινούς φιλάθλους και την τεράστια αγάπη και υποστήριξη που είχε δεχθεί από αυτούς.

Θα είναι πάντα ευγνώμων για την περίοδο που πέρασε στην Ελλάδα λόγω των φιλάθλων και επίσης του προέδρου και της γυναίκας του, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο για εμάς στον Παναθηναϊκό. Μας καλωσόρισαν και ο πρόεδρος συχνά μας προσκαλούσε εμένα και τα παιδιά στο σπίτι τους. Πάντα θα βρίσκω αναμνήσεις από αυτό και πάντα θα παραμένουν στις καρδιές μας».

Πώς είναι η ζωή σου μετά το διαζύγιο με τον Τζιμπρίλ Σισέ;

«Δεν είμαι διαζευγμένη και κατά τη διάρκεια του χωρισμού η ζωή μου ήταν η ίδια επειδή έχω την καριέρα μου και τα παιδιά μου, στα οποία είμαι πολύ συγκεντρωμένη».

Θα ήθελες να μας πεις γιατί χωρίσατε;

«Οι λόγοι που θέλησα να χωρίσω τον Τζιμπρίλ θα παραμείνουν σε αυτό το επίπεδο προσωπικοί».

Θα απέκλειες μια επανασύνδεση; Σημαίνει κάτι που κράτησες το επώνυμό του;

«Είμαι ακόμα η γυναίκα του Τζιμπρίλ Σισέ μέχρι να βγει το διαζύγιο και όταν γίνει αυτό το επώνυμό μου θα μείνει αυτό του Σισέ, αφού θα μεγαλώνω την οικογένεια με τα παιδιά μου, την επόμενη γενιά του Σισέ και για αυτόν τον λόγο θα επιλέξω να μείνω μαζί τους με το οικογενειακό όνομα του Σισέ».

Είστε σε επαφή;

«Φυσικά, ο Τζιμπρίλ και εγώ είμαστε σε επαφή. Έχουμε τρία παιδιά μαζί. Ο Τζιμπρίλ θα είναι πάντα φίλος μου, είναι ο σύζυγός μου, ο πατέρας των παιδιών μου και τον γνωρίζω καλύτερα από τον εαυτό του! Μιλάμε στο τηλέφωνο τις περισσότερες μέρες και όταν έχει χρόνο έρχεται και μένει στο σπίτι της οικογένειας.

Είναι πολύ σημαντικό για μένα, τα παιδιά μου να νιώθουν άνετα και να μην υπόκεινται σε καμία εχθρότητα! Δεν συμφωνώ όταν οι γονείς χρησιμοποιούν τα παιδιά για να πληγώσουν ο ένας τον άλλον. Για να είμαι ειλικρινής, τα παιδιά δεν ξέρουν ότι ο Τζιμπρίλ και εγώ ζήσαμε δυσκολίες στον γάμο μας. Το κράτησα αυτό μακριά από τα παιδιά όλες τις φορές. Μας αγαπούν και τους δύο πάρα πολύ και θα μου στοίχιζε αν υπέφεραν».

Μετά τον χωρισμό σου από τον Τζιμπρίλ Σισέ πολλοί συζήτησαν για τις φωτογραφίες που ανέβασες, ότι ήταν προκλητικές. Θα ήθελες να πεις κάτι για αυτό;

«Ήταν μια φωτογραφία σε διακοπές στην παραλία του Μαϊάμι. Είναι φυσιολογικό στα περισσότερα μέρη στον κόσμο να φοράς μπικίνι σε μια παραλία και δεν τη βρήκα προκλητική πόζα καθόλου! Μου αρέσει να φοράω μπικίνι και το νιώθω αυτό έχοντας υπόψη ότι είμαι 38 ετών με 4 παιδιά. Νιώθω και μοιάζω καλά».

Για ποιον λόγο αφήσατε την Ελλάδα το 2011;

«Υπήρχαν πολλοί λόγοι, αλλά κυρίως επειδή ο Τζιμπρίλ ήθελε να ανέβει επίπεδο ποδοσφαιρικά, έτσι ώστε αυτό να είναι το καλύτερο για τις ικανότητές του».

Θεωρείς ότι μπορεί να επιστρέψει μια μέρα στον Παναθηναϊκό;

«Δεν είμαι σίγουρη».

Από αυτά που έχεις ζήσει, πόσο θεωρείς ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ αγάπησε τον Παναθηναϊκό;

«Αγαπούσε την υποστήριξη και την πίστη, αφού είχε περάσει δύσκολες στιγμές στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ειδικά με τα δύο τρομακτικά κατάγματα στο πόδι».

Πιστεύεις ότι η περίοδος που έπαιζε στον Παναθηναϊκό ήταν η καλύτερη στην καριέρα του;

«Όχι, πιστεύω ότι η καλύτερη περίοδός του ήταν όταν ήταν στη Λίβερπουλ και με την εθνική Γαλλίας. Κατάφερε να πάρει πολλούς τίτλους... το FA Cup, το Super Cup, το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το να παίξει στη χώρα σας και να είναι εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν κάτι διαφορετικό και μια μεγάλη τιμή».

