Θρίαμβος για Γρανάδα (video)
Μεγάλη νίκη με 4-0 επί της Βαγιαδολίδ πήρε η Γρανάδα για να πάρει απόσταση από τις τελευταίες θέσεις της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Από τις τελευταίες θέσεις του ισπανικού πρωταθλήματος κατάφερε να ξεφύγει η Γρανάδα η οποία φιλοξενώντας την Βαγιαδολίδ επικράτησε με άνετο τρόπο 4-0 για να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα.
Ο Μουρίγιο στο 12’ με τρομερό γκολ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ρίκο δέκα λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη, δεν άλλαξαν πολλά με τη Γρανάδα να φτάνει σε ακόμα δύο γκολ για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Ο Ρέσιο στο 55’ έκανε το 3-0 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Ελ – Αράμπι στο 78’.
ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Μάινθ, Μουρίγιο (64’ Κόεφ), Ανγκούλο, Ρίκο, Ιτούρα, Ρέσιο (83’ Περέιρα), Πίτι, Ελ – Αράμπι (86’ Ρίκι), Μπραχίμι.
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνο, Ρουκάβινα, Μαρκ Βαλιέντε, Χέσους Ρουέντα, Πένια, Βίκτορ Πέρεθ (46’ Σάστρε (61’ Μπαράχα), Ρόσι, Ομάρ, Όσκαρ, Μπέργκντιχ (46’ Λάρσον), Χάβι Γκέρα.