Ήσουν ομιλήτρια στο Anglesey και σήμερα «τρέχεις» δύο επιχειρήσεις. Θα ήθελες να μας πεις κάτι για αυτό;

«Είχα τη δική μου εταιρία από τότε που ήμουν 22 ετών και από τότε έχω ιδρύσει ακόμη δύο, οπότε πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου σαν μια δυνατή ανεξάρτητη επιχειρηματία. Έκανα μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση και μετά εργάστηκα σαν ομιλήτρια επειδή το βρήκα πολύ τιμητικό να βοηθάω ανθρώπους να ολοκληρώνουν την εξέλιξή τους και να ακολουθώ τα όνειρά τους. Αυτό μου έδωσε μεγάλη ευχαρίστηση όσο και τώρα που περνάω πολύ χρόνο στα δικά μου παιδιά και τα βοηθάω να είναι όσο καλύτερα μπορούν».

Τώρα τι κάνεις;

«Περνάω τον περισσότερο από τον χρόνο μου με την αφοσίωση να παίρνω τα αγόρια μου στις προπονήσεις τους και τους αγώνες τους (χωρίς την αφοσίωσή μου δεν θα ήταν ικανά να προοδεύσουν στον κόσμο των σπορ, όπου πιστεύω ότι έχουν ταλέντο). Τους έχουν δει σκάουτερ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Έβερτον και Κριου Αλεξάντρα οπότε ξέρω ότι έχουν μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Δουλεύουν σκληρά και απολαμβάνουν το ποδόσφαιρό τους. Επίσης, τρέχω τις εταιρίες μου rougeetnoirspa.com και τις άλλες δικές μου».

Ποια μέρη στην Ελλάδα έχεις επισκεφτεί και ποιο είναι το αγαπημένο σου;

«Έχω επισκεφτεί κάποια από τα νησιά, αλλά αγάπησα περισσότερο τη Βούλα/Βουλιαγμένη».

Ποια είναι η σχέση σου με τον αθλητισμό;

«Ήμουν αθλήτρια, χορεύτρια και γυμνάστρια όταν ήμουν μικρή. Ήμουν πολύ γρήγορη σπρίντερ και καλή στο άλμα εις ύψος. Ήμουν πολύ ανταγωνιστική και κατέκτησα το the Victrix Ludorum κατά τη διάρκεια τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ο αθλητισμός ήταν πάντα σημαντικός για μένα και πιστεύω ότι κάθε παιδί πρέπει να ασχολείται με κάποιο σπορ είτε αυτό είναι ο ακοντισμός, το κολύμπι, το τρέξιμο, η δικτυόσφαιρα και ό, τι άλλο».

Ποια είναι η αγαπημένη σου ομάδα και ποιος ο αγαπημένος σου παίκτης;

«Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα μας, ίσως ο Μαραντόνα και ο Στίβεν Τζέραρντ από παίκτες».

Ποια είναι η πιο χαρούμενη και ποια η πιο στενάχωρη στιγμή σου στην Ελλάδα;

«Είχα την ευχαρίστηση να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στην Ελλάδα. Η πιο στενάχωρη στιγμή ήταν η γνωριμία με κάποιους που καλωσόρισα στο σπίτι μου και την οικογένειά μου για να ανακαλύψω κίνητρα υστεροβουλίας από τη μεριά τους! Για μένα, η εμπιστοσύνη είναι μεγάλο πράγμα και θα απαλλαχθώ από άπιστους και δόλιους ανθρώπους. Αυτό το άτομο προκάλεσε σε εμένα και την οικογένειά μου πολύ πόνο!

Παρόλα αυτά, οι καλύτερες στιγμές ήταν η γνωριμία με την Τιτίνα Πατέρα και την Ελένη Πετρουλάκη. Έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και αυτές οι δύο είναι δυνατές, οικογενειάρχες , αξιοπρεπείς και έμπιστες. Είναι πηγή έμπνευσης και σπουδαίες μητέρες - πρότυπα».

Ποια είναι η πιο χαρούμενη και ποια η πιο στενάχωρη στιγμή στη ζωή σου;

«Οι σπουδαιότερες στιγμές ήταν η γέννηση των παιδιών μου και ο γάμος μου με τον Τζιμπρίλ. Η πιο στενάχωρη ήταν η απώλεια του παππού μου και ενός στενού φίλου μου, ήταν πηγή έμπνευσης και στιγμάτισαν τη ζωή μου κάνοντάς με τη δυνατή γυναίκα που είμαι σήμερα».

Παίζεις συχνά ποδόσφαιρο; Σε είδαμε να λαμβάνεις μέρος σε φιλανθρωπικό αγώνα πριν από αρκετό καιρό.

«Δυστυχώς, δεν έχω χρόνο να κάνω σπορ, αφού το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός μου είναι με τα αγόρια. Θα αρχίσω σύντομα, όμως».

Τι σχεδιάζεις για τη ζωή σου από εδώ και πέρα;

«Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να διασφαλίσω ότι τα παιδιά μου θα έχουν την καλύτερη αρχή στη ζωή τους και θα συνεχίσω να παρέχω σταθερότητα με ένα χαρούμενο σπιτικό. Μετά από όλα, είναι η ζωή μου».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Δείτε τις φωτογραφίες με τη ζωή της Τζουντ και του Τζιμπρίλ Σισέ στην Ελλάδα και τα βίντεο:

Τζουντ Σισέ στο Onsports: «Δεν έχουμε χωρίσει ακόμα με τον Τζιμπρίλ!» (photos+videos)



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved